Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Blowfish

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. július 11., hétfő 9:22

___Samy___ írta: 8 BL dontoje van mar Pintusnak. Sztem nem veletlen.
Meglehet nézni a Dupont féle csapat és az idei közötti különbséget munkabírásban, sérülésekben és második félidőben lőtt gólokban és fordításokban.
Zidane legnagyobb hibája volt elküldeni őt.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 11., hétfő 9:12

8 BL dontoje van mar Pintusnak. Sztem nem veletlen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 11., hétfő 8:53

ANDS írta: De a bl- ben továbbra sem érzem, hogy esélyes lenne a csapat a végső győzelemre, ahogy idén sem éreztük a Pool elleni döntő második félidejét leszámítva…
Amelyik csapatban minden posztra van két egyforma tudású játékos, mint mondjuk a Citynél, ők meg nem nyertek bl- t… szóval nem tudom, mi lehet a bl siker kulcsa, a mentalitáson kívül.
Pintus mester. :mrgreen: Viccen kívül, ha ő nincs, szinte tuti h BL sincs, de talán bajnoki cím se.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 11., hétfő 8:35

ANDS írta: Szerintem Benzema az egyetlen, akinek nincs helyettese, és akárhogy is nézem, ő sem lesz fiatalabb.
Ő volt a kulcsa a Bl elhódításának, Rodrygoval és Vinivel.

De a bl- ben továbbra sem érzem, hogy esélyes lenne a csapat a végső győzelemre, ahogy idén sem éreztük a Pool elleni döntő második félidejét leszámítva…
Amelyik csapatban minden posztra van két egyforma tudású játékos, mint mondjuk a Citynél, ők meg nem nyertek bl- t… szóval nem tudom, mi lehet a bl siker kulcsa, a mentalitáson kívül.
Szerintem a bajnoki cím megvédése a reális elvárás, meg a fiatalok beépítése, játszatása.

Igen, a támadórészleget nem véletlen hagytam ki, ott van baj. Az tuti, hogy a tavaszi meneteléshez kellett Benzi ihletett játéka/formája, meg hogy a mag az nem fosik semmitől és fejben sose adja fel.

Ha nem jön új arc előre, akkor a legerősebb hármast:
Fede-Benz-Vini tehermentesíteni

LV/Ase - Hazi/Mariano? :D - Rodry fogják kb.

A tavalyi szezon legnagyobb kérdése nekem mindig az volt, hogy ha Fede a jobboson, ki van a középpályán? (mint a viccben az öreg "boltos" a betegágyban). Most oda van Tchouaméni mérgezett egérnek, de Cama sem kispályás, lehet felbontani a szent CMK-t

Nézegettem a barca, meg az atma keretét, perpill a bajnokság csak a Realon múlik..

Én továbbra is pucolnám ki akit lehet, hogy legyen hely (és pénz? bár az tuti van) egy minőségi cserecsatárnak. Az nagyon kéne. Mert csak papíron hiszek abban, hogy Hazard alkalmas még a legmagasabb szinten focizni. Marianotól a hideg ráz, Ase meg kb. az illusztráció a lóf@sz mezőnymunka szócikkben a wikipédia-n.. Szóval a csereemberek közül egyedül Rodry ér (nálam) valamit.

De ettől még sima címvédés...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 10., vasárnap 10:04

raul 4 ever írta: Nem akarjátok elremyzni, vagy tipszmikszen is csak 1,001-nél mertek fogadni? :mrgreen: :mrgreen:
Backtoback címvédés mindenhol :coffee:

Védelem a jh-en kívül minden poszton b*szó
Középpálya tele brutál minőséggel/tudással/tapasztalattal/fizikummal: CMK, Cama, Tchouaméni
Elöl meg ürült a szemét és még mindig mehet Ase+Mariano, de ha el lesz még küldve Bodri, Vallejo, Mayoral vagy Ceba is, hely is lesz a keretben előre 1 normális igazolásnak..

Meg van 1 Fede, aki bejátssza a mindent is, ha kell jh, ha kell jsz, ha kell bármi.. ZZ vállalható 11 embere után Carlonak idén már volt 13, a 2 érkezővel ez már 15, de láttuk, Ceba szódával, de egyébként Vallejo is infarktusveszély nélkül berakható (ez már 15+ 2x0,5 :D) ..

Őrült szezon lesz, az tuti, de most van hozzá anyag a keretben és reális esély van rá, hogy aug31-én még jobb lesz a szitu, mint most.
Tavaly az első fordulóban nem magunkat tartottam a legesélyesebbnek, idén igen, nálam ez változott. De egy ilyen őrült szezonban, amit kettévág egy alkohol- és szexmentes vb, nem lehet kiszámítani semmit, pláne hogy Benzemán (és Körtén, esetleg Modricon - bár még neki van leginkább helyettese) rengeteg múlik, és ha neadjisten helyettesíteni kellene (őket), és kiderül, hogy mindenki más alkalmatlan a szerepére (szerepükre) a keretben, akkor bukhatunk bármit. Persze ezek megint szezon előtti feltételezgetések, senki nem tudja mi lesz, röpködnek a "ha"-k optimista és pesszimista irányba is, aztán majd meglátjuk mi lesz. Maradjunk annyiban, hogy szurkoljuk ki! :lilasalas:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 10., vasárnap 9:45

Nem akarjátok elremyzni, vagy tipszmikszen is csak 1,001-nél mertek fogadni? :mrgreen: :mrgreen:
Backtoback címvédés mindenhol :coffee:

Védelem a jh-en kívül minden poszton b*szó
Középpálya tele brutál minőséggel/tudással/tapasztalattal/fizikummal: CMK, Cama, Tchouaméni
Elöl meg ürült a szemét és még mindig mehet Ase+Mariano, de ha el lesz még küldve Bodri, Vallejo, Mayoral vagy Ceba is, hely is lesz a keretben előre 1 normális igazolásnak..

Meg van 1 Fede, aki bejátssza a mindent is, ha kell jh, ha kell jsz, ha kell bármi.. ZZ vállalható 11 embere után Carlonak idén már volt 13, a 2 érkezővel ez már 15, de láttuk, Ceba szódával, de egyébként Vallejo is infarktusveszély nélkül berakható (ez már 15+ 2x0,5 :D) ..

Őrült szezon lesz, az tuti, de most van hozzá anyag a keretben és reális esély van rá, hogy aug31-én még jobb lesz a szitu, mint most.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Blowfish

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. július 10., vasárnap 9:43

ferni írta: Az a baj ez a fránya kupa is...
Most is bekaptuk a magasan legnehezebb ellenfelet, a legrosszabb időpontban persze és még szerencsénk se volt...
Ezzel nehéz mit kezdeni, nagyon hülyén jött ki a a dolog idén.
Bajnokság legyen meg, a többi majd kiderül.
nem hiszem, hogy a csapaton belül bárkit érdekelne. A kupa egy amolyan vigaszdíj, ha semmi más nem jön össze. Szerintem, ha tehetnénk el sem indulnánk a sorozatban.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 10., vasárnap 0:24

Az a baj ez a fránya kupa is...
Most is bekaptuk a magasan legnehezebb ellenfelet, a legrosszabb időpontban persze és még szerencsénk se volt...
Ezzel nehéz mit kezdeni, nagyon hülyén jött ki a a dolog idén.
Bajnokság legyen meg, a többi majd kiderül.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 9., szombat 23:14

nalam kupa es laliga az elvaras
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. július 9., szombat 22:52

Realista24 írta: Ancelotti’s new challenge is winning back to back leagues - the last Real Madrid manager to do it was Beenhakker in 1989. Carlo never won back to back league titles as a manager. [marca]
Az jo, ez egy realis celkituzes. Jol kell beosztani a keretben rejlo eroforrasokat es akkor meglesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 8., péntek 13:43

Realista24 írta: Ancelotti’s new challenge is winning back to back leagues - the last Real Madrid manager to do it was Beenhakker in 1989. Carlo never won back to back league titles as a manager. [marca]
Elhozzák az öregnek a srácok.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 8., péntek 13:31

Amilyen rosszak manapsag matracek es katalanek, siman meglehet.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 8., péntek 13:30

Nekem jövőre ugyanaz lesz az elvárásom, mint idén volt; megnyerni a bajnokságot. Minden más csak extra, de a bajnoki cím kell, és csalódás lenne, ha nem lenne meg ezzel a kerettel.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 8., péntek 13:25

Ancelotti’s new challenge is winning back to back leagues - the last Real Madrid manager to do it was Beenhakker in 1989. Carlo never won back to back league titles as a manager. [marca]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. július 5., kedd 18:04

Realista24 írta: A Mallorca egyik utánpótlás kapusa ingyen igazolt hozzánk. Perez úgy döntött, hogy akkor is fizet érte, hogy amúgy nem kellett volna.

Ferran Quetglas (17), Spain's next big goalkeeping talent.
Jimnek, hogy jegyezze.
És a könyvelésben hogy fog megjelenni, két zsák Nokiás doboz? :lol:

Én amúgy örülök neki, de kegyetlenül nehéz egy kapusnak befutni, főleg Madridban.

Jézusom, most nézem Courtois 30 éves, hát minimum 5-el többnek néz ki. Viszont akkor 6-7 év is simán benne van még a top szinten.
És akkor Luninról még nem is beszéltem.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 5., kedd 6:11

Realista24 írta: A Mallorca egyik utánpótlás kapusa ingyen igazolt hozzánk. Perez úgy döntött, hogy akkor is fizet érte, hogy amúgy nem kellett volna.

Jimnek, hogy jegyezze.
Na, lecsekkoltam, elég komoly kis alapanyag, ha jó kezekbe kerül és fejben is rendben lesz top kapus lehet simán. Jó volt nézni a mozgását, a felépítése is parádé, főleg hogy még nőni is fog.
Reflex rendben, alapok stimmelnek, elég fürge. Remélem rendesen fognak vele foglalkozni.

Szintekkel jobb mint az az amerikai kapus, akinek olyan reakció ideje volt mint a mamámnak :lol: :lol: :lol:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 5., kedd 0:31

Jimnek, hogy jegyezze.
helyes :salute:
azt hiszem már volt róla szó pár hete :hmmm:
mint az új Casillas, úgy harangozta be a spanyol sajtó :mrgreen:
meg van Courtois utódja reméljük :kalapos:

Blowfish

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. július 4., hétfő 23:39

Kerlon írta:

Jimnek, hogy jegyezze.
Amúgy ez nem lehet, hogy ilyen utánpótlás támogató pénz? Mármint mindig van ilyen részesedés és lehet valami minimum ez.

Mondjuk alapvetően szerintem nincs baj azzal, ha a nagyon gazdag csapatok tesznek pár ilyen gesztust.
Meg, mint pl a City, hogy 117 milliót fizet egy visesbekemért. :kalapos:
Nem olyan rossz az a visesbekem. Amint felmegy a pályára észrevehető, kéri, cipeli... még megtanul hozzá focizni, és meg is érte a citynek :roll:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 4., hétfő 20:44

Jimnek, hogy jegyezze.
Amúgy ez nem lehet, hogy ilyen utánpótlás támogató pénz? Mármint mindig van ilyen részesedés és lehet valami minimum ez.

Mondjuk alapvetően szerintem nincs baj azzal, ha a nagyon gazdag csapatok tesznek pár ilyen gesztust.
Meg, mint pl a City, hogy 117 milliót fizet egy visesbekemért. :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 4., hétfő 20:14

A Mallorca egyik utánpótlás kapusa ingyen igazolt hozzánk. Perez úgy döntött, hogy akkor is fizet érte, hogy amúgy nem kellett volna.

Jimnek, hogy jegyezze.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: