Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. október 7., szerda 10:15

LeBron mit jatszott megint es iden mar 36 lesz :ozil: :goat:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 5., hétfő 22:51

Nyilván csak formalitás- nem hiszek a Heat győzelemben-, de azért amit most Butler letölt a 3.-ik meccsen az embertelen. Legalább söprés nem lesz.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 4., vasárnap 0:23

Amúgy amennyi picket leraboltak Wayoff P-ért, Lakers helyében küldenék még két első köröst Davisért, ha zsákban lesz a bajnokság. Nagyon fáztam ettől a tradetől, Pelicanses évei után nem gondoltam, hogy képes erre AD, de nagyon kellemesen csalódtam. És az, ahogy harcolnak a bajnoki címért (nyilván, ki ne tenné), tényleg azután, ami Kobe-val történt, annyira csodálatos lenne megkoronázni ezzel az egésszel.
főleg, hogy ezt a klasszikust említik lépten nyomon

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. október 1., csütörtök 10:12

Kár azért a Dragic sérülésért, benne van, hogy őt már nem látjuk.
Marci77 írta: Tisztelet Kobe karrierjéért,és amit tett, de túlértékelt,nincs tényleges helye ebben a kérdésben Jordan és James mellett.
Szubjektív topik, hogy ne lenne?
Szerintem Russellnek nincs, azzal a korral összehasonlíthatatlan a mostani kosárlabda.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. október 1., csütörtök 10:07

Realista24 írta: Na, szavazzatok :mrgreen:
Tisztelet Kobe karrierjéért,és amit tett, de túlértékelt,nincs tényleges helye ebben a kérdésben Jordan és James mellett. Kareemnak kéne ott lennie egyértelműen, esetleg a Magic,Bird,Russell duónak először.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 1., csütörtök 7:11

Halfkey írta: Azt kevered hogy semleges néző hova húz, meg hogy a csapat szurkolója örül-e. Azthiszem a válasz a lentiek alapján egyértelmű :)
Az eredeti kérdésem volt a lényeg.... Nekem nem érne ugyanannyit, még szaros Knicks rajongóként sem aki csak a PO-ról álmodozik :-( :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. október 1., csütörtök 6:29

Azt kevered hogy semleges néző hova húz, meg hogy a csapat szurkolója örül-e. Azthiszem a válasz a lentiek alapján egyértelmű :)

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 1., csütörtök 6:26

Zsombor írta:
Tjacks írta:
Mondjuk Lebron akármelyik csapatot kb min. CF-ig vezetne, Lakers fan-ként ugyanannyit fog érni a bajnoki cím Lebronnal mint nélküle? no offense csak érdekel. :)

Én pl nem vagyok GSW rajongó de a Durant elötti csapatot szerettem + a bajnoki cím sokkal többet ért mint amikor ő vele nyerték meg.
Persze, 10 éve várok erre, akkor még felvételről kellett visszanéznem a meccseket, sok víz lefolyt azóta a Dunán.
Ezt a Durant párhuzamot meg nem értem, mert egy 73 győzelmes csapatot upgrade-eltek effektíve, össze sem lehet hasonlítani a Lakers helyzetével, úgy meg pláne, hogy Kawhi késői döntése miatt pár emberről lemaradt Pelinka.
A durant-es párhuzamot azért hoztam fel, mert ott volt talán a legjobban érezhető a kontraszt hogy egy baromi jól felépített csapatba ahol saját maguk által draftolt játékosok lettek szupersztárok és nyertek gyűrűt az sokaknak volt szimpatikus, erre odamegy Durant és kb ez az érzés eltűnt.

Inkább arra irányult a kérdésem hogy Lebron személye egyértelműen ami még ma is kb tuti CF-ig szállítana bármilyen csapatot. Eljátszottam a gondolattal hogy a Knickshez igazol( never going to happen) kap maga mellé 1-2 All-star játékost + jó kiegészítőket aztán kész vagyunk, instant Eastern Conference Finals.

Olyan a faszi még mindig mintha csalnál egy játéknál valami instant kóddal :mrgreen:

Nem bánom hogy a Lakers nyer, AD-t kifejezetten komázom. Az ilyen szararcú Dwight Howardokkal meg nem kell foglalkozni :D

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 1., csütörtök 5:25

csababarca írta:
nem lesz minden meccs ilyen sima, de azért gyorsan jelezte az erőviszonyokat a Lakers.
Persze, ez így van. Nyilván a biztos PO tudatában tartalékolt itt a bubbleben az alapszakasz hátralevő részében a Lakers, de a Portland elleni 1. meccset követően nem gondoltam volna, hogy ez lesz.
Ami fix, hogy eszméletlenül alulértékelt csapat ez a Lakers, és ez most egy abszolút jelzésértékű teljesítmény volt.
Közben már csak 17 a különbség.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 1., csütörtök 4:53

Zsombor írta:

Csalóka ez a meccs, elmebeteg módon triplázik a Lakers, büntetőket is bőven átlag felett dobják. De kétségtelen, fizikálisan nem tudja felvenni a versenyt a Miami, Howardot is ide lehet venni harmadiknak, de amit AD melózik, az egészen döbbenetes.

nem lesz minden meccs ilyen sima, de azért gyorsan jelezte az erőviszonyokat a Lakers.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 1., csütörtök 4:47

csababarca írta: Fizikálisan megsemmisíti a Heat-et Davis és James, nem tudnak rajtuk védekezni, minimálisan se.
Betolatnak brusztolni ketten a palánk alá, és onnan vagy kosár, vagy fault.

csalódás a Miami olyan szempontból, hogy semmi akaratot, igyekezetet nem látok rajtuk.
Csalóka ez a meccs, elmebeteg módon triplázik a Lakers, büntetőket is bőven átlag felett dobják. De kétségtelen, fizikálisan nem tudja felvenni a versenyt a Miami, Howardot is ide lehet venni harmadiknak, de amit AD melózik, az egészen döbbenetes.

Btw Crowder egy utolsó patkány, fel kell küldeni Dudleyt hogy adjon neki egy könyököst

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 1., csütörtök 4:15

Fizikálisan megsemmisíti a Heat-et Davis és James, nem tudnak rajtuk védekezni, minimálisan se.
Betolatnak brusztolni ketten a palánk alá, és onnan vagy kosár, vagy fault.

csalódás a Miami olyan szempontból, hogy semmi akaratot, igyekezetet nem látok rajtuk.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 1., csütörtök 3:42

Tjacks írta:
Mondjuk Lebron akármelyik csapatot kb min. CF-ig vezetne, Lakers fan-ként ugyanannyit fog érni a bajnoki cím Lebronnal mint nélküle? no offense csak érdekel. :)

Én pl nem vagyok GSW rajongó de a Durant elötti csapatot szerettem + a bajnoki cím sokkal többet ért mint amikor ő vele nyerték meg.
Persze, 10 éve várok erre, akkor még felvételről kellett visszanéznem a meccseket, sok víz lefolyt azóta a Dunán.
Ezt a Durant párhuzamot meg nem értem, mert egy 73 győzelmes csapatot upgrade-eltek effektíve, össze sem lehet hasonlítani a Lakers helyzetével, úgy meg pláne, hogy Kawhi késői döntése miatt pár emberről lemaradt Pelinka.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 28., hétfő 11:51

abdul jabbar :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. szeptember 28., hétfő 11:41

Hát ez érzelmi alapokon easy Kobe bökés volt, megvolt a rookie kártyája is :'(

Objektíven persze a másik kettő komplettebb játékos.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 28., hétfő 11:30

Na, szavazzatok :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. szeptember 28., hétfő 11:22

Azért remélem a Miami legalább megnehezíti a dolgukat, ha már a denvernek nem sikerült.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. szeptember 28., hétfő 10:04

Tjacks írta:
Remy írta: Kobeért! #GoLakers!

Gyönyörű forgatókönyv lenne az idei év után.

Teljesen egyértelmű , hogy igen, sőt ennyi böjtölés után ez lesz az egyik legédesebb gyűrű! Na meg Lebron statjait a döntőkben még mindig csiszolásra vár. :D
Som i Serem!
6oat

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. szeptember 28., hétfő 9:53

Tjacks írta:

Neked kevesebbet ért a BL amit Ronaldoval nyertünk mint az amit nem? Nem teljesen értem ezt a logikát, ha van egy jó játékos a csapatomban az nekem örömforrás nem szégyenérzet.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. szeptember 27., vasárnap 15:10

Vissza: