Én ezekkel az ajándékokkal úgy vagyok, hogy fő a praktikusság. Nem szeretem az olyan dolgokat, ami nagyon nagy árat követelnek, de nem tudnám használni. Én például Laptopot kaptam.... de nem most karácsonyra, hanem úgy október végén. Mert történt ugyanis, hogy Anya gépe elromlott, neki pedig nagyon kell a gép a munkájához. Mert haza jön az otthoni munkák után azon folytatja a munkát, nyomtat stb...Remy írta:iphone, led TV... nyilván örülnék neki egy darabig, hogy húú ha... de semmi értelmét nem látnám. drágább cuccokat nem is tudom mikor kaptam utoljára. De nem is vágyok semmi drága cuccra. Így valami apróságot, meg pénzt kapok, aztán majd én eldöntöm, hogy mit veszek rajta, és mikor. Vagy esetleg félrerakom... sokkal jobb nekem így.
Így úgy döntöttünk akkor, hogy megkapják az enyémet nekem meg vettünk egy laptopot, és ennyi. Mondtam nekik, hogy karácsonyra nem kérek csilivili dolgokat, hanem amik praktikusak. Így jött néhány laptop kiegészítő és egy könyv, ami amolyan történelmi.
Nem kell ahhoz nagy ajándékok, hogy szép karácsony legyen. Elég oda a család,a szeretet, a családi játékok, társasjáték, programok, finomságok. Erről szól a karácsony nem pedig két X-Box vagy mi a fenéről.