Utánakérdeztem havi 80-at kapott...

Atyaég...akkor nem egy kategóriáról beszélünk.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 30., szombat 13:00
Utánakérdeztem havi 80-at kapott...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 30., szombat 12:48
Ő szerződéses katona volt, ennyit Afganisztánért sem kapott!Mihez képest? Féléves szolgálatért 3-4 millió forint rossz pénz?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. november 30., szombat 11:21
Nem. Ezt a Parancs iránti engedetlenség bűntettének nevezik. Ha nem csinálod, keményen hadbíróság elé állsz és le is csücsülhetsz a hűvösre.L.Miki írta:Ez az amolyan: ,,nem kötelező, de erősen ajánlott" szindróma... ha katona akarsz lenni továbbra is.Santi írta:Persze ez nem úgy működik, hogy megmondják, hogy te márpedig mész ha tetszik ha nem. Vissza is utasíthatod, de akkor azonnal le is szerelnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 30., szombat 11:06
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 30., szombat 10:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 30., szombat 10:31
Mihez képest? Féléves szolgálatért 3-4 millió forint rossz pénz?mert az a pénz amit egyébként kapnak nem túl sok...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 30., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 30., szombat 9:50
Ez az amolyan: ,,nem kötelező, de erősen ajánlott" szindróma... ha katona akarsz lenni továbbra is.Santi írta:Persze ez nem úgy működik, hogy megmondják, hogy te márpedig mész ha tetszik ha nem. Vissza is utasíthatod, de akkor azonnal le is szerelnek.
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. november 30., szombat 9:36
Hát elhiheted, hogy nemcsak vakargatják a pöcsüket 0-24. Egy hivatásos katonát bármikor kiküldhetnek a világ bármely pontjára, ha szükséges. Rengeteg magyar katona van Cipruson, Azerbajdzsánban, Boszniában stb. stb.Mike írta:Én nemtom mi dolga lehet egy mai átlag magyar katonának, de sztem nemsokminden. Azon kívül h ha van vmi katasztrófa akkor kivezénylik őket.
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2013. november 30., szombat 9:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 30., szombat 1:36
2:45 utan van ket ilyen is'shutterisland írta:help!![]()
azt a videót keresem, amiben ha jól rémlik, egy iszonyatosan nagy raktárban valaki rosszul tesz be egy raklap árút, és borul az egész.
de valami istenverte nagy pusztítást végez.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 30., szombat 1:32
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. november 29., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 29., péntek 22:46
Jobbulást!MyStiQ írta:aztán ma egy szimpatikus férfiember szándékosan odarúgott az utolsó percben, aztán megint elszakadt.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. november 29., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 29., péntek 19:13
az a baj, hogy te sok mindent nem tudsz mire vélni....Anis írta:Ezt a People - Az év embere szavazást nem tudom mire vélni. Hogy lehet ez a csaj az első, amikor több politikus és egyéb ember van még a listán?
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 29., péntek 18:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 29., péntek 12:59
Egyebkent a romanoknal van egy mondas, magyarra forditva valami hasonlo: "az a 7 otthoni év". Tehat amit a gyerek 7 eves koraig magara szed, jelleme, modora, viselkedese, azt az egesz elete folyaman magaval viszi. Attol fuggetlenul hogy meddig tanulsz vagy mit dolgozol, ezeket a szokasokon nagyon ritkan tudsz valtoztatni.tubatibi írta:Szerintem meg nemkéne visszahozni, nekem így is megvan a fegyelmem, hogy ne rongáljak, ne tegyek kárt a társadalomba, meg az,hogy egy tajbunkó parancsolgasson nekem, bunkó stílusba, köszönöm, egyelőre kihagynám. Nagyrészben neveteltetéstől és családtól függ az illető jelleme és modora/viselkedése, ha valaki bunkó,gyökér,rossz azon 8 hónap se segítene.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 29., péntek 12:20
Neis.Marci77 írta:Én egy ilyen kis randomabb blogbak tuti nem hinnék..
A Hírszabadság weboldal fiktív híreket kreál az olvasók számára szórakoztatás céljából, így az itt olvasható történetek csak az agy szüleményei, nincsen valóságalapjuk. Aki a weboldalunkon olvasgat, tartalmat oszt meg, automatikusan elfogadja, hogy ez az oldal szórakoztatás céljából jött létre, nem pedig rémhír terjesztésként
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 29., péntek 12:08
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem