MyStiQ írta:Ha meg ezt vesszük alapul, akkor a tavaszi produkció bőven bizakodásra adhat okot. A korai vezetés után visszaálltunk, a srácok is elismerték, hogy valami ott megtört Benzema találata után. Kaptunk két peches gólt, a végén azonban inkább ők örülhettek az 1 pontnak a második félidő alapján.
De a fociban 2 félidő van, és a gólokat/győzelmet nem érdem alapján osztják.
Az AtMa meg nagyon nem áll hadilábon a szerencsével, ha már peches gólok.
MyStiQ írta:A kupameccs meg tényleg csalóka, 2 megpattanó lövésre nem alapozhatunk 24-én.
Az lett volna több is. Mármint nem megpattanó lövés, hanem gól, ha az a kettő nem megy be.
Pont ezt mondom. Azon a két kupameccsen az AtMa szerintem beáldozta a továbbjutást a "pihentetés oltárán". Hányszor olvashattuk, hogy majd beáldozzák a BL-t, mert a bajnokságban nagyobb esélyük van. Hát nem így lett. Mindkét fronton csak maguktól függenek.
Az első meccsen patkánykodtak. Arra mentek rá, hogy kiszórjanak közülünk 1-2 embert. Ha ez meg lett volna, akkor vették volna szerintem csak komolyan. De Pepe és Ramos nagyon jól állták a sarat, így a visszavágón már csak formalitásból léptek pályára. Szerintem! Ellenben a bajnokikon látszott, hogy teljesen mások a céljaik, és ez lesz valószínűleg a BL döntőben is.
MyStiQ írta:Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól.
Akkor azért elég jó az a 2-1-1-es mérleg, nem?

Pláne hogy azt a meccset vesztettük el, ahol a leginkább benne volt a vereség a formálódó csapat miatt.
Ahogy már korábban írtam, az őszi meccset én sem venném ide az alakuló csapatunk miatt. A kupát fent írtam, hogy miért nem. Így maradt egy 2-2-es döntetlen a Calderónban. Ami biztató, mivel idegenben vagyunk gyengébbek, de arra két győzelemre én továbbra sem alapoznék (meg az egy vereségre sem persze).