HozzászólásSzerző: pheco » 2020. október 7., szerda 10:15
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 5., hétfő 22:51
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 4., vasárnap 0:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. október 1., csütörtök 10:12
Szubjektív topik, hogy ne lenne?Marci77 írta: Tisztelet Kobe karrierjéért,és amit tett, de túlértékelt,nincs tényleges helye ebben a kérdésben Jordan és James mellett.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. október 1., csütörtök 10:07
Tisztelet Kobe karrierjéért,és amit tett, de túlértékelt,nincs tényleges helye ebben a kérdésben Jordan és James mellett. Kareemnak kéne ott lennie egyértelműen, esetleg a Magic,Bird,Russell duónak először.Realista24 írta: Na, szavazzatok![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 1., csütörtök 7:11
Az eredeti kérdésem volt a lényeg.... Nekem nem érne ugyanannyit, még szaros Knicks rajongóként sem aki csak a PO-ról álmodozikHalfkey írta: Azt kevered hogy semleges néző hova húz, meg hogy a csapat szurkolója örül-e. Azthiszem a válasz a lentiek alapján egyértelmű![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. október 1., csütörtök 6:29
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 1., csütörtök 6:26
A durant-es párhuzamot azért hoztam fel, mert ott volt talán a legjobban érezhető a kontraszt hogy egy baromi jól felépített csapatba ahol saját maguk által draftolt játékosok lettek szupersztárok és nyertek gyűrűt az sokaknak volt szimpatikus, erre odamegy Durant és kb ez az érzés eltűnt.Zsombor írta:Persze, 10 éve várok erre, akkor még felvételről kellett visszanéznem a meccseket, sok víz lefolyt azóta a Dunán.Tjacks írta:
Mondjuk Lebron akármelyik csapatot kb min. CF-ig vezetne, Lakers fan-ként ugyanannyit fog érni a bajnoki cím Lebronnal mint nélküle? no offense csak érdekel.![]()
Én pl nem vagyok GSW rajongó de a Durant elötti csapatot szerettem + a bajnoki cím sokkal többet ért mint amikor ő vele nyerték meg.
Ezt a Durant párhuzamot meg nem értem, mert egy 73 győzelmes csapatot upgrade-eltek effektíve, össze sem lehet hasonlítani a Lakers helyzetével, úgy meg pláne, hogy Kawhi késői döntése miatt pár emberről lemaradt Pelinka.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 1., csütörtök 5:25
Persze, ez így van. Nyilván a biztos PO tudatában tartalékolt itt a bubbleben az alapszakasz hátralevő részében a Lakers, de a Portland elleni 1. meccset követően nem gondoltam volna, hogy ez lesz.csababarca írta:
nem lesz minden meccs ilyen sima, de azért gyorsan jelezte az erőviszonyokat a Lakers.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 1., csütörtök 4:53
nem lesz minden meccs ilyen sima, de azért gyorsan jelezte az erőviszonyokat a Lakers.Zsombor írta:
Csalóka ez a meccs, elmebeteg módon triplázik a Lakers, büntetőket is bőven átlag felett dobják. De kétségtelen, fizikálisan nem tudja felvenni a versenyt a Miami, Howardot is ide lehet venni harmadiknak, de amit AD melózik, az egészen döbbenetes.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 1., csütörtök 4:47
Csalóka ez a meccs, elmebeteg módon triplázik a Lakers, büntetőket is bőven átlag felett dobják. De kétségtelen, fizikálisan nem tudja felvenni a versenyt a Miami, Howardot is ide lehet venni harmadiknak, de amit AD melózik, az egészen döbbenetes.csababarca írta: Fizikálisan megsemmisíti a Heat-et Davis és James, nem tudnak rajtuk védekezni, minimálisan se.
Betolatnak brusztolni ketten a palánk alá, és onnan vagy kosár, vagy fault.
csalódás a Miami olyan szempontból, hogy semmi akaratot, igyekezetet nem látok rajtuk.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 1., csütörtök 4:15
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 1., csütörtök 3:42
Persze, 10 éve várok erre, akkor még felvételről kellett visszanéznem a meccseket, sok víz lefolyt azóta a Dunán.Tjacks írta:
Mondjuk Lebron akármelyik csapatot kb min. CF-ig vezetne, Lakers fan-ként ugyanannyit fog érni a bajnoki cím Lebronnal mint nélküle? no offense csak érdekel.![]()
Én pl nem vagyok GSW rajongó de a Durant elötti csapatot szerettem + a bajnoki cím sokkal többet ért mint amikor ő vele nyerték meg.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. szeptember 28., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. szeptember 28., hétfő 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 28., hétfő 11:30
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. szeptember 28., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. szeptember 28., hétfő 10:04
Teljesen egyértelmű , hogy igen, sőt ennyi böjtölés után ez lesz az egyik legédesebb gyűrű! Na meg Lebron statjait a döntőkben még mindig csiszolásra vár.Tjacks írta:Mondjuk Lebron akármelyik csapatot kb min. CF-ig vezetne, Lakers fan-ként ugyanannyit fog érni a bajnoki cím Lebronnal mint nélküle? no offense csak érdekel.Remy írta: Kobeért! #GoLakers!
Gyönyörű forgatókönyv lenne az idei év után.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. szeptember 28., hétfő 9:53
Neked kevesebbet ért a BL amit Ronaldoval nyertünk mint az amit nem? Nem teljesen értem ezt a logikát, ha van egy jó játékos a csapatomban az nekem örömforrás nem szégyenérzet.Tjacks írta:Mondjuk Lebron akármelyik csapatot kb min. CF-ig vezetne, Lakers fan-ként ugyanannyit fog érni a bajnoki cím Lebronnal mint nélküle? no offense csak érdekel.Remy írta: Kobeért! #GoLakers!
Gyönyörű forgatókönyv lenne az idei év után.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. szeptember 27., vasárnap 15:10
Mondjuk Lebron akármelyik csapatot kb min. CF-ig vezetne, Lakers fan-ként ugyanannyit fog érni a bajnoki cím Lebronnal mint nélküle? no offense csak érdekel.Remy írta: Kobeért! #GoLakers!
Gyönyörű forgatókönyv lenne az idei év után.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem