Már megválaszolták neked és én is ezért mondtam el az alapfogalmakat, megéri nekik.wxyz írta:Higuain én nem alapfogalomra meg sablonokra voltam kiváncsi
Fejtsétek ki nekem mivel különb a Citytől amikor pl az Audi belerak támogatásként a Bayernbe 100 milliót pár százalék részvényért! Ne mondjátok nekem, hogy ez nagy üzlet nekik. Külföldi klubba, ha lehetne nem raknának ennyit
Az a baj ezzel a szabállyal, hogy fair playnek nevezik miközben köze sincs hozzá. Az egésznek az a célja, hogy megerősödjön a mostani top csapatok helyzete, ne legyenek újabb riválisaik
A növekvő árakat csak a sejkekre fogni elég buta dolog.
A növekvő áraknak több oka van, de a sejkek miatt aránytalanul nőnek az árak, ha nem a piac diktálja sok klub kiesik a versenyből. Szerintem ez látszik, van 5 klub a világon aki láthatóan pénzügyileg bírja ezt a versenyt, ebből 3 sejk csapat, a barca kérdőjeles (vannak ott fura dolgok), a Real pedig nagyon jó gazdálkodást folytat 14 éve.
Csoki javíts ki ha tévedek, de amikor Pérez 2000ben átvette a klubot rosszul állt a csapat, azert hogy ne menjen csődbe Pérez belerakott egy kis pénzt.