2009-10,2pontal maradtunk le a csoda barcától.Pedig kicsit nagyobb krízis volt ott.M1Ö írta:Én csak azért vizelek magam alá, mert elvileg ez a Barca krízisben van, de csak egy ponttal megyünk előttük és ők még a kupában is állnak. Inkább zavar, idegesít, mert tényleg jobbak vagyunk, erre számokban nincs semmi különbség.dzsi91 írta:Nekem az tetszik,hogy ahogy van a barcának egy jobb periódusa mindenki maga alá vizel.
És azért vagyunk csak egy ponttal előttük,mert egy meccsel kevesebbet játszottunk.
A kupasorsolást ecseteljem?
Sokan annyira leegyszerűsítik a dolgokat,mi a kötelező hullámvölgyünket éljük most,a lényeg,hogy minél kevesebb veszteséggel éljük ezt túl.A Barca hozott egy pocsék őszt,most nyertek egy rangadót ez ad nekik egy kis lendületet.Mondtam már lesz nekik jó sorozatuk most abba vannak (2meccse
Elverték az atleticot 1darab meccsen asszem valami másfél évután és már olyanokat olvasok l,hogy simán kiütik őket a kupából.Vért fognak pisálni a matracosok ellen.
A Barca szezonja teljesen másként néz ki mint a milyenk.jól kezdtek majd mélyrepülés és káosz,most megint belendültek majd jönni fog a hullámvölgy.Mi szarul kedtünk majd belendültünk,most megint szarul kezdtünk és meggyőződésem,hogy sokkal jobban bírjuk majd a tavaszt mint ők.