Álmatlanság
Good guy norvégok csináltak egy unalmas filmet Insomnia címmel, hogy el tudjunk rajta aludni.

Csak én meg bajban vagyok, fogalmam sincs, hogy mégis mit írjak róla, abszolút nem fogott meg a film, unalmas volt, a történet teljesen érdektelen volt, lapos, a karaktert sem varázsolták szimpatikusra. Mondjuk ez talán pont pozitívum is az egészben, hogy ő sem volt tökéletes (sőt..), mint ahogy senki sem az, csak itt meg annyira elhanyagolhatóan mutatták be a a karaktert, hogy engem meg abszolút nem érdekelt, hogy mi történik vele.
Sokkal többet vártam a filmtől, már korábban is watchlisten volt, de nekem ez most egyáltalán nem jött át. Telibe középszerű nálam.
5 / 10
The hustler
A svindler
Hah, több mint két órás, fekete-fehér, '61-es film a billiárdról, hát elég durva hendikeppel indult nálam, és mégis megvett, tök jól szórakoztam, abszolút nem volt unalmas szerintem, egy percig sem. A játék is pont annyi volt benne, hogy még nem vált idegesítővé, a történet is jó volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eddie 'átalakulása', jellemfejlődése itt szenzációsan volt bemutatva.
Magamtól soha nem találtam volna meg, vagy ha mégis, biztos hogy soha nem néztem volna meg, úgyhogy nagyon szépen köszönöm az ajánlást.
Ja, még ami feltűnt, hogy a nő eleinte igazi 60-as évekbeli kis asszonyka volt, ő mindent eltűr, tőle nem kell bocsánatot kérni, vele azt tesz a szerelme amit akar, mert ő szeret és ő nő úgyhogy ő tiszteli a férfit. Legalábbis nekem ez jött át. Aztán ő is elég durván átment a másik irányba, persze kellett is ez.
7,5 / 10