És az 1930-as VB-ről szóló írása azzal kezdődik, hogy a barca milyen szép focit tol, és Messi milyen zsenipátkán írta:én egy könyvet kaptamaz írója sokunk kedvence
![]()
http://s04.static.libri.hu/cover/84/5/821321_5.jpg

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 25., szerda 10:00
És az 1930-as VB-ről szóló írása azzal kezdődik, hogy a barca milyen szép focit tol, és Messi milyen zsenipátkán írta:én egy könyvet kaptamaz írója sokunk kedvence
![]()
http://s04.static.libri.hu/cover/84/5/821321_5.jpg
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 25., szerda 9:49
Ez sajnos tényleg így van. Szerencsére nincs facebookom, így most is csak úgy szembesültem ezekkel, hogy öcsém a karácsonyi vacsora után direkt megkért, hogy nézzem már meg, hogy milyen kiírások vannak a facebookján, mert szerinte ez nem normális. Hát szerintem sem az. Kedvencem az a gyerek volt, aki külön-külön minden ajándékával pózolt egy-egy képen, és ezek mindegyikét azon nyomban fel is töltötte facebookra.El Unico írta:Szánalmas az egész... a szeretetnek,meghittségnek kb nyoma sincs,csak a pénz,az anyagiak,a külsőségek,a vizet iszok és bort prédikálok,kétszínű kiírások tömkelege,minden percben online,a legtöbb gyerek 24.-én sem tudja letenni a kontrollert,egy percre se,hogy besegítsen anyunak és apunak a takarításba,karácsonyfa díszítésbe,sütögetésbe.
Valahogy ezen nem lepődtem meg.RealRaúl77 írta:(igen, neki is a kedvenc bandája![]()
)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 25., szerda 9:37
Úgy írjátok, mintha az okostelefonok korszakában olyan egetverő bűn lenne felmenni a fb-ra pár percre.ilyenkor vagy jobb fel sem menni fb-re mert ugye miért mennél 24-én este netre mikor elvileg a családoddal vagy, vagy arra gondolsz hogy az 1000 ismerősöd közül csak a 200 debilt látod postolni és 800-nak még van normális élete és nem írogat fb-re ilyenkor
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 25., szerda 9:02
ilyenkor vagy jobb fel sem menni fb-re mert ugye miért mennél 24-én este netre mikor elvileg a családoddal vagy, vagy arra gondolsz hogy az 1000 ismerősöd közül csak a 200 debilt látod postolni és 800-nak még van normális élete és nem írogat fb-re ilyenkorEl Unico írta:14-15 éves gyerek azt postolta ki FB-ra,hogy két Xboxot kapott,mert az anyja is meg az apja is vett neki egyet,és hát hogy merészelték megtenni azt,hogy nem kommunikálták le egymással,ki mit vesz... és most akkor mit csináljon két Xboxszal...?!
21 éves vagyok,de számomra is undorító,ami a közösségi oldalakon mennek,az elmúlt 24 órában 5000 karácsonyfát láttam (ennek 95%-a úgy nézett ki,mintha lehányták volna boával és díszgömbökkel),teli pakolják az idővonalakat mindenféle idióta kiírásokkal... a velem egykorú vagy fiatalabb srácok/lányok szerintem egész nap fb-oztak,és sírtak,hogy unatkoznak.
![]()
Szánalmas az egész... a szeretetnek,meghittségnek kb nyoma sincs,csak a pénz,az anyagiak,a külsőségek,a vizet iszok és bort prédikálok,kétszínű kiírások tömkelege,minden percben online,a legtöbb gyerek 24.-én sem tudja letenni a kontrollert,egy percre se,hogy besegítsen anyunak és apunak a takarításba,karácsonyfa díszítésbe,sütögetésbe.
Remélem Ti nem ilyenek vagytok,és természetesen jár a tisztelet a kivételnekBoldog Karácsonyt Mindenkinek,pihenjetek,nézzetek jó kis filmeket,készítsetek forralt bort,egyetek sok-sok süteményt,fogyasszatok minél több kólát...
szóval na,PIHENJETEK
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 25., szerda 2:40
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 25., szerda 1:07
Szerintem ezzel a legtöbben így vagyunk, hogy nagyszülőktől bejön egy kis money, legalábbis nálam évek óta, és az baráti társaságban dettó, illetve több helyről is visszahallottam már. TV-m nekem sincsen, 1x volt téma, hogy azt kérnék mér 14 évesen, de azóta eltelt 10 évben annyira simán megvoltam nélküle, hogy minek? meg különben sem nagyon férne elMarci77 írta:Nagyszuloktol kaptam vmennyi zset.
TVm sincs.
Ezzel én is hasonlóan vagyok, kivéve a tv rész.h3x0r írta:Iden valahogy semmire sem volt szuksegem: ruhaim vannak, laptopom van, telefonom is, tablet nem erdekel, egy TV nem jonne rosszul, de jelenleg azt se hasznalnam ki teljesen.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 25., szerda 1:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 25., szerda 0:50
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 25., szerda 0:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 25., szerda 0:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 25., szerda 0:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 24., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 24., kedd 23:53
Én egy Del Pieros könyvet,meg egy Realos Edt+deo packet. Viszont uobbinak nem tudok nagyon orulni. Kicsit haszontalannak erzem. Az ilyenek mindig a nevuk miatt dragabbak,mert amugy gagyibb cucc van bennuk. Es fura a szaga.'shutterisland írta:itt is mindenki ájfónt meg 102 centis smart led tv-t kapott?![]()
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 24., kedd 23:41
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 24., kedd 23:36
itt is mindenki ájfónt meg 102 centis smart led tv-t kapott?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 24., kedd 23:32
Én egy szép fehérneműszettet vettem neki, de a parfüm is jó ajándék. Vagy esetleg valami ékszer.chosenone46 írta:ajándéktippek karácsonyra barátnőnek? ne nézzetek hülyének, csak januárban tartjuk meg, mert mit ad isten bentfelejtette koliban az ajándékom, és ugye szénszünet van, nem lehet elhozni.idáig van egy könyv amit megvettem, de azért ki kéne egészíteni valamivel..nyakláncot nemrég adtam neki születésnapjára..parfümre gondoltam még esetleg..megköszönnék egy-két tippet akár a parfümmel, akár más ajándékokkal kapcsolatban.
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 24., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 24., kedd 22:42
Vegyél neki parfümöt.Az a tökéletes alibi ajándék.chosenone46 írta:ajándéktippek karácsonyra barátnőnek? ne nézzetek hülyének, csak januárban tartjuk meg, mert mit ad isten bentfelejtette koliban az ajándékom, és ugye szénszünet van, nem lehet elhozni.idáig van egy könyv amit megvettem, de azért ki kéne egészíteni valamivel..nyakláncot nemrég adtam neki születésnapjára..parfümre gondoltam még esetleg..megköszönnék egy-két tippet akár a parfümmel, akár más ajándékokkal kapcsolatban.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem