Lehetetlen, hogy az öreg évek óta uúgy néz ki full uazzal az arckifejezéssel. Az a félvigyor vagy mi. Teljesen uaz az arckifejezés, minden alkalommal

Konzerválódott már az évtizedek alatt.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 20., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 16., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 16., csütörtök 18:39
Florentino Pérez: "Doors closed to Mbappé? The door is open to any player that understands Real Madrid and the greatness of this club, and that nobody is above the club. I still have affection for Mbappé." "haszi írta:+1hehetheoriginal írta: Sztem eleg egyértelmű, hogy mappenek vege szamunkra.
Igy helyes, gerinctelen kiskocsogoknek nincs helye, apo is nyiltan utalt ra, hogy itt vannak bizonyos ertekek.
Pontosan. Erről szólt nagyjából ez az egész bappás rész az interjúban, Perez külön ki is emelte:
🎙| Florentino Perez: "Real Madrid is open to those players who understand what this club means, there is no one above it."
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. június 16., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. június 16., csütörtök 15:15
Szerintem is emögött a mondat mögött van az igazság. Mbappé a PSG-ben mindenki felett áll és ez itt nem fér bele. Itt a klub az első és az öreg ezt akarja megértetni mindenkivel. Tchouaméni ezzel tudott is azonosulni, nem hiába ez az interjú. Ezért akarta őt az öreg. De szerintem a többi igazolt játékosunk is az utóbbi időkben azonosulni tudott ezzel, még ha nem is nyilatkozta le olyan nyíltan mint a francia. Hazard is pl ezért nem lett kitéve, mert még mindig alá tudja ennek rendelni magát. Akiknek nem megy azok meg azért vannak itt, mert a szerződés még itt tartja őket, ha letelik az, utána kikopnak innen.haszi írta:+1hehetheoriginal írta: Sztem eleg egyértelmű, hogy mappenek vege szamunkra.
Igy helyes, gerinctelen kiskocsogoknek nincs helye, apo is nyiltan utalt ra, hogy itt vannak bizonyos ertekek.
Pontosan. Erről szólt nagyjából ez az egész bappás rész az interjúban, Perez külön ki is emelte:
🎙| Florentino Perez: "Real Madrid is open to those players who understand what this club means, there is no one above it."
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 16., csütörtök 12:00
Köszi köszi!___Samy___ írta:Igen. A delutan folyaman kint lesz.p.csabi1 írta: Srácok le lesz fordítva az interjú és meg fog jelenni itt az oldalon?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. június 16., csütörtök 10:47
Igen. A delutan folyaman kint lesz.p.csabi1 írta: Srácok le lesz fordítva az interjú és meg fog jelenni itt az oldalon?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 16., csütörtök 9:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 16., csütörtök 9:19
ezek a dumák paszmek.hehetheoriginal írta: csak mikor a baszonegereink igaba teszik a beellmeccsen.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 16., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 16., csütörtök 8:58
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 16., csütörtök 8:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 16., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 16., csütörtök 8:33
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 16., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. június 16., csütörtök 8:29
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 16., csütörtök 8:14
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. június 16., csütörtök 8:08
+1hehetheoriginal írta: Sztem eleg egyértelmű, hogy mappenek vege szamunkra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 16., csütörtök 8:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 16., csütörtök 7:39
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem