Az egyik CIA-s, kellemetlen terror fenyegetést mesél el, végig fent tartva az érdeklődésemet, míg a másik.. hàt igen. Azt is nézzètek. Beteg egy cucc

És Hazard is nagyot játszik benne

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. augusztus 25., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2019. augusztus 24., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: géza » 2019. augusztus 24., szombat 16:00
Eleg jonak tunik, remelem nem rontjak el, de Favreau meg a trailer is tobb, mint pozitiv elojel.Remy írta: The Mandalorian trailer
Ezt senki? Nem tűnik rossznak.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2019. augusztus 24., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. augusztus 24., szombat 13:06
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 19., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 17., szombat 15:38
meg is néztem 3 nap alatt a 8 részt. fasza volt. de a legjobb az egészben a két főszereplő karaktere. homelander és butcher. nagyon királyul el vannak találva. banshee sheriff elképesztően faszán tolja a pszichopatát.reeed_ati írta: Nézi valaki a The Boys című sorozatot?
Aki nem tudná miről van szó: The Boys - Trailer
Két részt láttam még csak, de engem megvettek kilóra..
Orrba szájba jönnek a szuperhősfilmek, sorozatok, szinte mindegyik egy kaptafára, de ez valami más, valami nagyon beteg, de baromi jó.![]()
Furcsa a Banshee seriff-et ilyen szerepben látni..
Egyelőre nem értékelném, csak bedobtam a trailert ajánlónak, hátha valaki kedvet kap hozzá.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 15., csütörtök 7:57
Az elso 2-3 reszben en is ugy ereztem, hogy ez bizony kezd elfaradni, utana viszont nagyon beszippantott a sorozat, tegnap este nem is nagyon tudtam letenni.Remy írta:Van benne valami, de inkább azt érzem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! túltolták a női karaktereket, illetve a szerelmi szálakat. Az évad első fele lassú volt, megfogalmazódott bennem is az, amit írtál. Viszont a második fele, az utolsó résszel, főleg a legvégével, brutál mód feljavult.ziro4vr írta: Stranger Things season 3
Szerintem ez elfáradt.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 11., vasárnap 15:59
Szoval te is magyarul nezed.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. augusztus 11., vasárnap 11:21
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. augusztus 10., szombat 17:21
HozzászólásSzerző: gunner » 2019. augusztus 8., csütörtök 21:17
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. augusztus 7., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. augusztus 7., szerda 16:30
Pont tegnap este neztem meg az elso reszet, rohadtul tetszett nekem is.reeed_ati írta: Nézi valaki a The Boys című sorozatot?
Aki nem tudná miről van szó: The Boys - Trailer
Két részt láttam még csak, de engem megvettek kilóra..
Orrba szájba jönnek a szuperhősfilmek, sorozatok, szinte mindegyik egy kaptafára, de ez valami más, valami nagyon beteg, de baromi jó.![]()
Furcsa a Banshee seriff-et ilyen szerepben látni..
Egyelőre nem értékelném, csak bedobtam a trailert ajánlónak, hátha valaki kedvet kap hozzá.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. augusztus 7., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 4., vasárnap 10:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 3., szombat 7:55
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. július 30., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. július 28., vasárnap 19:15
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én már vártam, hogy lesmárolja, erre bedobja hogy cissor-sisters...Remy írta:Van benne valami, de inkább azt érzem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! túltolták a női karaktereket, illetve a szerelmi szálakat. Az évad első fele lassú volt, megfogalmazódott bennem is az, amit írtál. Viszont a második fele, az utolsó résszel, főleg a legvégével, brutál mód feljavult.ziro4vr írta: Stranger Things season 3
Szerintem ez elfáradt.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. július 28., vasárnap 18:54
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem