HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. szeptember 22., szombat 13:03
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2018. szeptember 21., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 21., péntek 12:22
Igen, de ez a lényeg, hogy 45 perces csapat a Vidi. Ha összejön oké, ha nem, akkor baj lehet. Most lett.Süti írta:Nyilván, de a BATE-t azért földön tudtuk volna verni, többször volt is rá példa első felesben.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 21., péntek 12:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 21., péntek 11:48
Az oké, hogy ők nem technikai zsenik, de a Vidi semSüti írta:Ha van erejük ha nincs, fizikálisan óriási különbség volt, meg termetben is, erre full felesleges ívelgetni, földön verhetőek lettek volna, nem volt ez olyan pengés csapat, 2x jártak a kapunkál.
PAOK verhető, de ezt azért össze kell most kapnia Nikolicnak.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 21., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 21., péntek 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 21., péntek 11:23
Nem volt mar erejük. En ezt láttam. De duplave megmondta hogy nem értek hozza.Süti írta:Első feles jobban sikerült, de azt nem értem, hogy főleg a második felesben a folytonos ívelések kinek mentek? Fejpárbajt egész meccsen nem nyertünk, semmi értelme nem volt ívelgetni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 21., péntek 11:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 21., péntek 11:04
Második félidőt láttam. Egyáltalán nem voltak jobbak.Pipita írta:Jobb volt a Vidi, csak a 16-oson belülről el kéne lőni, nem buzizni a körömpasszokkal mint a Guardiola csapatok legrosszabb napjaikon. A néger balhátvéd (Ő Stopira?) legalább háromszor volt az ötösön belül és meg sem próbálta ellőni. Így azért nehéz gólt szerezni. Na de lehet tanulni, aztán legközelebb nyernekRealista24 írta:Beárazzák a Vidit.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. szeptember 21., péntek 10:52
Jobb volt a Vidi, csak a 16-oson belülről el kéne lőni, nem buzizni a körömpasszokkal mint a Guardiola csapatok legrosszabb napjaikon. A néger balhátvéd (Ő Stopira?) legalább háromszor volt az ötösön belül és meg sem próbálta ellőni. Így azért nehéz gólt szerezni. Na de lehet tanulni, aztán legközelebb nyernekRealista24 írta:Beárazzák a Vidit.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. szeptember 21., péntek 10:46
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2018. szeptember 20., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 20., csütörtök 20:41
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. szeptember 20., csütörtök 19:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 19., szerda 22:24
Az ügynök csak tette a dolgát, nem jött össze, de összességében jól jöttek ki belőle. Anyagilag.sebydani írta:Ezt itt a lényeg. Annak idején is el lett mondva, hogy csak az NSO jött pár kamu cikkel nagycsapatokat illetően, nyilván ő meg a középcsapatok helyet az oroszt pénzt választotta. Azóta meg sehova se való a kis szabolcsi barátom. Felesleges szót fecsérelni rá, Szoboszlai meg Sallai a király. Vagyis lesznek, reméljükSüti írta:Szerintem simán hihető hogy nem voltak jobb ajánlatai. Mire fel lettek volna? Az araboknak meg mindent eladsz, őt ne lehetne egy best of Dzsudzsak vs. Ajax videóval?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. szeptember 19., szerda 22:23
Ezt itt a lényeg. Annak idején is el lett mondva, hogy csak az NSO jött pár kamu cikkel nagycsapatokat illetően, nyilván ő meg a középcsapatok helyet az oroszt pénzt választotta. Azóta meg sehova se való a kis szabolcsi barátom. Felesleges szót fecsérelni rá, Szoboszlai meg Sallai a király. Vagyis lesznek, reméljükSüti írta:Szerintem simán hihető hogy nem voltak jobb ajánlatai. Mire fel lettek volna? Az araboknak meg mindent eladsz, őt ne lehetne egy best of Dzsudzsak vs. Ajax videóval?
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 19., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2018. szeptember 19., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 19., szerda 22:03
Csak kozben vicces, amikor a radioban elkezdett sirni, hogy neki valojaban nem is voltak komoly ajanlatai es mindig a legjobb(an fizeto) csapathoz igazolt. Mar csak a zarojelben levo reszt felejtette el hozzatenni. Mondjuk en jokat nevettem rajta.Realista24 írta:Minek kimondani, ha a tetteivel alátámasztja.BBeno írta:oszinte? miota az? barmikor kimondta azt hogy o celtudatosan mindig a penz utan ment es nem vette figyelembe a elorelepesi lehetosegeket?
ha volt ilyen vagy ehhez hasonlo tenyleg oszinte mondata aklor sry lemaradtam rola.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem