Értem. De ilyenkor nem kell bemenjek, hogy felírják az adataim stb, vagy nekik mindegy hogy kinél van az a kártya?pheco írta:Ha csak szimplán veszel egy új számot, akkor az szerintem 1k környékén mozog.

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. január 3., péntek 14:55
Értem. De ilyenkor nem kell bemenjek, hogy felírják az adataim stb, vagy nekik mindegy hogy kinél van az a kártya?pheco írta:Ha csak szimplán veszel egy új számot, akkor az szerintem 1k környékén mozog.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 3., péntek 14:49
Szerintem ha már meglévő számhoz szeretnél új sim kártyát csináltatni, mert eltört, elhagytad stb. akkor az kerül sokba. Ha csak szimplán veszel egy új számot, akkor az szerintem 1k környékén mozog.soadroli írta:Nekem lassan lejár a vodafone-os kártyám, és szeretnék majd venni egy t-mobile-osat(kártyafüggetlen a telóm). Haverom neten tök olcsón tud rendelni, van valami kedvezménye. Be kell menjek a t-mobile-hoz ilyenkor, vagy elég ha csak megrendelem, vagy hogy megy ez? Remélem érthető
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. január 3., péntek 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 3., péntek 14:04
Kód:
Az alábbi felsorolásban kis 1-es számmal jelölt ügyek megrendeléséhez minden esetben az Előfizető és/vagy Számlafizető, Domino szerződés esetén az Előfizető és/vagy Felhasználó dokumentumainak bemutatása, illetve meghatalmazott útján történő eljárás esetén meghatározott formai követelményekhez kötött meghatalmazás szükséges. Minden egyéb esetben elegendő az ügyintézésben érintett előfizetés szerződés vagy folyószámla szintű jelszavának megadása.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 3., péntek 13:59
Irány a t-mobile, kártyacsere igénylés, 4-5ezer forint körül van a pótlás azt hiszem.mik ilyenkor a teendők és mennyibe fog fájni ?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 3., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 2., csütörtök 7:36
Köszi!:)lordgabi írta:Digi Sport 1.Géci írta:Holnapi barimeccset, közvetíti valami a streamen kívül!?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 2., csütörtök 2:07
Digi Sport 1.Géci írta:Holnapi barimeccset, közvetíti valami a streamen kívül!?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 2., csütörtök 0:03
Szerintem is eleg szar, hogy tobb honap suli/munka utan van 1-2 het szabadsag, amikor lehet egy kicsit pihenni, egyutt lenni a csaladdal, baratokkal, olyanokkal is akiket mar tobb hete vagy honapja nem lattal.Géci írta:Vártam, hogy vége legyen ennek az időszaknak, mert rettentően utálom ezt a karácsony, szilveszter kombót... Ja meg a hùsvétot...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 1., szerda 23:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 1., szerda 19:40
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. január 1., szerda 16:12
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 1., szerda 14:31
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. január 1., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 1., szerda 13:09
Hallod...tököm tudja mire gondoltam, de valamit írnom kellettR.M.C.F írta:nmate írta:RMCF megmondja...
Mit?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 1., szerda 11:32
Anis írta:Szóval a többi helyen és helyzetben viszont úgy váltogathatsz te is felfelé ahogy akarsz (és persze kell). Én így jobban szeretek vezetni, sokkal nyugisabb. De persze aki hozzászokott ehhez vagy az állandó fel/le váltáshoz azt nehéz meggyőzni a másik előnyeiről.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 1., szerda 10:55
nmate írta:RMCF megmondja...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 1., szerda 7:10
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 1., szerda 4:44
+1Fenomen írta:Automata sokkal jobb, mint a manuális, most már. Pl. a BMW-nek, meg a Volvonak, Audinak, 7-8 fokozatú automata váltói vannak, amikkel sokkal több üzemanyagot meg lehet spórolni.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem