Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Ez a Tenet komoly cucc volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sztem ez nem igaz, magával a karakterrel nem voltak nagy gondok, mikor meg a sisakját megformálta, mikor páncélt csinált magának az valami hatalmas volt, itt a színésszel volt a gond, nem is értettem, azt hogy gondolhatták.... legalább a bajuszát szedték volna le....Remy írta: Hát, pedig aztán Arész minden idők egyik legrosszabb gonosza.![]()

De megnéztem a Wonder Woman 1984et....
Hát baszki....
Egy egész normális első rész után, hogy a faszba tudtak egy ilyet összehozni?????

Tényleg Pascal fasza volt, meg Gal Gadot nekem nagyon átjön, őt eltudnám nézegetni bármeddig, de maga a film.... Hihetetlen mennyire rosszabb film lett, mint az első.
Fel se sorolom annyi minden hiba volt vele.
Súlyos volt.

-
WW84
Teljes összevisszaság volt az egész film, igazából csak annak örülök hogy, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedro Pascal a végén nem alakult át valami istenné
Mivel ez időben a Justice League előtt játszódik felmerül egy kérdés is közben:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Akkor most WW tud repülni? Ha igen, akkor a Justice League-ben miért nem repült?
Ugyanez igaz erre a láthatatlanná tevő képességre is, azt is lehetett volna használni.
Teljes összevisszaság volt az egész film, igazából csak annak örülök hogy, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedro Pascal a végén nem alakult át valami istenné

Mivel ez időben a Justice League előtt játszódik felmerül egy kérdés is közben:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Akkor most WW tud repülni? Ha igen, akkor a Justice League-ben miért nem repült?

Ugyanez igaz erre a láthatatlanná tevő képességre is, azt is lehetett volna használni.
Lehet megnezem majd, de az egy sem volt tul erdekfeszito es mar ott sem ertettem a nagy hypeot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pedig azt tetveztem h delutan melo kozben megnezem

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát, pedig aztán Arész minden idők egyik legrosszabb gonosza.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ebben a filmben gyakorlatilag minden rossz volt pedro pascal alakítását leszámítva. de a legrosszabb gal gadot.
cheetah meg az elmúlt 15 év legbutább, leggyengébben megírt gonosz karaktere (szuperhősfilmekben). bár gondolom mivel fehér nőről van szó, ezért elvárás volt, hogy egydimenziós legyen.

cheetah meg az elmúlt 15 év legbutább, leggyengébben megírt gonosz karaktere (szuperhősfilmekben). bár gondolom mivel fehér nőről van szó, ezért elvárás volt, hogy egydimenziós legyen.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mit imádott benne aki imádta ezt a förtelmet?Remy írta: Amugy érdekes totál vegletek vannak a velemenyeket tekintve. Vagy imadtak vagy szar.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És mar be is jelentették, hogy jön a 3. Jenkins írja es rendezi.
Amugy érdekes totál vegletek vannak a velemenyeket tekintve. Vagy imadtak vagy szar.

Amugy érdekes totál vegletek vannak a velemenyeket tekintve. Vagy imadtak vagy szar.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ww84
mi a szarez?
az első után hogy tudták ezt így elkúrni? #pattyjenkins
mi a szarez?

- Remy
- Kapcsolat:
Azért ennél az Új mutánsoknál kevés szarabb szuperhősfilm van.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Ez a videó sikeresen elvette a kedvem, hogy valaha is újra megnézzem

Úgy néz ki akkor én a final cut-ot néztem meg, már vagy 1 hónap eltelt mióta megnéztem (emészteni kellett), és ennek láttán újra azt gondolom, hogy inkább elfelejteni akarom, mint felidézni.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Abszolut +1Faust írta:
Es tv-n nezd, az utobbi 100 ev egyik leggyonyorubben fenykepezett filmje.![]()
Nekem elsőre is tetszett amugy. Érdekesnek találtam a cselekményt meg magát a témát amit boncolgat.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Varjal vele szerintem par honapot, nem sietsz sehova.

- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Najó, a 2049 után akkor adok mégegy esélyt, de most akkor a final cut-nak.Faust írta: Hat az elso is brutaljol nez ki, csak azota annyiszor lattad az ott kibontakozott/hasznalt tudast, hogy mar-mar szokvanyosnak tunik. Pedig hihetetlen jol nez ki, tele innovacioval. De a masodik az teljesen hihetetlen, kb konstans merevedesem volt a moziban. Rohadj meg, Roger.
A mozis eleg szar allitolag, meg maga Ford is direkt elbaszta a narraciot hogy ne ugy jelenjen meg, de nem erdekelte a studiot.Ketertelmubb es zavarbaejtobb a final cut, de valahogy jobban egyben van.

Még szép, hogy nem találtam szinkronnal, director's cut-nak kerestem és nem final cut-nak

Viszont, ha már 80-as évek eleje, a Terminator 1-el nem nagyon tudok betelni

Hat az elso is brutaljol nez ki, csak azota annyiszor lattad az ott kibontakozott/hasznalt tudast, hogy mar-mar szokvanyosnak tunik. Pedig hihetetlen jol nez ki, tele innovacioval. De a masodik az teljesen hihetetlen, kb konstans merevedesem volt a moziban. Rohadj meg, Roger. 
A mozis eleg szar allitolag, meg maga Ford is direkt elbaszta a narraciot hogy ne ugy jelenjen meg, de nem erdekelte a studiot.
Ketertelmubb es zavarbaejtobb a final cut, de valahogy jobban egyben van.

A mozis eleg szar allitolag, meg maga Ford is direkt elbaszta a narraciot hogy ne ugy jelenjen meg, de nem erdekelte a studiot.

- Kera
Igen, igen, a trailerben is a fényképezés fogott meg, mondom ezt meg kell nézni már csak azért is, mintha a Natgeo Marsi kolónia részét nézném.Faust írta: Teljesen mas vilag a ket film egyebkent filmnyelvileg, van ra esely hogy tetszeni fog, bar ne varj porgos akciofilmet, mint amit a trailer sejtet.
Es tv-n nezd, az utobbi 100 ev egyik leggyonyorubben fenykepezett filmje.![]()
Erdemes amugy majd masodjara is nekiugrani az elsonek, anno nekem sem adta magat, masodjara evek multan sokkal jobban tetszett. Pl a 2001-tol is sikitofraszt kaptam amikor eloszor lattam, vartam vele par evet, a suli miatt megneztem megegyszer mert nem hagyott nyugodni, azota top10, imadom. Fura dolgok ezek. A mozist nezted vagy a rendezoit egyebkent?

Na az elsőről a legkevésbé mondható el ez számomra

A mozis verziót néztem meg, mert mintha csak az lenne a virágboltban szinkronnal.
Nagy a különbség a két verzió között?
Teljesen mas vilag a ket film egyebkent filmnyelvileg, van ra esely hogy tetszeni fog, bar ne varj porgos akciofilmet, mint amit a trailer sejtet.
Es tv-n nezd, az utobbi 100 ev egyik leggyonyorubben fenykepezett filmje.
Erdemes amugy majd masodjara is nekiugrani az elsonek, anno nekem sem adta magat, masodjara evek multan sokkal jobban tetszett. Pl a 2001-tol is sikitofraszt kaptam amikor eloszor lattam, vartam vele par evet, a suli miatt megneztem megegyszer mert nem hagyott nyugodni, azota top10, imadom. Fura dolgok ezek. A mozist nezted vagy a rendezoit egyebkent?
Es tv-n nezd, az utobbi 100 ev egyik leggyonyorubben fenykepezett filmje.

- Kera
Köszi srácok! Asszem megnézem a 2049-et és ha igazán bejön megpróbálom megnézni mégegyszer az elsőt, hátha tényleg nekem is megváltozik a véleményem.
Annak meg igazán örülök, hogy van rajtam kívül is olyan ember akinek nem igazán jött be, nem érzem magam annyira számkivetettként.
Annak meg igazán örülök, hogy van rajtam kívül is olyan ember akinek nem igazán jött be, nem érzem magam annyira számkivetettként.