akkor morata micsoda, ha ők kevesek ?Soldado egy hulladék, Negredo klasszisokkal jobb. De szerintem mindketten kevesek ide.
az evertont én azért nem várom az első négybe, de harcolhatnak az euroligás helyért.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 5., szombat 15:35
akkor morata micsoda, ha ők kevesek ?Soldado egy hulladék, Negredo klasszisokkal jobb. De szerintem mindketten kevesek ide.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 5., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 5., szombat 14:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 5., szombat 14:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 5., szombat 14:21
Soldado egy hulladék, Negredo klasszisokkal jobb. De szerintem mindketten kevesek ide.Ha már volt Real csatárok, akkor Soldadot előbb hoztam volna vissza![]()
Ááá, azért nem hiszem, tényleg jók, de az még nem az ő szintjük. Majd küzhetnek az EL-helyért az MU-val.Az Everton is elég jól tolja, szerintem akár a BL-helyekre is lehet esélyük.
Arsenal és Dortmund után talánCity simán a legélvezhetőbb focit tolja - hát vegyük őket ebbe a kategóriába - az élcsapatok között.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 5., szombat 14:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 5., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 5., szombat 14:16
Matt009 írta:Csak azt nem értem, hogy Milner miben jobb, mint D. Silva?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 5., szombat 14:12
Ha már volt Real csatárok, akkor Soldadot előbb hoztam volna visszaKerlon írta:Mondjuk egy 20-asért én Negredot is visszahoztam volna. Bár egy 10+Morata még jobb lett volna és mindenki jól járt volna. Szerintem Alvaro is faszán kiforrott és nem is olyan ügyetlen. A Bayernnek is mi gólt vert...
Ennyi a lényeg... de ezt persze nem mindenki látja...Realista24 írta:Nézd csak, nem csak Karim hagy ki ajtó-ablakot...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 5., szombat 14:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 5., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 5., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 5., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 5., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 5., szombat 13:59
pedig pont egy ilyen típusú játékos kéne másodiknak.Remy írta:szintén... ezért is örültem volna egy Gomeznek Bár, mint tudjuk a Real drukkerek nagy részét nem érdekelné, ha nyerne vele a csapat, mert sokszor a játékos iránti utálat az első, nem pedig a csapat
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 5., szombat 13:57
szintén... ezért is örültem volna egy Gomeznek'shutterisland írta:
én mindig bírtam az ilyen arcokat, akik annak ellenére képesek ilyen szintre eljutni, hogy relatíve kevés istenadta tehetségük van a focihoz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 5., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 5., szombat 11:20
özil megalkotta az arsenal cristianoját.GT37 írta:Senal-drukkereknek: Giroud fejlődése.
Kép 1
Kép 2
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 5., szombat 11:12
Ott van az, amit Gabi írt, személyes okok miatt Togóban van, hogy ez mit takar, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy amint visszatér, valószínűleg a tartalékoknál fog edzeni, de abban szinte biztos vagyok, hogy Soldado, Defoe és Kane mögött gyakorlatilag nullához fog közelíteni a játékpercei száma. Aztán télen szvsz távozni is fog.Anis írta:GT37: Adebayorral mi a fene van? Nyáron volt róla szó, hogy Törökországból keresték (lehet máshonnan is), de nem engedték el sehova (vagy ő nem akart menni?). De számomra érthetetlen, hogy még egy percet sem játszott idén, sőőt sztem még keretben sem volt. Sajnálom őt, mert remek kiegészítő ember volt a Realban, szimpatikusabb lett ittléte alatt, mint amit korábban tudtunk / tudtam róla.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 3., csütörtök 22:28
AVB says Adebayor is back in Togo for "personal reasons"Anis írta:GT37: Adebayorral mi a fene van? Nyáron volt róla szó, hogy Törökországból keresték (lehet máshonnan is), de nem engedték el sehova (vagy ő nem akart menni?). De számomra érthetetlen, hogy még egy percet sem játszott idén, sőőt sztem még keretben sem volt. Sajnálom őt, mert remek kiegészítő ember volt a Realban, szimpatikusabb lett ittléte alatt, mint amit korábban tudtunk / tudtam róla.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem