Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Hát köszi, faszmakk, de zsákban.
Brooks meg ne szórakozzon, Westyt már nyomja orrba-szájba, akinek meg kellenek a percek, még mindig visszafogja. Így nem lehet tanulni.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Uhh...Zsombor írta:6 pontos Warriors győzelem kell. Durant meg most leült, de ha nem hozza vissza Brooks én tuti megcsapkodom.
GSW necces lesz,de szorítok!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
6 pontos Warriors győzelem kell. Durant meg most leült, de ha nem hozza vissza Brooks én tuti megcsapkodom.
- csababarca
Zsombor írta:Az egy igen bölcs döntés lenne, ha ez bejön és kiülöd az év hátralevő részét. Ilyenkor ezt meg kell becsülni.
GSW hosszabbítás, pörögnek most, csak abba ne hagyjon a lendület, KD meg 2 pontra a covertől. Torontot meg vuduzom neked, mert ott nálam egy 7 pontos Raptors siker kell.
GSW húzza ezt innen szerintem, Durantnek is meglesz simán.
Toronto meg remélem összekapja magát a második félidőre, ne kelljen már izgulni...
Az egy igen bölcs döntés lenne, ha ez bejön és kiülöd az év hátralevő részét. Ilyenkor ezt meg kell becsülni.
GSW hosszabbítás, pörögnek most, csak abba ne hagyjon a lendület, KD meg 2 pontra a covertől. Torontot meg vuduzom neked, mert ott nálam egy 7 pontos Raptors siker kell.
- csababarca
Zsombor írta:Mert szerintem a major sportokban kb bárki megvehet bárkit, mondjuk még mindig jobb szerintem mint a 6-os kötésű foci meccsek. Pl tegnap este: a liga legrosszabb csapatát a liga egyik legjobb csapata, csak úgy tudta megverni, hogy a hosszabbítást az élete meccsét játszó irányító buzzer triplájával harcolták ki. Főleg itt kosárban. Valami nímand szarba nyúl az este, Tibetből dobálja a triplákat 5 emberrel a nyakában, aztán akkor meg mindenféle elemzést dobhatsz a kukába. Vagy múlt héten azon buktam, hogy a Spurst nyomattam élőben, erre egy Utah leszopatta.
Igen, külön-külön tolom az eseményeket. De most érik, hogy kiülök pár napot, nem jön végre egy masszív pozitív este, kezd fogyni a türelmem, az meg sose jó.
Ahha értem,van benne valami...
Múltkor én is szívtam, Phoenix hazai pályán bukott a Detroit ellen....meg ilyenek,szóval tényleg lutri.
NFL-NHL-re nem is szoktam, NBA-ben meg nagyon ritkán,mostanában kaptam rá...
Bár most ha ez összejön,kifizettetem, aztán újévig pihentetem a dolgot szerintem.
Toronto nagyon gyenge eddig...
Mert szerintem a major sportokban kb bárki megvehet bárkit, mondjuk még mindig jobb szerintem mint a 6-os kötésű foci meccsek. Pl tegnap este: a liga legrosszabb csapatát a liga egyik legjobb csapata, csak úgy tudta megverni, hogy a hosszabbítást az élete meccsét játszó irányító buzzer triplájával harcolták ki. Főleg itt kosárban. Valami nímand szarba nyúl az este, Tibetből dobálja a triplákat 5 emberrel a nyakában, aztán akkor meg mindenféle elemzést dobhatsz a kukába. Vagy múlt héten azon buktam, hogy a Spurst nyomattam élőben, erre egy Utah leszopatta.
Igen, külön-külön tolom az eseményeket. De most érik, hogy kiülök pár napot, nem jön végre egy masszív pozitív este, kezd fogyni a türelmem, az meg sose jó.
- csababarca
Köszi.Zsombor írta:Utálom a kötéseket, undorító dolog, de hajrá-hajrá, szép fogás lenne.![]()
Amúgy miért tartod annak?:D
mármint a kötéseket?
Te mindig külön külön játszod az eseményeket?
Utálom a kötéseket, undorító dolog, de hajrá-hajrá, szép fogás lenne.
Warriors szépen elszórakozta az előnyt. Rose is bukó, 1/7 után hozott egy 5/7-et, sajnos későn ébredt fel. Most a Lakers-Durantula-Toronto trióban bízok, hogy hozzák a covert, mert ebből csúnya este lehet.
Warriors szépen elszórakozta az előnyt. Rose is bukó, 1/7 után hozott egy 5/7-et, sajnos későn ébredt fel. Most a Lakers-Durantula-Toronto trióban bízok, hogy hozzák a covert, mert ebből csúnya este lehet.
- csababarca
Én most nyomtam egy allin-t, 30k-val ment a Lions,Broncos, Seahawks, ezek már jöttek is. Lions meleg volt nagyon.
Plusz ehhez jön még a Bulls,Okc, Toronto fogat, első kettő hozni fogja ahogy nézem, Bulls tuti, 1 perc van mennek 18al, Okc meg félidőben vezet 20al,onnan csak nem adják le
Raptorson fog múlni.
6/5be raktam,132k a végső nyeremény...
ha egy elmegy akkor 21ezer körül visszanyerek.
Plusz ehhez jön még a Bulls,Okc, Toronto fogat, első kettő hozni fogja ahogy nézem, Bulls tuti, 1 perc van mennek 18al, Okc meg félidőben vezet 20al,onnan csak nem adják le
Raptorson fog múlni.
6/5be raktam,132k a végső nyeremény...
ha egy elmegy akkor 21ezer körül visszanyerek.
Köszi.
Pelicans meg leszophat a 13-0-s futásukkal.
Pelicans meg leszophat a 13-0-s futásukkal.
Köszi. De basszus, most a bet-nél felvehetném a felét a végső nyereménynek, a meccs előtt, ez is szép summa, de az meg a duplája, nem tudom mit tegyek. :DD
Na akkor:az NO a kedvenc csapatom, de egy-két forduló kivételével eléggé megszívattak az idényben, és nem is fogadtam rájuk most a héten, a mai este függvényében, esetleg változhat, de nem tudom. Két kiszámíthatatlan csapat találkozik, ekkor általában a pontokat kéne venni.
A szezon felénél még azt mondtam volna, sima Saints cover, de annyiszor bizonyították azóta, hogy fejben nincsenek rendben, hogy félek tőlük. Elméletileg coverelhetnének, szvsz óriási paradoxonként sokkal jobbak idegenben a szezonban, és a Bears O stílusa és soft védelme a Pitts-hez hasonló idén, annak a meccsnek pedig megvan az eredménye, ez az O és D stílus fekszik a Saintsnek, ráadásul MNF, ahol Brees tündököl, DE:fejben nem tudom mennyire fogják elbírni azt, hogy győzelemmel a csoport élére ugorhatnak.
Payton kirohanása szerintem kicsit rendet tesz a fejekben, ezért kisebb blowout lesz szerintem, pláne hogy Marshall nem lesz., de valószínűleg no-bet tőlem.
Na akkor:az NO a kedvenc csapatom, de egy-két forduló kivételével eléggé megszívattak az idényben, és nem is fogadtam rájuk most a héten, a mai este függvényében, esetleg változhat, de nem tudom. Két kiszámíthatatlan csapat találkozik, ekkor általában a pontokat kéne venni.
A szezon felénél még azt mondtam volna, sima Saints cover, de annyiszor bizonyították azóta, hogy fejben nincsenek rendben, hogy félek tőlük. Elméletileg coverelhetnének, szvsz óriási paradoxonként sokkal jobbak idegenben a szezonban, és a Bears O stílusa és soft védelme a Pitts-hez hasonló idén, annak a meccsnek pedig megvan az eredménye, ez az O és D stílus fekszik a Saintsnek, ráadásul MNF, ahol Brees tündököl, DE:fejben nem tudom mennyire fogják elbírni azt, hogy győzelemmel a csoport élére ugorhatnak.
Payton kirohanása szerintem kicsit rendet tesz a fejekben, ezért kisebb blowout lesz szerintem, pláne hogy Marshall nem lesz., de valószínűleg no-bet tőlem.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Szorítok, Fortuna eddigi eléggé kedvel téged ebben a fordulóban.
Saints szerinted coverel?
Úristen, de szurkolok még a Dallasnak.
http://kepfeltoltes.hu/141215/gg1_www.k ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/141215/gg_www.ke ... es.hu_.jpg
Közben tettem még egy NO +7.5 és Suns +7.5 kombit.
http://kepfeltoltes.hu/141215/gg1_www.k ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/141215/gg_www.ke ... es.hu_.jpg
Közben tettem még egy NO +7.5 és Suns +7.5 kombit.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Nekem egyszer volt egy tippjátékban egy hibás hetem. Kár hogy nem pénzes volt.
Ezt a Rose legalább 20 pontot nagyon sajnálom. Legutóbbi meccsén MVP formáját idézett, adott a Miami, festékben agyondobhatta volna magát, Chalmers sem az a védőfenomén, erre 1/7 mezőnyből.
Perclimites Durant helyett is lehet Westy legalább 26 pont kellett volna, 8 perc alatt 14 pont.
Ezt a Rose legalább 20 pontot nagyon sajnálom. Legutóbbi meccsén MVP formáját idézett, adott a Miami, festékben agyondobhatta volna magát, Chalmers sem az a védőfenomén, erre 1/7 mezőnyből.
Perclimites Durant helyett is lehet Westy legalább 26 pont kellett volna, 8 perc alatt 14 pont.
2 éves NFL pályafutásom alatt eddigi legjobb hetem. Tippversenyen eddig 15 meccsből 14 talált, fogadáson spread-ekkel:8-ból 7 és még vár a Dallas, amire nagyon nagyon jó előérzetem van már napok óta, wow.
Ha meglesz a kiemelés, a pihenés alatt Stanton elméletielg felépülhet. Jövő héten ha nyer a Cards, megvan nekik a divízió -persze ha ma nyer a Hawks-, de szvsz meglesz nekik az otthoni 8-0.
A New York-i csapatokkal meg szanaszét szopatom magam ebben ez évben, de annyiszor már...nem is értem miért csinálom még mindig...
A New York-i csapatokkal meg szanaszét szopatom magam ebben ez évben, de annyiszor már...nem is értem miért csinálom még mindig...
Stanton sérülését ne feledd. Meg szerintem a Seahawks is bőven odaérhet.
Bár off, de ezzel a vereséggel a Cards óriási előnybe került, mégpedig az első kiemelésért, ezzel a hazai pályához, és ezzel a SB-hoz, ugyanis bitang erősek otthon.
Mondjuk pont passzheavy támadómonstrumok ellen gyengélkednek, de ha meglesz a hazai pálya, talán lenne esélyük a GB ellen, pláne ha, szerencséjük is lenne végre, és addigra felépülne egy pár ember.
Mondjuk pont passzheavy támadómonstrumok ellen gyengélkednek, de ha meglesz a hazai pálya, talán lenne esélyük a GB ellen, pláne ha, szerencséjük is lenne végre, és addigra felépülne egy pár ember.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
plusz:nmate írta:Raptors - Knicks Over Total 199,5 @ 1,90 (The total has gone OVER in 4 of New York's last 5 games, The total has gone OVER in 6 of Toronto's last 7 games)
Lakers - 2,5 @ 1,90
TOR Raptors -6.5 @ 1.86
GS Warriors -6.5 @ 1.90
DEN Nuggets +4.0 @ 1.90