Mondjuk ebben a PSG se jobb de akkor is na...

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 16., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 16., kedd 21:05
Ez annyira nem, de tudok egy masik feheret, ami jol all majd nekiikarus93 írta: Bappénak jól áll ez a fehér mez.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. április 16., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. április 16., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 16., kedd 20:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 16., kedd 20:50
én bevetettem a nehéz tüzérséget, ha így se fog menni, akkor nem is volt esélyünk se...RealVazquez írta: Azon gondolkodok, hogy mit tudok meg felaldozni az eletembol, hogy holnap tovabbjussunk, mert annyi mindent eladtam mar…2014 es az utana kovetkezo evek rendesen megtepaztak, de erosen gondolkodok, hogy megint eladjam a lelkemet
![]()
Ajh baszki, de kar az elso meccsen nyujtott hibakert, 2-1-es vezetesnel nagyon stabilak voltunk, tobb helyzetunk volt a 3-1-re, aztan a semmibol forditottak, ah… nagyon fajo volt, nem rossz eredmeny a 3-3, foleg, hogy sokkos allapotbol sikerult felallni. En hosszabbitasra tippelek… de tovabb fogunk menni, nem erzem annyira erosnek a Cityt, remelem, kihozzuk magunkbol a maximumot. Akkor lesz keresnivalonk.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 16., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 16., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. április 16., kedd 17:37
Szerintem a City azonnal nekünk ront majd. Ez tavaly is bevált Nekik. Ha az első 20 percet túléljük, akkor lehet keresnivalónk. Viszont 0-2-ről visszajönni 20 perc után nehéz lesz.BlancoMark írta: Ha az elso golt sikerulne megszerezni, onnan lehet esely. Lathattuk az elso meccsen is hogy boven sebezheto gyors kontrakkal a City.
Csak Nachon ne menjen el.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 16., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 16., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 16., kedd 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 16., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. április 13., szombat 17:00
Sztem ott lesz Walker. Pihen ameddig tud aztan szurival gyogyszerrel de ott lesz.reeed_ati írta: Ahogy elnézem, Walker ma sem kezdő a cityben, gondolom messze van még a 100%-tól, meglepne ha szerdán kezdene majd.
Ez jó hír a baloldali támadószekciónak, mert Walkert nem sokszor láttam még rosszul játszani.
Én fixen azt várom, hogy jó esetben is kapunk 1-2 gólt, ezt kéne megugrania a támadóalakzatunknak.
Aztán cáfoljon rám a védelmünk és Militao térjen vissza godmode-ba, Rüdi meg maradjon abba..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. április 13., szombat 16:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 13., szombat 15:57
2-1-nel Dembele kapufat lott, nem? Ott eldolhetett volna. Vagy az mar 2-2-nel volt?nzooli93 írta: Azért ott 2-1 nél mikor ment Psg lendületből, kicsit azt éreztem,hogy el is dönthetik most. Aztán jöttek a cserék, és ennyi lett. De Enrike is érdekesen gondolkodik. Asensio kb vegig sérült volt idén, Barcola eleg sokszor kezdo volt,es jo is volt. Ki kezd? Asensio. Ugarte is nagyon jónak tűnik egy ideje,ot be se cserelte asszem. Emery is padon kezdett. Kb saját esélyeiket rontotta el kb. Sokkal jobb csapatot, és játékot feltudtak volna tenni. Nyilvan Donnarumma amatőr teljesítményét nem látta előre senki...
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. április 13., szombat 13:29
Topfoci? Mint sport? ízlés kérdése, abban mindenkinek igaza van. 10percig bírom a pozíciós játékot nézni, ha kedd este arsenal-city lett volna, 80-80% labdabirtoklással, akkor inkább leülök olvasni, vagy kockulni.Babinho írta: Kinek mi a topfoci ugye
Nagyon régóta nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak a játékban résztvevőkre - ettől számomra egyre élvezhetetlenebb, mint fogyasztási cikk.Babinho írta: Ugyanerre számítok, ha ilyen játékkal, ilyen meccs után kiesünk én azért nem vágok eret, és nem kiálltok reformokért.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. április 12., péntek 23:25
Amen!Babinho írta: Szerintem nyerünk angliába. Képesek vagyunk most, angliát azért bevettük már párszor, Valverde emlékeztetett hogy bennük van a tavalyi vereség...a kp-nk nagy formában van, a kis brazilok soha nem ijedtek még meg, a védelem is stabil, PaleoDani meg Mendy újra mint a beton. Most nem fognak meg minket, okos játékkal lehozzuk. De döntetlen nem lesz, eldől ez 90 perc alatt. Minimum egy csapat kurva jó focit fog tolni, rossz meccs nem lesz![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. április 12., péntek 23:09
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. április 12., péntek 23:03
Ha a szorakoztato faktort es az iramot nezem akkor egyertelmuen top. Ha kidolgozott helyzeteket minoseget es jatek kepet nezem akkor nalam kevesbe top, de ez teljesen szubjektiv. Nalam az elso harom gol potya/szerencses volt, kapushiba es ket megpattant loves (Camavingae kaput sem talalt volna).Pad'em írta:Nem Babinhonál volt topfoci, nagyon sok helyen az év meccsének lett titulálva, meg előrehozott döntőnek. Nagyobbnál nagyobb bombagólókkal. 3 potyát nem láttam, nálam az a potya amit a kapus bevéd, ez max az első gólra igaz. Remek tempó, végig benne volt, hogy történik valami, két fordítás percek alatt. Ennél top-abb focit nem tudom, hogy lehet összehozni. Max ha Mbappé már itt van, mert akkor nyerünk 5-3-ra.MarioCirolo írta:
En elfogadom, ha nalad top foci volt, szerintem becsapos mert nagyobb helyzetek nelkul lett 3-3, 3 potyaval es 3 bombagollal.
Valverde gólja lett amúgy a hét gólja az Uefánál.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem