inkabb Navih3x0r írta: Nachi: 120 millió + golden boy award

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 23., csütörtök 10:54
inkabb Navih3x0r írta: Nachi: 120 millió + golden boy award
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 23., csütörtök 10:33
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 22., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. február 22., szerda 20:32
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 22., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 22., szerda 19:41
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 22., szerda 18:58
így vanRealista24 írta: A masik harom uriember nagyjabol 600 perccel jatszott tobbet nala. Az szerintem sok a statuszon felul, amit emlitesz, figyelembe veve a lerakott teljesitmenyt.
Egyedul Militao az, aki minden percre raszolgalt abbol a 2200+ percbol.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 22., szerda 14:01
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 22., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 22., szerda 13:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 13:55
A masik harom uriember nagyjabol 600 perccel jatszott tobbet nala. Az szerintem sok a statuszon felul, amit emlitesz, figyelembe veve a lerakott teljesitmenyt.Halfkey írta: 25 meccsen lepett palyara es majdnem 1600 perce van, nem annyira a percekkel van gond szerintem mint inkább a státusz - játszik, de csak mint rotáció, vagy sérülésekkor.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 22., szerda 13:52
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 22., szerda 13:50
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. február 22., szerda 13:41
Amúgyis, fasz tudja már melyik szezon volt, egybefolynakR. Carlos írta: Azt azért szerintem Nacho is tudja, hogy innen kell visszavonulnia majd. Amúgy nem értettem, hogy lehet padoztatni. Carvajal és Rüdiger is flop mostanság. Edzői hiba kihagyni a kezdőből a legjobb formában lévő védőnket, aki bárhol bevethető.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. február 22., szerda 11:15
Nekem ebbol a nyilatkozatbol az jon le, hogy nem azert menne el mashova mert jatszani akar hanem inkább pénzt keresne.Realista24 írta:Megertettem volna, ha x eve eligazol, most mar nem. Itt a helye, innen kell visszavonulnia, fuggetlenul attol, hogy fix kedzo e vagy sem. Egy klub kezdoje sem erne annyit, mint az o palyafutasa, es annak tokeletes lezarasa a Real Madridban.krisz24 írta: "Nacho: "Real told me that if I want, I can renew. I haven't decided what I'm going to do yet”.#RealMadrid
“I felt very bad at the beginning of the season. I will make a personal decision on my future, it’s about my family too”, told Partidazo." by Fabrizio Romano
Remélem marad azert. Bár teljesen megérteném ha lépne és valahol fix kezdő lenne még 2 évig.
Szerintem.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. február 22., szerda 11:09
Ez igaz teljesen. Nagyon reménykedem és már írtam is korábban, hogy kivételt tennék vele és adnék neki olyan szerződést amiben ő dönt mikor akar visszavonulni és addig él a szerződése. Nem gondolnám, hogy kihasznalná a klubot, plusz utána simán kinézem belőle, hogy edző lesz úgyhogy win-win szitu.Realista24 írta:Megertettem volna, ha x eve eligazol, most mar nem. Itt a helye, innen kell visszavonulnia, fuggetlenul attol, hogy fix kedzo e vagy sem. Egy klub kezdoje sem erne annyit, mint az o palyafutasa, es annak tokeletes lezarasa a Real Madridban.krisz24 írta: "Nacho: "Real told me that if I want, I can renew. I haven't decided what I'm going to do yet”.#RealMadrid
“I felt very bad at the beginning of the season. I will make a personal decision on my future, it’s about my family too”, told Partidazo." by Fabrizio Romano
Remélem marad azert. Bár teljesen megérteném ha lépne és valahol fix kezdő lenne még 2 évig.
Szerintem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. február 22., szerda 10:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 10:23
Megertettem volna, ha x eve eligazol, most mar nem. Itt a helye, innen kell visszavonulnia, fuggetlenul attol, hogy fix kedzo e vagy sem. Egy klub kezdoje sem erne annyit, mint az o palyafutasa, es annak tokeletes lezarasa a Real Madridban.krisz24 írta: "Nacho: "Real told me that if I want, I can renew. I haven't decided what I'm going to do yet”.#RealMadrid
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. február 22., szerda 10:19
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. február 22., szerda 10:04
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem