HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. május 26., péntek 21:40
Valoszinuleg nem lesznek europai kupaszereplok, egy ev van hatra a szerzodesebol, nem lenne 100milla mar az a hurrikan.
Sosem kedveltem a jatekstilusat, meg valahogy az egesz karakteret se, amiatt hogy angol meginkabb nem. De jelenlegi felhozatalbol a haaland mbappe paroson kivul messze a legjobb opcio.
Szerintem inkabb azert nem fog jonni mert maradni fog a plbe hogy meglegyen a golrekord, de ha eligazolna hogy vegre trofeat is nyerjen, em mar ott tartok hogy szivesen latnam csak jojjon mar valaki elore hohy felkavarja az allovizet, hozzon plusz motivaciot magaval stb.
Az is erdekes hogyha jon a harry, jude, reece james 3mas akkor 3 angol lesz a kezdonkbe. Bar ezek az uj generacios angolok mar reg nem a rugd-fuss focit toljak. Ha viszont 100+ millio es angol tamado, akkor nalam inkabb saka jonne szoba.
Nyarra akkor ami elerheto lehet es szerintem tokeletes lenne az chiesa. A juve a kialakult helyzet miatt biztos lesz akit elkell adniuk, o draga se lenne vagy chukwueze akit irtatok is.
fran garcia, reece james, hurrikan, chukwu/chiesa. De ha elmegy asensio es van ra opcionk akkor szerinten kubo jo kiegeszito lehetne, padrol tudna hozza tenni. Igy hogy elmegy asensio akit azert nem kedvelek tulsagosan, de a padunk megint gyengulni fog. Iden azert boven hasznos volt.