Szerintem semmi okos nincs benne, biztos vagyok benne, ha fizikálisan bírnánk, nem ez lenne a játék. Igazából csak a bénázásaiknak köszönhetjük, hogy mi állunk továbbjutásra. A csapatra nem lehet senkinek egy szava se egyébként, bármi lesz ma, a spanyol szövetségnek meg grat az ismét jól időzett Clasicoért.Sierra írta:Sztem meg a legtöbb csapat ezt csinálná. Kár ezért hibáztatni a csapatot, sőt. Okos játék, a BL-ben ez kell, stabilitás, megfontoltság. Én teljesen elégedett vagyok, kontrák megvannak, fineszes játék megvan, a támadósor olyan amilyen. 3-1-es előnynél se kockáztassunk én azt mondom. Talán kontrából találunk egy gólt.chronic írta: Lehet itt most szídja a világ a csapatot, de egyszerűen nincs szufla, pedig simán tudnánk ma is kontrázgatni, de elment minden kraft az elmúlt 2 meccsre.
Salah meg nagyon vakon van, 2 nagy helyzetből 0 gól.Mané se egy nagy szám eddig.
Az a baj, hogy a cseréink egy spanyol középcsapat ellen sem nagyon opciók, csoda lesz, ha végigtudjuk venni még ezt a tizenx meccset.Szerintem kibekkeljuk. Az egyetlen problema a cserepad, meg hogy mindenki kivan mint a kutya. Itt jon ki hogy nagyszeruen volt menedzselve a keret. De ha lesz 1-2 konnyebb meccs egymas utan vagy egy hetkozi pihi akkor majd helyreallnak a dolgok.