Náluk 2-2 volt a bajnokságban.szilamer írta:Eddig a bajnokságban kétszer ők győztek ellenünk, a kupában kétszer mi, ez lesz a döntő mindenféle szempontból, hogy i a jobb csapat spanyolországban.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 22., csütörtök 14:03
Náluk 2-2 volt a bajnokságban.szilamer írta:Eddig a bajnokságban kétszer ők győztek ellenünk, a kupában kétszer mi, ez lesz a döntő mindenféle szempontból, hogy i a jobb csapat spanyolországban.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 22., csütörtök 14:00
de most érted, én ezekről beszélek. h fasza az ilyet leírni, meg mondani, de közbe te is kurvára tudod, h ha így állnánk fel esélyünk sem lenne. (nyílván te sem komolyan írtad, csak vhogy próbálom érzékeltetni mire célzok, mit magyarázok).a 11 Morataval allunk ki akkor is be kell huzni.
a lófszt. faszán megmutatták a valladolid és a celta ellen is, h semmi köze ahhoz a b keretnek h mennyi pénzt kap és h milyen erősek..Jobb es erosebb a keretunk,meg a B csapatunk is,ezert kapnak annyi penzt hetente
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. május 22., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 22., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 22., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 22., csütörtök 13:34
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. május 22., csütörtök 13:26
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 22., csütörtök 13:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 22., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 22., csütörtök 11:24
ha itt egy meccsen nem hugyozik vért mindenki és lesz egyáltalán olyan játékos, aki nem 110%-ot hoz magából, fáradtság, sérülés ide vagy oda, akkor meg is van a lista, hogy kitől kell megszabadulni.Toti írta:mondjuk az a probléma, h az utolsó 1 hónapban úgy a keret 60% sérült le nálunk, köztük a legfontosabb és húzóembereink, akik közül páran lehet kihagyják a döntőt, meg aki pályára tud lépni az sem 100%os. plusz xabi eltiltott.hehe írta:tökmindegy, kik fognak játszani holnapután, kurvára meg kell nyerni.
b-csapattal kiállva is győznünk kell, nem értem mi a probléma.
persze fasza így kimondani, meg égbekiáltani, h b-csapattal is nyerni kell..ja...
..csak ez nem egy olyan b-csapat.
..csak ez nem az a meccs.
..csak ez nem az az ellenfél.
plusz, itt 12 év lesz a vállakon, ezt se felejtsük el.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 22., csütörtök 11:06
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 22., csütörtök 11:03
mondjuk az a probléma, h az utolsó 1 hónapban úgy a keret 60% sérült le nálunk, köztük a legfontosabb és húzóembereink, akik közül páran lehet kihagyják a döntőt, meg aki pályára tud lépni az sem 100%os. plusz xabi eltiltott.hehe írta:tökmindegy, kik fognak játszani holnapután, kurvára meg kell nyerni.
b-csapattal kiállva is győznünk kell, nem értem mi a probléma.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 22., csütörtök 10:30
Biztos, hogy nem 100%-os. Lehet csak hátráltatja a csapatot, főleg, ha le kell cserélni 20 perc után. Esetleges hosszabbításnál nem jön jól a korai csere. Nálunk Pepe játékára már nincs esély, viszont ott azért nyugodt vagyok, mert Varane tudja pótolni. Viszont Benz játékában nagyon bízom. Nem örülnék, ha egy döntőben játszana azon a poszton Isco. Pont elég aggodalom, hogy Illarra vagy Khedira lesz Xabi helyett...hunmadridista írta:Amúgy szerintem altatás volt ez a Costa sérülés...már az elején is így gondoltam, most meg aztán végképp bebizonyosodott...de akkor ezek szerint ők a létező legerősebb kezdőjükkel tudnak majd kiállni...mi meg továbbra is tele vagyunk sérült és teljesen formán kívüli játékosokkal...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 22., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 22., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 22., csütörtök 9:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 22., csütörtök 9:08
Hagyjuk márCsabi írta:costa ma már edzett. ez elképesztő bazdmeg.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 22., csütörtök 9:07
Jobb lenne, ha leszerződnénk egy dakota törzsel, mert ez baromira nem vicces, ha Costa tényleg játszik...Csabi írta:costa ma már edzett. ez elképesztő bazdmeg.eközben ronaldo 2 hónapja sérült, pepét 2 hét alatt nem tudták rendbe rakni és lehet benzema se épül fel.
szerk: na a marca azt mondja hogy benzema lesz. legalább.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. május 22., csütörtök 9:04
Csabi írta:costa ma már edzett. ez elképesztő bazdmeg.eközben ronaldo 2 hónapja sérült, pepét 2 hét alatt nem tudták rendbe rakni és lehet benzema se épül fel.
szerk: na a marca azt mondja hogy benzema lesz. legalább.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 22., csütörtök 9:00
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem