Galacticos írta:
Hat en szerintem a 14es donton is eselyesebb volt az akkori heat. A fogadoirodaknal szinte biztos vagyok benne hogy eselyesebb volt. A bukott dontoi ill a heat korszak szerintem a "not two, not three, not four.." fele interju utan volt iszonyu kinos. Meg ha akkor azt viccnek is szanta.
Es egyebkent a 2013as donto 6.meccsen -3nal kihagyta az egyenlito triplat 10masodperccel a vege elottami utan bosh szedett tamadot, es allen a sarokbol egyenlitett hosszabbitasra. Ott is egy hajszalon mulott hogy az ne legyen bukott donto.
Az hogy ennyiszer bejut a dontobe oriasi teljesitmeny, tobb dontoje van mint egy csomo csapatnak, de biztos nem csak a veletlen muve hogy ennyiszer veszitett is.
Ahogy fel lehet hozni 15ben hogy egyedul maradt, es nem volt irving vagy love, ez most ugyanugy volt butlernel is.
persze hogy esélyesebb volt az a Heat, egyértelmű, csak utólag már az a szöveg, hogy hát papírforma volt, hogy a Spurs nyert.
És igen, Allen tripláján múlt a dolog, ő elrontotta a dobását hozzá.
Azon a véleményen vagyok én is, hogy brutális a 10 döntő, de nem véletlen, és nem csak a csapattársak miatt bukott ennyiszer. Pláne hogy ő vitt minden csapatához koloncokat, ezt a szokását most engedte el a Lakersnél, és most hasznos kiegészítőket hoztak neki, jött is a siker.
Szerintem a Lakers jövőre is esélyes lesz, James mindig favorit, most ha Davis le tud húzni még egy idényt egészségesen a PO-ban, akkor ott lesznek tűz közelben. Persze erősödik a mezőny, lehet a Clippers sem égeti le magát ennyire mégegyszer, meg a Bucks sem.
Jövőre még nyerhet egyet én azt mondom, utána már nem reális, bár ki tudja nála, lehet 40ig top-on lesz.
Szerencséjére a sérülések is elkerülik a pályafutását (maradjon is így), elképesztő szervezete és fizikuma van.