Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. október 12., hétfő 17:40

_Bushido_ írta: Korábban abszolút nem követtem az NBA-t, az okosoktól az lenne a kérdésem, hogy régebben, amikor LeBron döntőben volt, hogyhogy ennyire nem sikerült neki és csapatának összehoznia a sikert? Nyilván nem mindig rajta múlt, kell köré egy csapat is, amit pl Miamiban összeraktak anno. Most meg 2 brutális teljesítmény + CSAPATként nyertek újra már LAL színben.
GSW-t is összerakták, egyből nyertek is 5/3at.

Kis érdekesség: NSO cikk MJ-LeBron összevetéssel.
GSW minnen idők legjobb csapata volt talán (Csak a 72-10 Bulls említhető velük egy lapon). 2015ös döntőben Love és Irving is sérült volt,de így is elhozott 2 meccset a Cavs. 2016ban Greennek köszönhették,hogy volt még esélyük,a reálisabb az lett volna,ha ők nyernek 15ben,a GSW 16ban. 17ben egy motiváltabb alltime GSW jött szembe,spk esélyük sehogy se lett volna,MJ helyett Jordannel se.18as Cavs egy szarkupac volt,Jamest hja kivesszük bottom3/5 csapat,Teljesen egyedül vitte döntőbe őket LBJ,és az első meccsen talán mindenidők legnagyobb meccsét hozta,amit többek között JRnak köszönhetően elbuktak,de teljesen esélytelenek voltak,így hogy Irving se volt,és Love se volt éppen élete formájában. 2007ben is 22 évesen kb egyedül vitte a csapatát a 4.évében döntőbe,meglepetésre.Simán a Spurs volt az esélyesebb. 2014ben is a Spurs volt az esélyesebb,nem a Heat,az egy brutális csapat volt,ki tudtak állni olyan 5össel ahol mindenki elit passzoló volt a posztján kb,jól is dobtak,Green hihetetlen döntőt hozott. Wade teljesen elfogyott már akkorra,ahogy kb a kiegészítők is Boshon kívül. 2013ban kellett Allen,szoros volt,de meglett. 2012 sima.
Lebron legacyben a 2011 a gáz,mert az nagy choke volt,egy akkor még ténylegesen sztár DWade mellett.
Lebron csapata 2011ben,12ben,13ban és most 20ban volt esélyesebb a fogadóirodáknál,meg kb mindenhol,mint az ellenfele...
Realista24 írta:Jordannek amúgy hány bukott döntője volt?
0,ha marad a 2 év pihenő helyett,akkor lenne :D Már ha döntőbe mennek. így Phil Jackson után,mikor helyretette MJ fejét,csak a visszatérésekori PO az ami nem bajnoki cím.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. október 12., hétfő 17:28

Realista24 írta: Jordannek amúgy hány bukott döntője volt?
https://www.michaeljordansworld.com/stats_finals.htm

0. Ha jól látom.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 12., hétfő 17:26

Jordannek amúgy hány bukott döntője volt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 12., hétfő 17:18

_Bushido_ írta: Korábban abszolút nem követtem az NBA-t, az okosoktól az lenne a kérdésem, hogy régebben, amikor LeBron döntőben volt, hogyhogy ennyire nem sikerült neki és csapatának összehoznia a sikert?
Miamival 2szer bukott, pedig esélyesebb volt valamennyivel, főleg az összeharácsolt csapattal (mint a mostani), de kétszer lenyomták.

se az első, se a második Cavs-es időszakában, de főleg az elsőben nem volt reális nyernie, egy csoda Irving performance-nak, meg egy pocsék Barnes-nak köszönhetően nyertek 16ban szürreális módon.

Az idei rendben volt, bár én 2-0 után nem néztem a döntőt, mert nem tudom elviselni James fejét, de nem véletlen húzták be.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. október 12., hétfő 16:55

Korábban abszolút nem követtem az NBA-t, az okosoktól az lenne a kérdésem, hogy régebben, amikor LeBron döntőben volt, hogyhogy ennyire nem sikerült neki és csapatának összehoznia a sikert? Nyilván nem mindig rajta múlt, kell köré egy csapat is, amit pl Miamiban összeraktak anno. Most meg 2 brutális teljesítmény + CSAPATként nyertek újra már LAL színben.
GSW-t is összerakták, egyből nyertek is 5/3at.

Kis érdekesség: NSO cikk MJ-LeBron összevetéssel.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. október 12., hétfő 12:23

realistahuni írta: Tisztes helytállás a Miamitól, következő szezonra van esélyük sztárt igazolni, úgy hogy mondjuk Butler, Herro és Adebayo közül ne kelljen senkit beáldozni?
Beszélték is a kommentátorok, hogy ez a Miami rendesen beelőzte saját magát, mert nekik nem most volt elvárható, hogy döntőzzenek, hanem 1-2 év múlva.
Nagy potenciál lehet bennük, főleg ha sikerül 1-2 helyen javítani a csapaton.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. október 12., hétfő 11:25

realistahuni írta: Tisztes helytállás a Miamitól, következő szezonra van esélyük sztárt igazolni, úgy hogy mondjuk Butler, Herro és Adebayo közül ne kelljen senkit beáldozni?
Azon agyalok, hogy kell-e nekik? Szerintem csak 1-2 rutinos arc kell, mint pl. Iggy. Persze, nem árt, ha mentor kaliber az illető.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. október 12., hétfő 10:42

Tisztes helytállás a Miamitól, következő szezonra van esélyük sztárt igazolni, úgy hogy mondjuk Butler, Herro és Adebayo közül ne kelljen senkit beáldozni?

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 12., hétfő 3:42

Ennyi amúgy, nincs koncentráció, egyből tud a Heat egy korrekt runt produkálni.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 12., hétfő 2:51

chronic írta: Elfáradt a Heat,de hát ez defense bakker.. :lol:
36 pontos félidő ettől a Miamitól,innen mar be kell húzni a James bandának.
Igen, elfáradtak, de látszik a különbség. 5. meccsen nem volt meg a fókusz a Lakers részéről, szerintem már úgy gondolták, hogy zsákban a bajnoki cím, de most mindenki maximális szinten pörög.
ferni írta: Elmebeteg és ami a durva, hogy nem csak Davis meg James hozza a pluszt, hanem az egész csapat.
Pope is a végén a két triplával... Cuki volt, hogy elhitte, hogy bemegy majd a 3. is.... :mrgreen: :lol:
Igen, abszolút így van, Rondo nagyon durva.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. október 12., hétfő 2:48

Zsombor írta: Ez a védekezés egészen elmebeteg, nem tudom mikor láttam utoljára ilyet.
Elmebeteg és ami a durva, hogy nem csak Davis meg James hozza a pluszt, hanem az egész csapat.
Pope is a végén a két triplával... Cuki volt, hogy elhitte, hogy bemegy majd a 3. is.... :mrgreen: :lol:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2020. október 12., hétfő 2:47

Elfáradt a Heat,de hát ez defense bakker.. :lol:
36 pontos félidő ettől a Miamitól,innen mar be kell húzni a James bandának.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 12., hétfő 2:45

Ez a védekezés egészen elmebeteg, nem tudom mikor láttam utoljára ilyet.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. október 12., hétfő 2:43

Lakers parádé bakker, elképesztőek, Rondo is extra, nagyon kemények.
A Heat meg mintha máshol lenne, 7 kihagyott büntető.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 10., szombat 19:16

En nem erzem ugy hogy fordult.
Butler elmebeteg napjai/percei kellenek hozza hogy nyerjenek. Adebayo is messze a 100%-tol.
Szerintem csak az a kerdes melyik meccsen zarja le a lakers. Viszont azt sajnalom hogy a miami nem tudott kiallni teljes csapattal, ugy maskepp is alalulhatott volna, de ez ha a lakers nyer nyilvan nem von le az erdemeikbol.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 10., szombat 16:42

chronic írta: Szerintem hajnalban fordult egyet a döntő.
Innetől a heat-et érzem esélyesebbnek, pláne ha Davis nem tudja kipihenni a sarok/talp bibijét.
Szeretem, imádom Lebront, megint elmebeteget ment, de az utolsó dobást Green kezére bízta, ez nagy baromság volt.
Nem kellett volna betörnie, nyilvánvaló volt,hogy mindenki őt fogja nézni, Lillardosan verni kellett volna egy hármast, ha bemegy jó, ha nem akkor loose,de legalább az ő kezében lett volna,erre kijön Greenre a clutch.. :lol: Fail az az ember, olyan homályokat dobált,hogy nézni is rossz volt.
Nem értek egyet, Lebrontól az volt a tökéletes play(hogy MJ-t felhozzam, volt ott is ugye egy Steve Kerr), Green kihagyta a wide open triplát, ez van(óriási csalódás a szezonban btw), de utána amit Morris csinált, az elképesztő.
Kár ezért, egy elmebeteg Lebron meccs ment a kukába, mert a kisegítő cast dupla nulla volt. AD remélem nem sérült le.

Jó hír, hogy a PO-ban kb csak a vesztes Lakers meccseket nem láttam ilyen-olyan okokból, a vasárnapit már tudom nézni élőben. >:]

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. október 10., szombat 10:19

ferni írta:
Innetől a heat-et érzem esélyesebbnek, pláne ha Davis nem tudja kipihenni a sarok/talp bibijét.
Szeretem, imádom Lebront, megint elmebeteget ment, de az utolsó dobást Green kezére bízta, ez nagy baromság volt.
Nem kellett volna betörnie, nyilvánvaló volt,hogy mindenki őt fogja nézni, Lillardosan verni kellett volna egy hármast, ha bemegy jó, ha nem akkor loose,de legalább az ő kezében lett volna,erre kijön Greenre a clutch.. :lol: Fail az az ember, olyan homályokat dobált,hogy nézni is rossz volt.
Totál nem értettem mi történt.
Aztán azt a homály triplát még visszaszerezték, de az a passz is utána.... :lol:
Pláne, hogy teljesen szabadon volt Lebron az oldalvonalnál, erre a palánk ala próbálja bepasszolni 5 ember közé.. :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. október 10., szombat 8:32

Totál nem értettem mi történt.
Aztán azt a homály triplát még visszaszerezték, de az a passz is utána.... :lol:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2020. október 10., szombat 8:16

Szerintem hajnalban fordult egyet a döntő.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. október 7., szerda 23:38

Ja, elmebeteg Lebron, mondjuk a tegnapit Davis hozta le, remélem ő lesz a FMVP ha nyer a Lakers.

Vissza: