itt újkígyóson nagyjából egy hete folyamatosan sűrű köd van.mocsok írta:éjjel tuti sok repülő ment a környéken, mert olyan "köd" van mindenhol hogy hihetetlen.
ráadásul köhögtem is kettőt, mérgeznek a gecik.
úgyhogy itt nagyba' nyomják az anyagot.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 9., csütörtök 17:22
itt újkígyóson nagyjából egy hete folyamatosan sűrű köd van.mocsok írta:éjjel tuti sok repülő ment a környéken, mert olyan "köd" van mindenhol hogy hihetetlen.
ráadásul köhögtem is kettőt, mérgeznek a gecik.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 9., csütörtök 16:35
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 16:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 15:50
Zsombor írta:Ezen vinnyogok már 1 perce, ez zseniális.főleg hogy a H2O sav egy szabadkőműves cionista gerillacsoport fejlesztése a Közel-Keleten, amely nem elég hogy aszimptotikusan astabil, ráadásul admittancia mátrixának redundanciája zérus!!!! ez vegyészek által bizonyítottan nagy mennyiségben szájon át bejuttatva (50 liter körül) halálos lehet!!! ébredjetek fel!
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 15:47
Ezen vinnyogok már 1 perce, ez zseniális.főleg hogy a H2O sav egy szabadkőműves cionista gerillacsoport fejlesztése a Közel-Keleten, amely nem elég hogy aszimptotikusan astabil, ráadásul admittancia mátrixának redundanciája zérus!!!! ez vegyészek által bizonyítottan nagy mennyiségben szájon át bejuttatva (50 liter körül) halálos lehet!!! ébredjetek fel!
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. január 9., csütörtök 15:45
egy komment:___Samy___ írta:ennyi hülyét egy rakáson, hát eszem f.szom megállZsombor írta: itt az esemény
Aki tud, az olvasson bele a kommentekbe, nekem előbb már kicsordult a könnyem a nevetéstől. Mikor már pilóták is írnak, az zseniális.![]()
mintha a bullshit generátort olvasnám, ez készfőleg hogy a H2O sav egy szabadkőműves cionista gerillacsoport fejlesztése a Közel-Keleten, amely nem elég hogy aszimptotikusan astabil, ráadásul admittancia mátrixának redundanciája zérus!!!! ez vegyészek által bizonyítottan nagy mennyiségben szájon át bejuttatva (50 liter körül) halálos lehet!!! ébredjetek fel!
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 9., csütörtök 15:19
ennyi hülyét egy rakáson, hát eszem f.szom megállZsombor írta:itt az eseményMarci77 írta:Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
Aki tud, az olvasson bele a kommentekbe, nekem előbb már kicsordult a könnyem a nevetéstől. Mikor már pilóták is írnak, az zseniális.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 9., csütörtök 15:02
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. január 9., csütörtök 14:37
a mivel?csabi* írta:viszont ha minden igaz akkor biber felhagy a zenéléssel![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 9., csütörtök 14:28

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 9., csütörtök 14:18
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 9., csütörtök 14:00
21. századi Kopernikusz!Zsombor írta:Elindultunk a Hold felé
Amúgy törlik folyamatosan a kommenteket sajnos nem tetszik nekik az igazság.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. január 9., csütörtök 13:51
Igazából építkezünk a Holdon, és az 2037-ben becsapódik a Földbe, ezt már 2002 óta tudjuk, ezek meg csak most jönnek rá...Zsombor írta:Elindultunk a Hold felé
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 9., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. január 9., csütörtök 13:40
Jézusom, sírnom kell ezekenZsombor írta:itt az eseményMarci77 írta:Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
Aki tud, az olvasson bele a kommentekbe, nekem előbb már kicsordult a könnyem a nevetéstől. Mikor már pilóták is írnak, az zseniális.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 13:32
itt az eseményMarci77 írta:Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 9., csütörtök 13:20
Én még a 4et se láttam.'shutterisland írta:pedig azt hallottam délelőtt a pékségben, hogy jön az új jégkorszak.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 13:16
Nem úgy volt, hogy világvége lesz? A vikingek azt mondták.'shutterisland írta:pedig azt hallottam délelőtt a pékségben, hogy jön az új jégkorszak.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 9., csütörtök 13:06
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem