Iker Casillas
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Iker Casillas - 1
A Real Madridhoz képest. Es igen, igaza van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja!BBeno írta:Anyuka bedobta magát a portói szívekbe elég gyorsan![]()
![]()
![]()

Kezd egy kicsit unalmas lenni már.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Anyuka bedobta magát a portói szívekbe elég gyorsan

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos #4
DDG jovore ingyen, iden Navas no1. Casilla cseredannen írta:gondolom így, navas szerintem már unja a másodhegedűs szerepet, jogosan.El Unico írta:
Ui: jöhet De Gea. De hogy Casilla minek kell,nem értem,itt van nekünk Navas,és inkább eladjuk?! Vagy hogy lesz ez?!

-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Valahol szomorú vagyok a távozása miatt, mert rengeteg szép pillanatot szerzett nekünk, szurkolóknak. Viszont az utóbbi időben már tudta azt a teljesítményt hozni amivel méltán volt a világ legjobbja a posztján. Gracias San Iker.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sajnálom, hogy elmegy de ez a helyes döntés. A klub érdekeit szolgálja ez a lépés, ami szomorú, hogy ezt nem magától húzta meg. Egy kicsit bennem van az a tüske, amikor Mourinhot kitúrták Ramosszal, az nem volt szép. Mindenesetre köszi Iker, főleg a 2002-es BL-t.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nagyon kivártam mi lesz a dolog vége, számomra elképesztõ mindkét idei ügyünk (Carlo a másik).
Hihetetlen pályafutás, méltatlan szezon és lezárás, nincsenek szavak...ha valakit, de õt nem tudtam volna sehol máshol elképzelni, Isten véled.
Hihetetlen pályafutás, méltatlan szezon és lezárás, nincsenek szavak...ha valakit, de õt nem tudtam volna sehol máshol elképzelni, Isten véled.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tavaly kellett volna... A BL győzelem után. Úgy lett volna igazán szép. Nem ezt érdemli, sokat szidtam én is,sőt, Lopez párti voltam,amikor ment ez a vita róluk,de akkor sem ezt érdemli. Sosem fogom elfelejteni a fantasztikus védéseit,a kupákat,amiket ő emelt a magasba,ő egy igazi legenda,a mi legendánk,köszönünk mindent San Iker! További sok sikert a karriered hátralévő részéhez!
Ui: jöhet De Gea. De hogy Casilla minek kell,nem értem,itt van nekünk Navas,és inkább eladjuk?! Vagy hogy lesz ez?!

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha már maradt legalabb bejelentette volna majusban a távozását és kaphatott volna egy tisztességes búcsúmeccset akár a 38ik fordulóban... Nagyon lehoz az egész Carlo úgy távozott hogy az utsó 2 meccsén az eptiltását töltötte és akkor most casillas... Na mind1 hatalmas király volt sok sikert neki.
Ja és ezzel ugye megvan ,hogy jövőre ki fog minket kiejteni a bl-ből
Ja és ezzel ugye megvan ,hogy jövőre ki fog minket kiejteni a bl-ből

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szinte biztos vagyok benne, hogy a címvédés miatt maradt, és milyen tökéletes is lett volna, vagy az a szájbavert bajnoki cím....áh kurvarohadtéletbe.Marci írta:Csak miért nem lehetett ezt 1 évvel ezelőtt? Rejtély. Sokkal másabb lenne a megítélése a dolognak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
viszlát mester, sajnos eljött az ideje a váltásnak!

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Oh captain, my captain! 
Istenem hányszor mentette meg a valagunkat, a legnagyobb szartengerben is, amikor edzők és elnökök adták egymást a kilincset, ő volt a biztos pont. Meg se fordult volna a fejemben hogy elküldjem, csak ha összekulcsolt kézzel könyörög hogy had menjen. felőlem jöhet ide De Gea is, az sem sokat segit a csalódottságomon. Perezről is megvan a véleményem, ami idén történik a csapat körül az egészen botrányos és nagyon amatőr képet fest a döntéshozókról. De inkább nem akarom másik irányba terelni a mondanómat, örök hálám Casillasnak.

Istenem hányszor mentette meg a valagunkat, a legnagyobb szartengerben is, amikor edzők és elnökök adták egymást a kilincset, ő volt a biztos pont. Meg se fordult volna a fejemben hogy elküldjem, csak ha összekulcsolt kézzel könyörög hogy had menjen. felőlem jöhet ide De Gea is, az sem sokat segit a csalódottságomon. Perezről is megvan a véleményem, ami idén történik a csapat körül az egészen botrányos és nagyon amatőr képet fest a döntéshozókról. De inkább nem akarom másik irányba terelni a mondanómat, örök hálám Casillasnak.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

Imádtam, rajta nőttem fel. A gyengébb időszakok sokszor felhúztak, de hamar el fogjuk felejteni, és csak a szép marad nekünk, de abból bőven

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Köszönünk mindent Iker!

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
Az utolsó mohikán is elment a 2000-2001-es, számomra legjobb Madridból. Talán a módjával sincs gond, egyszerűen ez kódolva volt. (Perez búcsúztatójára azért szívesen kimennék, feltépni néhány térkövet.
)

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Holnap délben lesz.dzsi91 írta:De most kajak még egy sajtotájékoztatót se fog tartani ?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De most kajak még egy sajtotájékoztatót se fog tartani ?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A La Sexta szerint sírva távozott, ami után aláírta a papírokat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mert megvárta, hogy én is eljuthassak a Bernabeuba, hogy megnézzem élőbenMarci írta:Csak miért nem lehetett ezt 1 évvel ezelőtt? Rejtély. Sokkal másabb lenne a megítélése a dolognak.

Egy legendával lettünk újra kevesebbek, és fájó, hogy újra és újra a hátsókapun kell távozniuk, egy igaz normális búcsúmeccs, búcsúztató, amit minimum megérdemelt volna ő, vagy a többiek, megint érdekes és egyben szégyenletes okokból kifolyólag.
Királyi gárda, paraszt módszerek....

- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
legalább elkerült az a hülye picsa is a csapat közeléből...