Tegnap kijött a lépés, odatették magukat a játékosok. Volt pressing, kisegítették egymást. Mindig így kellene.
Arra kell rájönni, mitől esik szét a csapat játéka egyik hétről a másikra. Azért azt se felejtsük el, hogy otthon játszottunk, ahol a PSG-t is elküldtük haza. Idegenben nagyon harmat a csapat. Lásd Parizs, Sociedad, Madrid.
Továbbra is azt mondom, ez az egy győzelem nem változtat a jövőnkön. A vezetésben óriási válság van, ami ki fog hatni a csapatra, pláne, hogy jön a kampány időszak és megy majd a sárdobálás. Nem csak klubon belül, kapjuk kívülről is rendesen.
Állandóan ez a Messi téma, elmegy, nem megy, megkérte az elnököt, hogy küldje el Lucho-t. Ez vagy igaz vagy nem, de arra jó, hogy ellentéteket szüljön klubon belül. Ha csak 1 játékos elhiszi, hogy volt ilyen beszélgetés, már kész a káosz, mert fognak mellé állni csapaton belül. Ez így működik sajnos minden munkahelyen.
Örülni kell a sikernek, de ettől a gondok nem múltak el. Viszont én nem vártam a tegnapi győzelmet, meg voltam győződve, hogy kibekkelik az álló focinkat és pontrúgásból, kontrákból bevernek párat. De nem állófocit nyomtunk, elöl tarthatatlan volt mindenki, működött a letámadás és vissza is zártunk időben.
Megkérdezném 4 szemközt Lucho-t, ezt eddig miért nem láttuk? Kíváncsi lennék, mit mond kamerákon kívül.
Neymar lassan kezdi azt mutatni, amiért kifizettük érte azt a nemtudnimennyisokpénzt

, de ha itt megelégszik és megáll a fejlődésben, akkor annyit nem fog hozni mint sokan várják. Ha még 1 szintet tud lépni a következő idényre, akkor van egy igazi top húzóemberünk a következő évekre.