OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Irány a t-mobile, kártyacsere igénylés, 4-5ezer forint körül van a pótlás azt hiszem.mik ilyenkor a teendők és mennyibe fog fájni ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
helló skacok , most vettem észre ,hogy eltört a sim-kártyám , tmobilos vagyok , és ugyan azt a számot szeretném megvenni
mik ilyenkor a teendők és mennyibe fog fájni ?
mik ilyenkor a teendők és mennyibe fog fájni ?

-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Köszi!:)lordgabi írta:Digi Sport 1.Géci írta:Holnapi barimeccset, közvetíti valami a streamen kívül!?
Nézd h3xzor! A mi "családunk" nem éppen olyan sajnos mint egy normális család... Ezért utálom, ha ilyenkor meg szeretni mindenki jópofozni, mert hát ünnep van (ezt csak azért írom, hogy értsd, hogy ezt miért írom...). Utálom a csepegős ünnepeket és kb ennyi, de azt mondták, hogy ha lesz gyerekem ez megváltozik. Remélem így lesz
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Digi Sport 1.Géci írta:Holnapi barimeccset, közvetíti valami a streamen kívül!?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- h3x0r
Szerintem is eleg szar, hogy tobb honap suli/munka utan van 1-2 het szabadsag, amikor lehet egy kicsit pihenni, egyutt lenni a csaladdal, baratokkal, olyanokkal is akiket mar tobb hete vagy honapja nem lattal.Géci írta:Vártam, hogy vége legyen ennek az időszaknak, mert rettentően utálom ezt a karácsony, szilveszter kombót... Ja meg a hùsvétot...
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Holnapi barimeccset, közvetíti valami a streamen kívül!?
Szilveszterrel kapcsolatban pedig BUÉK mindenkinek
! Nálunk se volt annyira durva a történet... Debrecenből kijött egy baráti pár, akikkel egy körül felmentünk didzsibe, és négy után jöttünk haza... Vártam, hogy vége legyen ennek az időszaknak, mert rettentően utálom ezt a karácsony, szilveszter kombót... Ja meg a hùsvétot...
Szilveszterrel kapcsolatban pedig BUÉK mindenkinek
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én most sem vittem túlzásba, 10 fele felmentünk asszonnyal a városba, a főtéren volt ilyen szilveszteri téma.
árusok, utcabál, kori pálya, stb.
forralt puncsoztunk meg dumálgattunk az ismerősökkel, az éjféli tűzijáték után ettünk egy gyrost, aztán nagyjából ennyi.
én már évek óta az ilyen lájtos szilveszterezések híve vagyok.
egyébként B.s.g.Ú.É.K!
árusok, utcabál, kori pálya, stb.
forralt puncsoztunk meg dumálgattunk az ismerősökkel, az éjféli tűzijáték után ettünk egy gyrost, aztán nagyjából ennyi.
én már évek óta az ilyen lájtos szilveszterezések híve vagyok.
egyébként B.s.g.Ú.É.K!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Boldog Új Évet mindenkinek!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
boldog újévet kívánok mindenkinek!
kicsit nagyba vittem magam, 10től kb 1ig semmire nem emlékszek csak arra eszméltem hogy eltűnt mindenki énmeg izomból hívogatom az ex-em, összeveszek vele. mire elindultam agyonvágtam mindenkit csocsóba és ő hívott fel sírva hogy nemtudja hol van, pedig nem is egy városba voltunk
igen, még midnig nagyba vagyok
kicsit nagyba vittem magam, 10től kb 1ig semmire nem emlékszek csak arra eszméltem hogy eltűnt mindenki énmeg izomból hívogatom az ex-em, összeveszek vele. mire elindultam agyonvágtam mindenkit csocsóba és ő hívott fel sírva hogy nemtudja hol van, pedig nem is egy városba voltunk
igen, még midnig nagyba vagyok
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Anis írta:Szóval a többi helyen és helyzetben viszont úgy váltogathatsz te is felfelé ahogy akarsz (és persze kell). Én így jobban szeretek vezetni, sokkal nyugisabb. De persze aki hozzászokott ehhez vagy az állandó fel/le váltáshoz azt nehéz meggyőzni a másik előnyeiről.
Én is ellene voltam az automatának,amíg nem vezettem.
Amcsiban aztán beleültem egy Hyundai Elanta nevű kocsiba,ami ott ilyen népautónak számít,szóval semmi extra, de vezetni nagyon jó volt.
Amikor meguntam,hogy csak kormányzok,benyomtam Sport fokozatba, és ott le-fel lehetett váltogatni a sebességeket, lehetett nyomatni az előzéseket is vagányul.
De amúgy ahogy RMCF is mondta, városi közlekedésben áldás, mire kikeveredtünk Manhattanből lelohadt volna a kezem, így meg teljesen kényelmes volt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:RMCF megmondja...
Mit?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
+1Fenomen írta:Automata sokkal jobb, mint a manuális, most már. Pl. a BMW-nek, meg a Volvonak, Audinak, 7-8 fokozatú automata váltói vannak, amikkel sokkal több üzemanyagot meg lehet spórolni.
Szerintem is jobb, és van olyan automata váltó is mint pl az enyémben, hogyha nem nyomod be a gombot akkor te magad válthatsz felfelé és a kocsi csak visszafelé vált amikor lámpánál vagy akármi miatt meg kell állnod vagy lassítasz. Szóval a többi helyen és helyzetben viszont úgy váltogathatsz te is felfelé ahogy akarsz (és persze kell). Én így jobban szeretek vezetni, sokkal nyugisabb. De persze aki hozzászokott ehhez vagy az állandó fel/le váltáshoz azt nehéz meggyőzni a másik előnyeiről. (egyik alkalommal amikor nyáron elvittem a főnökömet az egyik munkahelyről a másikba akkor ő is megjegyezte: furcsa h nem váltogatok "nem jár a kezem", ő pl szeret váltogatni, bár kocsija az épp nem volt amíg ott voltam!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Eloszor is Boldog Uj Evet Kivanok minden kedves Madridista testveremnek!
Masodszor meg ismet rajottem, hogy milyen egy korcs vilagban elunk.
Roviden annyi a tortenet, hogy az utobbi 6 evben ugyan azzal a 15-18 fos tarsasaggal szilvesztereztem. Otszor csinaltunk valakinel hazibulit, egyszer meg a velencei tonal voltunk 3 napot (eletem egyik legjobb hetvegeje volt). Ugy szokott lenni, hogy mindenki hoz kajat meg piat es egy jot bulizunk. Iden viszont osszesen egy ora volt az igazi buli 10 es 11 kozott, 1 korul meg 4-en probaltunk tancolni mig a tobbiek az okostelefont nyomogattak. Erted, egesz nap semmi dolguk nincs, otthon doglenek, filmet neznek es meg ilyenkor is azt a sz.rt nyomkodjak. (pedig nekem is van, de eszembe se jutott elovenni) Fel 2-kor meg vagy 5szor szoltak, hogy csendesitsem le a zenet, mert a tarsasag egyik fele nem tud aludni, a masik fele meg nem tud beszelni kb 4 meteres tavolsagban. Ilyet se lattam meg.. Es a legrosszabb, hogy eselyem se volt lereszegedni...
Masodszor meg ismet rajottem, hogy milyen egy korcs vilagban elunk.
Roviden annyi a tortenet, hogy az utobbi 6 evben ugyan azzal a 15-18 fos tarsasaggal szilvesztereztem. Otszor csinaltunk valakinel hazibulit, egyszer meg a velencei tonal voltunk 3 napot (eletem egyik legjobb hetvegeje volt). Ugy szokott lenni, hogy mindenki hoz kajat meg piat es egy jot bulizunk. Iden viszont osszesen egy ora volt az igazi buli 10 es 11 kozott, 1 korul meg 4-en probaltunk tancolni mig a tobbiek az okostelefont nyomogattak. Erted, egesz nap semmi dolguk nincs, otthon doglenek, filmet neznek es meg ilyenkor is azt a sz.rt nyomkodjak. (pedig nekem is van, de eszembe se jutott elovenni) Fel 2-kor meg vagy 5szor szoltak, hogy csendesitsem le a zenet, mert a tarsasag egyik fele nem tud aludni, a masik fele meg nem tud beszelni kb 4 meteres tavolsagban. Ilyet se lattam meg.. Es a legrosszabb, hogy eselyem se volt lereszegedni...
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
h3x0r írta:R.M.C.F, te hogy hogy meg jozan vagy?
Ilyenkor nem iszom. A szilveszter az komoly dolog, nézem a saskabarét.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Boldog Új Évet Kívánok Ukrajnából skacok, Hala Madrid! :igyunk:
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
Automata sokkal jobb, mint a manuális, most már. Pl. a BMW-nek, meg a Volvonak, Audinak, 7-8 fokozatú automata váltói vannak, amikkel sokkal több üzemanyagot meg lehet spórolni.
Másik: automata kocsi esetében is te váltod a fokozatot, de jobb lábbal. Ha például előzni akarsz automatával, lepadlózod a kocsit, az meg visszavált magától.
Másik: automata kocsi esetében is te váltod a fokozatot, de jobb lábbal. Ha például előzni akarsz automatával, lepadlózod a kocsit, az meg visszavált magától.