nem, az Telles volt.M1Ö írta: Ez az a srác, aki múlt héten lőtte a tizit a Roma ellen? Mert azon a meccsen egész pöpecnek tűnt a hosszú összefoglaló alapján.

HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. március 14., csütörtök 12:46
nem, az Telles volt.M1Ö írta: Ez az a srác, aki múlt héten lőtte a tizit a Roma ellen? Mert azon a meccsen egész pöpecnek tűnt a hosszú összefoglaló alapján.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. március 14., csütörtök 12:42
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. március 14., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 14., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 14., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 14., csütörtök 12:14
Köliből simán vissza lehet rendelni.Kerlon írta:
Hakiminek 2 éves kölcsöne van továbbra is, szerintem felesleges addig vele foglalkozni és amúgy jó helyen is vna. Ödegaard meg jó úton jár, nem véletlen kereste meg az Ajax sem. Viszont neki már illene spanyolba vagy németbe mennie.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 14., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 14., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 14., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 14., csütörtök 11:48
Hakiminek 2 éves kölcsöne van továbbra is, szerintem felesleges addig vele foglalkozni és amúgy jó helyen is vna. Ödegaard meg jó úton jár, nem véletlen kereste meg az Ajax sem. Viszont neki már illene spanyolba vagy németbe mennie.Anthony írta:A 10 kölcsönadott játékosunkból Hakimi, és esetleg Ödegaard, aki nem kuka. A norvég továbbra sem meggyőző, kicsit korán kezelték sztárként, volt sok ilyen, a Barcánál is, aztán hol vannak?Berti írta: Lucas Silva és James kuka. Biztos nem itt kezdik el a szezont.
Lunin még, de ő neki meg vagy 5 évig nincs esélye nálunk játszani.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. március 14., csütörtök 11:46
Meggyőző ő, csak nincs eléggé szem előtt. Illetve a társainak a minősége sem mind1, de az ilyen Ödeegard vs. xycsapat videókban eléggé látszik, hogy nagyon rendben van a srác.A norvég továbbra sem meggyőző
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. március 14., csütörtök 11:34
A 10 kölcsönadott játékosunkból Hakimi, és esetleg Ödegaard, aki nem kuka. A norvég továbbra sem meggyőző, kicsit korán kezelték sztárként, volt sok ilyen, a Barcánál is, aztán hol vannak?Berti írta: Lucas Silva és James kuka. Biztos nem itt kezdik el a szezont.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. március 14., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. március 14., csütörtök 10:20
Marceloval egy a baj: 3 éve rendre nyelünk miatta gólt. Ez idén csúcsosodott ki. Már 90 percet végig sem tud játszani. Teljesen fölösleges itt tartani.Berti írta:Hát én néztem BVB meccseket és nem igazán érezhető a különbség közte és Regu között. Legalábbis nincs akkora különbség jelenleg, hogy a nyakára hozzuk.KAG írta: Ezzel csak az a baj, hogy Hakimi, jelenleg mindkettőnél jobb jatekos.
Marcelo meg Marcelo. Tudjuk, hogy ZZ alatt mennyire meghatározó volt.
Én rajuk biznék egy évet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 14., csütörtök 10:10
Ez de szar. Július 12-én biztos nem lenne jó.Realista24 írta: Július 15-én megduplazodik Militao kivásárlási ára. Ezért jelentjük be már jovoheten.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. március 14., csütörtök 10:08
Hát én néztem BVB meccseket és nem igazán érezhető a különbség közte és Regu között. Legalábbis nincs akkora különbség jelenleg, hogy a nyakára hozzuk.KAG írta: Ezzel csak az a baj, hogy Hakimi, jelenleg mindkettőnél jobb jatekos.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. március 14., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 14., csütörtök 9:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 14., csütörtök 9:10
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. március 14., csütörtök 8:09
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem