Bajnokságot + vmelyik hazai kupát hozzuk én már boldog leszek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 2., péntek 16:05
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. június 2., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 2., péntek 14:55
Amúgy azt én sem tudom, hogy itt mire lennének képesek, de Mariano-nál mindketten fényévekkel jobb játékosok, tehát magyarul használhatóbbak lennének 20-30 percekre, mint hosszabítani kívánó barátunk.R. Carlos írta:A megváltás alatt azt értettem, amit te is részleteztél. Én pár meccsüket láttam idén, azokon nem tűntek ki nagyon, aki jobban követi őket, az nyilván jobban átlátja, hogy mire képesek és ők és mire nem. Az általad leírtak alapján viszont hamarabb hoznám RdT-t ide, mivel jobban hajaz a játéka Benzemáéra, ezáltal pedig jobban is helyettesíthetné, de róla szó sincs.untouchable írta: Szerintem nem is azért akarjuk hozni, hogy megváltsa a világot, egyszerűen csak kellene valaki, aki terhet vesz le Big Benzről. RDT egyáltalán nem kevés a Rayo-ban, csak kihagyott fél szezont és mostanra érte utol magát, egyébként Joselu és RDT teljesen más típusú játékosok, előbbi egy magas center, utóbbi viszont nem is klasszikus befejező, hanem egy gyors és ügyes játékos (nyilván egy adott szintig), akinek bomba erős lövései és szabadrúgásai vannak.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 2., péntek 14:40
A megváltás alatt azt értettem, amit te is részleteztél. Én pár meccsüket láttam idén, azokon nem tűntek ki nagyon, aki jobban követi őket, az nyilván jobban átlátja, hogy mire képesek és ők és mire nem. Az általad leírtak alapján viszont hamarabb hoznám RdT-t ide, mivel jobban hajaz a játéka Benzemáéra, ezáltal pedig jobban is helyettesíthetné, de róla szó sincs.untouchable írta: Szerintem nem is azért akarjuk hozni, hogy megváltsa a világot, egyszerűen csak kellene valaki, aki terhet vesz le Big Benzről. RDT egyáltalán nem kevés a Rayo-ban, csak kihagyott fél szezont és mostanra érte utol magát, egyébként Joselu és RDT teljesen más típusú játékosok, előbbi egy magas center, utóbbi viszont nem is klasszikus befejező, hanem egy gyors és ügyes játékos (nyilván egy adott szintig), akinek bomba erős lövései és szabadrúgásai vannak.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 2., péntek 14:36
Szerintem nem is azért akarjuk hozni, hogy megváltsa a világot, egyszerűen csak kellene valaki, aki terhet vesz le Big Benzről. RDT egyáltalán nem kevés a Rayo-ban, csak kihagyott fél szezont és mostanra érte utol magát, egyébként Joselu és RDT teljesen más típusú játékosok, előbbi egy magas center, utóbbi viszont nem is klasszikus befejező, hanem egy gyors és ügyes játékos (nyilván egy adott szintig), akinek bomba erős lövései és szabadrúgásai vannak.R. Carlos írta:Amúgy a Joselu-s résszel egyet értek. Tavaly Raul de Tomas-t akartuk hozni, ő is hozta a számokat, mint Joselu, ugyanabban az Espanyolban, ráadásul vele még benn is maradtak a La Ligában. Idén RdT is kevés a Vallecanoban, mivel nem rá van kihegyezve a támadójáték, ellenben Joselura, akire az Espanyolban igen. Mégis miben lenne másabb Joselu mint RdT? Ahhoz, hogy az ő erényeik itt érvényesülhessenek, másféle játékot kellene játszani. Teljesen egy kutya ez a két játékos Marianoval. Nem fogják itt megváltani a világot.kiserik írta: Sajnos ez baromira nem Carlon fog múlni. 1-2 meccs kell, hogy kijöjjön Joselu miért ott tart 33 évesen ahol és az egész világ követelni fogja Karimot minden meccsre. Onnan meg jön a szerda-szombat ismét. Az sincs előttem, hogy az utolsó 20 percre lecseréljük Karimot Joselura, ha gól kell és általában nem a meccsek első fele az erős nálunk. A palit nem lenézve, de életében egyszer lőtt 20 felett még a Castillában 10-en éve.
Ha Karim marad, akkor sanszos, hogy ugyan az lesz, mint tavaly, csak Marianot kicseréljük egy ingyen másik játékosra. Én is azt szeretném, ha maradna, mert egy kiváló játékos, és remek kapitány, emellett ennek a klubbnak nagyon kell az, hogy az öregek átadják a madridizmust a fiataloknak, de első számú kilencesként számolni vele szerintem nagy hiba és úgy látszik a vezetőségnek ez a terve továbbra is.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 2., péntek 14:28
Amúgy a Joselu-s résszel egyet értek. Tavaly Raul de Tomas-t akartuk hozni, ő is hozta a számokat, mint Joselu, ugyanabban az Espanyolban, ráadásul vele még benn is maradtak a La Ligában. Idén RdT is kevés a Vallecanoban, mivel nem rá van kihegyezve a támadójáték, ellenben Joselura, akire az Espanyolban igen. Mégis miben lenne másabb Joselu mint RdT? Ahhoz, hogy az ő erényeik itt érvényesülhessenek, másféle játékot kellene játszani. Teljesen egy kutya ez a két játékos Marianoval. Nem fogják itt megváltani a világot.kiserik írta: Sajnos ez baromira nem Carlon fog múlni. 1-2 meccs kell, hogy kijöjjön Joselu miért ott tart 33 évesen ahol és az egész világ követelni fogja Karimot minden meccsre. Onnan meg jön a szerda-szombat ismét. Az sincs előttem, hogy az utolsó 20 percre lecseréljük Karimot Joselura, ha gól kell és általában nem a meccsek első fele az erős nálunk. A palit nem lenézve, de életében egyszer lőtt 20 felett még a Castillában 10-en éve.
Ha Karim marad, akkor sanszos, hogy ugyan az lesz, mint tavaly, csak Marianot kicseréljük egy ingyen másik játékosra. Én is azt szeretném, ha maradna, mert egy kiváló játékos, és remek kapitány, emellett ennek a klubbnak nagyon kell az, hogy az öregek átadják a madridizmust a fiataloknak, de első számú kilencesként számolni vele szerintem nagy hiba és úgy látszik a vezetőségnek ez a terve továbbra is.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 2., péntek 14:03
Haaland szerzodest fog hosszabbitani, ugy, hogy kilojjek a kivasarlasi arat. Mar nyar elejen leulnek a City fejeseivel. Mbappet meg sikerul ugyis minden egyes szerzodes lejarta elott meggyoznie a Psgnek, hogy maradjon. Masok utan kell nezni.Dupla D írta: Szerintem Perez bemondta neki, hogy idén még nagyon jó lenne, ha maradna, mert nem fogjuk tudni pótolni. Jövőre talán lehet rá esély, ha igazak a pletykák, és Haalandnak lesz egy 150 milliós kivásárlási ára, illetve Mbappé se hosszabbít.
Gyakorlatban pedig lehet, hogy egyiket se tudjuk elhozni, de az elmélet szerint jövőre lehet rájuk esély. Idén nincs.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. június 2., péntek 13:31
Sajnos ez baromira nem Carlon fog múlni. 1-2 meccs kell, hogy kijöjjön Joselu miért ott tart 33 évesen ahol és az egész világ követelni fogja Karimot minden meccsre. Onnan meg jön a szerda-szombat ismét. Az sincs előttem, hogy az utolsó 20 percre lecseréljük Karimot Joselura, ha gól kell és általában nem a meccsek első fele az erős nálunk. A palit nem lenézve, de életében egyszer lőtt 20 felett még a Castillában 10-en éve.Realista24 írta:Amugy meg jo ha marad, mert nincs mas a piacon, akit el tudnank hozni, csak Carlo remelem kimelni fogja valamilyen szinten.Halfkey írta: Én nemtudom hogy akarom-e hogy maradjon. Alapesetben persze, de félek hogy novemberben ha nem úgy megy, ha nem bírja, mindenki magyarázza meg köpködi majd hogy miért nem ment Szaudiba, csak hátráltat minket.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. június 2., péntek 12:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 2., péntek 12:25
Pont ezt irtam en is, par hsz-szel korabban.Halfkey írta: Én nemtudom hogy akarom-e hogy maradjon. Alapesetben persze, de félek hogy novemberben ha nem úgy megy, ha nem bírja, mindenki magyarázza meg köpködi majd hogy miért nem ment Szaudiba, csak hátráltat minket.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 2., péntek 12:21
Arra való a jelentés gombHalfkey írta: Én nemtudom hogy akarom-e hogy maradjon. Alapesetben persze, de félek hogy novemberben ha nem úgy megy, ha nem bírja, mindenki magyarázza meg köpködi majd hogy miért nem ment Szaudiba, csak hátráltat minket.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 2., péntek 12:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 2., péntek 12:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 2., péntek 11:59
Brahim is szinte biztos érkező, szóval idénre a szélső támadó igazolást törölhetjük a lehetőségek közül. Nem erős a névsor, de ha ide vesszük, hogy mennyire brutál kp-val indulunk neki az évnek akkor tényleg a védelem és főleg a védekezés rendbe tétele a fő prio. A támadó sorunkkal úgy sem fogunk maradandót alkotni, ott sok esetben továbbra is az egyéni villanásokra kell majd várni.raul 4 ever írta: Elöl 3 poszt van, éppen a 2 szélre is jöhet valaki, nekem egy Gnabry továbbra egy szimpi irány volna.. Pepill ami fix az Rodry és Vini, Benz a tegnap fényében akkor 80%, és akkor egy valószínű Joselu. 4 ember kevés.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 2., péntek 11:03
Igen, amikor azt írtam, hogy hátra, a szélsőbekkekre gondoltam. Nálam is így van a matek: jobb hátvédek = jobb támadójáték.wZoLee7 írta:raul 4 ever írta: *Amúgy a hírekkel ellentétben remélem egy Joselun kívül valami komolyabb név is leesik előre (meg hátra), Benz sem azt érdemli, hogy rábeszéljük a maradásra, aztán elvárás lesz továbbra is, hogy 40+ meccseken mentse a seggünket és csodálkozunk, hogy 36 évesen nem biztos, hogy menni fog majd neki..
hát szerintem meg pont idén kellene még hagyni a center dolgot, a Benzema-Joselu duo elég kell, hogy legyen egy évre. A spanyol is tud gólt lőni, vele a játék is más lesz, lesz centerünk a 16-osban. Itt a kulcs az lenne, hogy már ne mindig Karim legyen a kezdő, nyugodtan nyomhat Joselu egész meccseket. A védelem két szélés ha sikerül megerősíteni és Nachot megtartani akkor igazából már jók vagyunk. Jó szélső védőkkel a szélső támadók is feljavulnak majd. Akár zsebbe nyúlósan is erősíthetnénk most azokon a posztokon, jövőre pedig ha Bappe megint hosszabbít akkor ráérünk az aktuális megszerezhető drága támadó igazolásra akár centerbe akár a jobb szélre.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 2., péntek 9:47
hát szerintem meg pont idén kellene még hagyni a center dolgot, a Benzema-Joselu duo elég kell, hogy legyen egy évre. A spanyol is tud gólt lőni, vele a játék is más lesz, lesz centerünk a 16-osban. Itt a kulcs az lenne, hogy már ne mindig Karim legyen a kezdő, nyugodtan nyomhat Joselu egész meccseket. A védelem két szélés ha sikerül megerősíteni és Nachot megtartani akkor igazából már jók vagyunk. Jó szélső védőkkel a szélső támadók is feljavulnak majd. Akár zsebbe nyúlósan is erősíthetnénk most azokon a posztokon, jövőre pedig ha Bappe megint hosszabbít akkor ráérünk az aktuális megszerezhető drága támadó igazolásra akár centerbe akár a jobb szélre.raul 4 ever írta:Ne viccelj, kis kp, aztán ajiba egy Hazi+Bodri meg egy dedikált fotó Kroos+Alabától. Fair deal..Süti írta: Arról nem is beszélve hogy ez továbbra sem a fifa, hogy azt veszel meg akit akarsz. Biztos elengede a BM musialat puszira.
De szerintem inkább a poszt az akadály, sem mint, hogy ne lehetne megegyezni a bm-mel. Ha menni akarna, tuti le lehetne velük boltolni, de nem hiszem, hogy egyébként menni akarna, meg konkurenciája sincs és ha jól erősítenek, a csapat sem rossz.
Amúgy a hírekkel ellentétben remélem egy Joselun kívül valami komolyabb név is leesik előre (meg hátra), Benz sem azt érdemli, hogy rábeszéljük a maradásra, aztán elvárás lesz továbbra is, hogy 40+ meccseken mentse a seggünket és csodálkozunk, hogy 36 évesen nem biztos, hogy menni fog majd neki..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 2., péntek 8:12
Ne viccelj, kis kp, aztán ajiba egy Hazi+Bodri meg egy dedikált fotó Kroos+Alabától. Fair deal..Süti írta: Arról nem is beszélve hogy ez továbbra sem a fifa, hogy azt veszel meg akit akarsz. Biztos elengede a BM musialat puszira.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 2., péntek 7:57
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 2., péntek 7:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 2., péntek 7:17
Musiala szerintem teljesen mas szeperkor. Elore egy fizikalisan top, gyors, eroszakos ember kell majd, akinek csak a gol jar a fejeben. Teljesen mas-mas stilus, de a ket emlitett jatekos nalam ilyen.gutihaz14 írta: musiala lenne de perez bappet akarja. jol van ez igy jojjon is de ha jovore a 35 eves benzema lesz az alapkezdo es a 33 eves joselu nez a padrol akkor tudjuk mire szamithatunk
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem