akarod mondani a BLtGéci írta:Szerintem a City, ha felszívja magát tavasszal is, behùzza a PL-t.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 18., szerda 16:31
akarod mondani a BLtGéci írta:Szerintem a City, ha felszívja magát tavasszal is, behùzza a PL-t.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 18., szerda 16:26
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. december 18., szerda 16:20
Két pontra van az agyonsztárolt Arsenaltól és már több erős csapattal is játszott idegenben. Nehogy a Cselszkij legyen a bajnok..Anthony írta:jah Chelseavel most majd mindent meg fog nyerni - NOT
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 18., szerda 13:21
jah Chelseavel most majd mindent meg fog nyerni - NOTAnis írta:tipikus elvakult, elfogult madridista mentalitás! jaaa, mert ő a hibás mindenért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 13:14
Valószínűleg tegnap is Iker meg Ramos bomlasztott Mourinho OTTHONÁBAN a fiai közt!!!!!!!!!!!!Anis írta:Remy írta:Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg... pedig mennyire bírtam.. most annyira utálom. Azt az utolsó évet soha nem felejtem el neki...tipikus elvakult, elfogult madridista mentalitás! jaaa, mert ő a hibás mindenért.
Nem iker, aki bomlasztott, nem Ramos aki segített neki, nem a többiek akik maguk alatt teljesítettek, nem azok akik sorsdöntő pillanatokban leblokkoltak és nem lőttek gólokat (dortmund, atletico), st,b stb.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 18., szerda 12:57
Remy írta:Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg... pedig mennyire bírtam.. most annyira utálom. Azt az utolsó évet soha nem felejtem el neki...
Igen, de nem a londoni kékeknél van. Való igaz, hogy ez lehet egy hibapont az idei komplett évre tekintve. de szerintem Mou bízott benne, hogy az a 3 csatár elég lesz akik vannak, úgy is 1 játszik csak. Eto'o tapasztalt, "vén róka", de sajnos ahogy látom / látjuk (akik nézik a meccseket is) igen lepukkadt állapotban van Dagesztán óta. Torres az Torres. tavaly EL-ban zseniális volt, de előtte-utána semmi. Ba ér szerintem a legtöbbet a három közül, én Mou helyében újra felépíteném, játszatnám, sokkal jobban mozog mint a másik kettő, letámadásban is okés, és Luiz tegnapi fellőtt labdái mindig megtalálták és a többségét sikerült is levenni, megjátszani.'shutterisland írta:van, nem is akármilyen, csak le kellett passzolni, hogy a márleszaromazegészet eto'o 32-33 évesen még levezethessen a kékeknél.
Ő már tavasszal odament, amikor Benitez volt, ő meg szépen leépítette, holott előtte a szarkáknál szórta a gólokat Cissével párban a csatársorban.Demes írta:Szegény Ba meg ül a padon és nézheti ahogy az öreg parádézik a pályán, Ő is megbánta már hogy oda igazolt
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 18., szerda 0:30
Azt én sem vágom hogy az hogyan tűnt jó ötletnek, hogy hoznak egy kiöregedett Eto'o-t aki 3 vagy hány év oroszban lazsálás után letud hozni egy PL+Bl szintet? Még jó hogy nem hozzánk hozta José...'shutterisland írta:van, nem is akármilyen, csak le kellett passzolni, hogy a márleszaromazegészet eto'o 32-33 évesen még levezethessen a kékeknél.Jah és továbbra is hatalmas baj h nincsen egy normális csatára a kékeknek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 23:33
van, nem is akármilyen, csak le kellett passzolni, hogy a márleszaromazegészet eto'o 32-33 évesen még levezethessen a kékeknél.Jah és továbbra is hatalmas baj h nincsen egy normális csatára a kékeknek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 17., kedd 23:28
Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg...Anis írta:Néztem az 50.perc környékétől és a Chelsea nagyon visszavett. Meglőtték a maguk gólját és ennyi volt. 16os oldalánál volt már a támadás, vagy 16os előtt és visszaadogatták a kapusig.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 17., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 17., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 17., kedd 22:13
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 17., kedd 22:11
2012. nyarán vonult visssza, de max másodedzőnek tudnám elképzelni, annak viszont tökéletes lenne szerintem.BBeno írta:LEdley King az esélyesek között emberünk nem tavaly vonult vissza? szerintem még papírjai sincsenek
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 16., hétfő 17:49
LEdley King az esélyesek közöttGT37 írta:Jövök haza, bekapcsolom a gépet és mit látok: AVB out és megkaptuk a City-t?![]()
![]()
![]()
Sajnálom a portugált, de érthető a vezetőség döntése.
Capello nem lenne rossz, de Laudrupot is elviselném, róla is írnak.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 16., hétfő 17:05
Nyomd ki a fifat ;)GT37 írta:Nem baj, van ilyen, de majd tavasszal kárpótolnak a fiúk.peti_madrid írta:Ez tényleg nem a te napod GT...![]()
Csak annyit mondok, hogy Barça-Spurs lesz az Európa Szuperkupában.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 16., hétfő 17:03
Nem baj, van ilyen, de majd tavasszal kárpótolnak a fiúk.peti_madrid írta:Ez tényleg nem a te napod GT...![]()
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 16., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 16:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 16., hétfő 16:23
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem