Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Simi

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. január 13., kedd 15:16

nagyi írta:Tegnap átmentem a másik oldalra és igen meglepő volt pár Barcás szurkoló,milyen korrekten nyilatkozott.

Jár a :agree: .

Lehet csak én látom így,de mintha kezdenének kopni az igazán elvakult emberek odaát....
Ha erre gondolsz, minden sikercsapat szurkolótábora fel szokott hígulni ... ideiglenesen. Nálunk is a galaktikus érában volt egy csomó divatdrukker, most is számíthatunk rá, hogy többen lesznek, mert jönnek az eredmények. De ez az utóbbi 5-10 évben a Barcánál volt inkább. Aztán azok maradnak, akik igaziak maradnak, a többiek meg hőbörögve találnak új csapatot, akire lehet fappingelni :mrgreen: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Simi 2015. január 13., kedd 15:18-kor.

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 13., kedd 14:58

Tegnap átmentem a másik oldalra és igen meglepő volt pár Barcás szurkoló,milyen korrekten nyilatkozott.

Jár a :agree: .

Lehet csak én látom így,de mintha kezdenének kopni az igazán elvakult emberek odaát....

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 13., kedd 14:49

Realista24 írta:Azért az beszédes, hogy még a katalán lapok is azzal vannak elfoglalva, hogy Messi arckifejezése hogy megváltozott, amikor LE kezdett csacsogni
Meg egyébként nem LE-ről kellett volna valamit beszélnie utána? Mert CR is Carlo-ról beszélt. Erre Ő valami olyasmiről kezdett el beszélni, hogy új sikerkorszak jött az Argentin válogatottba és szép az a VB ezüst. Nem pontosan ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényeg. Di María-t be is vágták egy pillanatra, hogy röhög, gondolom azért volt, mert a szöv. kap.ról beszélt Enrique helyett. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 14:10

Azért az beszédes, hogy még a katalán lapok is azzal vannak elfoglalva, hogy Messi arckifejezése hogy megváltozott, amikor LE kezdett csacsogni
http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 719421.jpg

Zubizarreta helyére meg Bakero a jelölt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 13., kedd 13:57

Megnéztem ez a dodzsemet a sportklubon. Megmondták, hogy CR egy beképzelt hülye gyerek. Meg hogy ő is többnek tartja magát egy edzőnél nem csak messi. Rossz csapat játékos. Azért szerződtetünk mindenkit madridba. hogy CR-t kiszolgálja. És a végére kijött, hogy Messi jobb csapatjátékos. Meg hogy CR is fenéksúly a realba. Gratulálok a műsor szerkesztőinek és vezetőinek.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 13., kedd 12:30

Hazard,Reus,Pogba,Kane... Nekik orulnek.
Hazard nem vagdossa a gólokat ahhoz képest,amekkora überspillernek van kikiáltva,Harry Kane meg kifejezetten angliába való,mint Bale,itt már nem lenne olyan sztm.Reus lábától félek egy kicsit,Pogba meg...azért nekem ő még mindig talány...
Messi valóban túl a csúcson,(hogy a barátságon is,én nem tudom :lol: ),de ha Perez nagyot akar dobni akkor jöjjön Neymar :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 12., hétfő 23:53

Gyerekek,olvasgatom miket nyilatkoztak Messiek,hat alaposan "benyaltak" egymasnak. Messi szivesen jatszana egy csapatban Ronaldoval,es a portugal is szivesen jatszana egy csapatban Messivel. :D

El tudom kepzelni,hogy Perez megprobalja atcsabitani Messit,de szinte kizart ennek a valoszinusege,hogy pont Madridba jonne a Barcelonabol. Raadasul alaposan meg kellene fizetni ot,emellett tuti hogy 100 millio felett kellene fizetni erte. Szoval erdekes ezen elgondolkodni,de nulla ra az esely. Es nem is neznem ot orommel Madrid mezben,o mar tul van csucson,nem kell o Madridba. Hazard,Reus,Pogba,Kane... Nekik orulnek.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 12., hétfő 21:45

Azt mondja Messi, hogy szeretne Barcelonából visszavonulni, meg szeretné ott nyerni az ötödik bogyót, de még nem tudja, hogy hol lesz jövőre. Sosem tudni, hogy mi fog történni :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 12., hétfő 16:27

mathers írta:Puzsér Messiről. :D
https://www.youtube.com/watch?v=L6WeGivC0cQ
Mi ez a haj és mi ez a hatalmas zsírmennyiség , főleg tokán ? :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 12., hétfő 16:23

Puzsér Messiről. :D
https://www.youtube.com/watch?v=L6WeGivC0cQ

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 12., hétfő 15:27

Az nem is kérdés, hogy a barca utalta a meccseit, de ellenünk az égvilágon semmit nem mutatott támadásban az Atletico, semmit. (Vicc, hogy így lőttek két gólt...) Ahhoz képest tegnap párszor eljutottak a barcelona kapujáig, viszonlag normális akciókkal is. Nem azt mondom, hogy nagy ziccerek voltak, de veszélyeztettek valamilyen szinten, nem tartottam volna kizártnak, hogy szereznek egy gólt. Ellenünk a játék képe alapján 100 év alatt se kellett volna gólt lőniük.
Hát azért ilyen a foci amilyen,ezért nem szabad rámenni a "biztos" x-re,vagy egygólos vereségre,mert utánna meg jön a pofon,magyarázkodni meg kellemetlen.
A futball mindig is kiszámíthatatlan marad,a papírforma csak papíron létezik :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 12., hétfő 15:08

Ellenünk a játék képe alapján 100 év alatt se kellett volna gólt lőniük.
Ugyanez igaz ránk is. Egy jó nagy 0:0-nak kellett volna lennie a meccsnek, de hát Ramos... :roll:
Na mindegy, a 93. percért én már mindent megbocsájtok neki :D
Merci Zizou!

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 12., hétfő 15:03

Az nem is kérdés, hogy a barca utalta a meccseit, de ellenünk az égvilágon semmit nem mutatott támadásban az Atletico, semmit. (Vicc, hogy így lőttek két gólt...) Ahhoz képest tegnap párszor eljutottak a barcelona kapujáig, viszonlag normális akciókkal is. Nem azt mondom, hogy nagy ziccerek voltak, de veszélyeztettek valamilyen szinten, nem tartottam volna kizártnak, hogy szereznek egy gólt. Ellenünk a játék képe alapján 100 év alatt se kellett volna gólt lőniük.
Ezzel teljes mértékig egyetértek.
Nekem is átfutott ez az agyamon.
Tegnap 2-1nél egészen kiélezett lett a meccs, benne volt az hogy x-re hozza az Atletico, voltak veszélyes lehetőségeik azért.
szerdán ellenünk fele ennyi ziccerük sem volt, sőt, egyáltalán nem volt.
Na hát mindegy, ütni kell őket februárban mindenképpen.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 12., hétfő 14:53

Én a kifejezett ziccerekre gondoltam,olyanokra nem emlékszem,bár igaz hogy dolgoztam közben,volt pár perc amit nem láttam.De összességében sztm a barca uralta a meccset.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 12., hétfő 14:46

Gondoltam én, hogy nem kell még leírni idejekorán a Barcelonát...simán ütötték a matracosokat is...mondjuk jobb lett volna tegnap egy X...mert így a Barca továbbra is tapadni fog...míg az Atletico idén szerintem nem lesz már annyira tűzközelben a bajnokságban mint tavaly volt...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 12., hétfő 14:44

https://www.youtube.com/watch?v=lPcztn1HkGY

https://www.youtube.com/watch?v=XachNb-p3ks
A második után ahogy nézett...egy féléves eltiltást megért volna, hogy pofánverjem. Az első mondjuk szerintem semmi nem volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 12., hétfő 13:10

Érdekes volt azért a tegnapi meccs.
Legutoljára 2013-ban láttam így hajtani a Barcát, akkor a Milan elleni BL nyolcaddöntőben, ahol 2-0ás hátrányt kellett ledolgozniuk.
Ebből a nagy elánból arra következtetek, hogy azért nagyjából csak igazak lehettek a belső feszültségről, és az ultimátumról szóló pletykák.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 12., hétfő 13:03

A mi meccsunk osszehasonlithatatlan a tegnapival. Mi a Calderonban jatszottunk egy kupamerkozest,ahol nagyon jol tudta Simeone,egy gyozelemmel nagyon nagy sansz lenne arra,hogy a Bernabeuban kibekkelik es tovabbjutnak. Tudjuk jol azt is,hogy az Atletico 200%-on porog ha az ellenfel a Real Madrid. Tegnap egy faradtabb,nyomottabb,fasult Atletico Madridot lattam a palyan,illetve az idei teljesitmenyet figyelembe veve egy kurvajo Barcelonat. Messi is kb mintha az eleteert jatszott volna,rengeteget mozgott es futott,es ha o igy jatszik,akkor altalaban a Barca behuzza a meccset. Raadasul Simeone biztos,hogy a bajnokira mas hozzaallast vart el,maskepp epitette fel a taktikat a Nou Campban.
Nem pörög itt senki,csak álságos kifogásuk mögé bújni,mint pölö a "szerencse",mégegyszer mondom szánalmas.
Ha mi,olyan elánnal játszunk,gondolok itt főként a támadóinkra,mint tegnap a barca,akkor nincs miről beszélni.Akkor legrosszabb esetben is 2-2 ami nekünk több mint jó lett volna a hazai meccsre.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 12., hétfő 12:59

Az viszont biztos,hogy szerdan utni kell az Atleticot
mindenki szerdán akarja feltöröltetni a padlót szerencsétlen matracosokkal, de továbbra is csütörtökön lesz a meccs. :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 12., hétfő 12:57

A mi meccsunk osszehasonlithatatlan a tegnapival. Mi a Calderonban jatszottunk egy kupamerkozest,ahol nagyon jol tudta Simeone,egy gyozelemmel nagyon nagy sansz lenne arra,hogy a Bernabeuban kibekkelik es tovabbjutnak. Tudjuk jol azt is,hogy az Atletico 200%-on porog ha az ellenfel a Real Madrid. Tegnap egy faradtabb,nyomottabb,fasult Atletico Madridot lattam a palyan,illetve az idei teljesitmenyet figyelembe veve egy kurvajo Barcelonat. Messi is kb mintha az eleteert jatszott volna,rengeteget mozgott es futott,es ha o igy jatszik,akkor altalaban a Barca behuzza a meccset. Raadasul Simeone biztos,hogy a bajnokira mas hozzaallast vart el,maskepp epitette fel a taktikat a Nou Campban.

Szoval nem kell ezen porogni,nem lehet osszehasonlitani a ket meccset. Az viszont biztos,hogy szerdan utni kell az Atleticot,ha ki is esunk,legalabb nyerjunk! En azt varom a csapattol,hogy a Bernabeuban sajat kozonseg elott nekik esunk,letamadjuk oket,es ha sikerul megforditani a parharcot,akkor sikerul,ha nem,akkor ez van,de legalabb probaljuk meg,ami a csovon kifer,essunk nekik.
:goat:

Vissza: