Bundesliga
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
3 posztra lényegében van 3 használható játékosunk: Benzema, LV, Rodrygo
Harardt a sérülései miatt nem tudom komolyan venni, Vini képességeit inkább hagyjuk is, Asensio kuka, Marianoban ZZ nem bízik, mint ahogy Jovicban se (főleg ha igazak a Milanos hírek)
Ezt a heti 2 meccses tempót nem fogjuk szezon végéig bírni, ha Depay olcsón megszerezhető én simán hoznám. Nyilván nem vele képzelem el a jövő Real Madridját, de a keretben lenne helye.
Harardt a sérülései miatt nem tudom komolyan venni, Vini képességeit inkább hagyjuk is, Asensio kuka, Marianoban ZZ nem bízik, mint ahogy Jovicban se (főleg ha igazak a Milanos hírek)
Ezt a heti 2 meccses tempót nem fogjuk szezon végéig bírni, ha Depay olcsón megszerezhető én simán hoznám. Nyilván nem vele képzelem el a jövő Real Madridját, de a keretben lenne helye.
- Mester77
füst írta:Remélem nem a négerdákót fejezted ki a nickemmel, mert mész haragosnak.nagy füstje van Adama Traorénak![]()

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Remélem nem a négerdákót fejezted ki a nickemmel, mert mész haragosnak.nagy füstje van Adama Traorénak

Én a Depay félékre gondolok meg nagy füstje van Adama Traorénak, de lángjuk...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
havertz csak most jott el onnan, nem irnam fel par honap alapjan, sancho pedig nem kozepcsapatban jatszik.

-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Ha már bundesliga,akkor: Jovic,Sancho,Havertz jutottak eszembe erről,de ezt a listát tényleg sokáig lehetne sorolniKerlon írta: Minden ilyen felsztárolt játékost meg akartok venni, akik csak akkor teljesítenek elfogadhatóan, ha egy közép vagy erős középcsapatban rendre megkapják a lehetőséget és néha csinálnak valami szép dolgot, de sose képesek stabilan jól játszani egy erősebb csapatban...
Ékes példája ennek Depay.

Minden ilyen felsztárolt játékost meg akartok venni, akik csak akkor teljesítenek elfogadhatóan, ha egy közép vagy erős középcsapatban rendre megkapják a lehetőséget és néha csinálnak valami szép dolgot, de sose képesek stabilan jól játszani egy erősebb csapatban...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a bőven?_Bushido_ írta:Depay. 5 millióért vihető a Lyonból. El akarják adni. Tudom, semmi extra, de a támadó részleg szélére bőven előrelépés lenne.Realista24 írta:
Írd már azt a "bőven" listát. Ezek az állandóan nagy pofaval beirt közhelyek....
Én úgy tudom nem akarják eladni, hanem nem hosszabbít, így legalább kapnak érte valamit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Depay. 5 millióért vihető a Lyonból. El akarják adni. Tudom, semmi extra, de a támadó részleg szélére bőven előrelépés lenne.Realista24 írta:Írd már azt a "bőven" listát. Ezek az állandóan nagy pofaval beirt közhelyek...._Bushido_ írta:
Adebayor, Lass, Huntelaar is asszem télen jöttek, Chicharito is.
Bőven vannak olcsó, januári igazolási opciók, csak meg kell találni őket.
És ilyen állandó sérülések mellett, sok 30+os alapemberrel muszáj lenne.
- Pad'em
Hát ott írta a neveketRealista24 írta:Írd már azt a "bőven" listát. Ezek az állandóan nagy pofaval beirt közhelyek...._Bushido_ írta:

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Chicharito amúgyis nyári utolsó napos kölcsön voltRealista24 írta:Írd már azt a "bőven" listát. Ezek az állandóan nagy pofaval beirt közhelyek...._Bushido_ írta:
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Írd már azt a "bőven" listát. Ezek az állandóan nagy pofaval beirt közhelyek...._Bushido_ írta:Adebayor, Lass, Huntelaar is asszem télen jöttek, Chicharito is.dzsi91 írta: Tehermentesítésre szerintem jók az ilyen arcok. Ricardo Carvalho pl nagyon bevált annó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ahhoz képest, hogy jó 5-6 éve a posztján az egyik legjobb volt, eléggé középszer lett ez az Alaba. Nem is nagyon értem mire fel helyezte magát egy polcra Neuerrel vagy Lewandowskival. Teljesen más kategória. Tehermentesítésre tényleg jó, főleg, hogy nem nagyon van poszt amit ne tudna játszani, de ez a fizetési igény ami miatt lekaar lépni, hááát ha ezt megadja neki valaki, akkor ott komoly bajok vannak. 20M fölött ?? Több tucat játéékos van a posztján aki sokkal jobb telejsítményt képes hozni sokkal kiebb fizetésért is. PSG-t, vagy valamelyik angol pénzeszsák csapatot tudom elképzelni, hogy adjon neki ennyi gempát.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kiszállunk Militaoból és megvan a pénz, sőt még marad is. Lehet jó lett volna, de túl sok a kérdőjel és ZZ ha berág valakire onnan nem szokott lenni visszaút.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Adebayor, Lass, Huntelaar is asszem télen jöttek, Chicharito is.dzsi91 írta: Tehermentesítésre szerintem jók az ilyen arcok. Ricardo Carvalho pl nagyon bevált annó.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tehermentesítésre szerintem jók az ilyen arcok. Ricardo Carvalho pl nagyon bevált annó.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
tegnap direkt néztem a leverkusen elleni derbit, meg a szerdai bajnokijukat is.. az nem volt a legjobb meccse (kh volt), tegnap megint ott kezdett, olyan tök átlag volt, aztán Frikk kicsit variált, felment kkp-nak is, onnan sem lógott ki. mondom.. én el tudnám képzelni, több poszton bevethető, bőven konkurencia/pihentetési lehetőség több játékosra nézve is.. kicsit persze furcsa lesz üres pénztárcával az ingyé piacon nézegetni, de én látok benne fantáziát.. akár télen elhozni se lenne rossz.. nem egy kutyaütőRealista24 írta: Bayern's David Alaba will be free agent from January-first, Karl-Heinz Rummenigge confirms. Real Madrid is very attentive to his situation. [@ElGolazoDeGol]
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bayern's David Alaba will be free agent from January-first, Karl-Heinz Rummenigge confirms. Real Madrid is very attentive to his situation. [@ElGolazoDeGol]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csabi írta:az nem rasszizmus. akkor lenne az ha hozzatette volna, hogy "bitchass whiteboi"..Realista24 írta: Monchengladbachi negru pofán kopte fehér ellenfelet.
Most vajon hol vannak a térdelos gyagyasok?
ja várjál, akkor sem lenne az. a rasszizmus csak egy irányba működik
hallottam az akcentust a fejembe, ahogy olvastam.

ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az nem rasszizmus. akkor lenne az ha hozzatette volna, hogy "bitchass whiteboi"..Realista24 írta: Monchengladbachi negru pofán kopte fehér ellenfelet.
Most vajon hol vannak a térdelos gyagyasok?
ja várjál, akkor sem lenne az. a rasszizmus csak egy irányba működik