BWIN-re màr nem lehet Magyarországròl regisztrálni.hala real írta:bwinen regisztraciot koveto 72 oran belul nem hitelesitettem magam (szemelyazonossagot igazolo okmannyal), ezert felfuggesztettek a szamlam....delelott feltoltottem a kepeket, de azota semmi visszajelzes, egy email, vagy barmi, hogy hitelesites folyamatban....belepek, es keri, hogy hitelesitsem magam, mert kulonben addig fel van fuggesztve a szamlam..
mit g*cizik a bwin?!![]()

Szerencsejátékok
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Luka,Benzema,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Szerencsejátékok
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
bwinen regisztraciot koveto 72 oran belul nem hitelesitettem magam (szemelyazonossagot igazolo okmannyal), ezert felfuggesztettek a szamlam....delelott feltoltottem a kepeket, de azota semmi visszajelzes, egy email, vagy barmi, hogy hitelesites folyamatban....belepek, es keri, hogy hitelesitsem magam, mert kulonben addig fel van fuggesztve a szamlam..
mit g*cizik a bwin?!
mit g*cizik a bwin?!

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
becsengetettnmate írta:Ezt már szeretem niggerek, 7-0

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Soha ne gondolkozz rajta, mi lehetett volna, örülj, hogy nyertél próbáld értelmesen megforgatni. Egyébként gondolkozok a Bookie Buster 5-ös stratégián (aki nem olvasta a könyvet sürgősen tessék), csak a bankom kevés hozzá jelenleg.
Mai foci kínálat természetesen ismét használhatatlan, lutri bundásliga, meg spanyol kupa ahol a kiscsapatok bármikor szarba léphetnek meccs előtt.
Mai foci kínálat természetesen ismét használhatatlan, lutri bundásliga, meg spanyol kupa ahol a kiscsapatok bármikor szarba léphetnek meccs előtt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
így, hogy látom, hogy a végére a spurs meccs is jött volna, kicsit csalódott is vagyok.
mehetett volna inkább 5/7-be, vagy ha bátrabb vagyok, akkor benne hagyhattam volna.
mondjuk az is igaz, hogy néha telóról ránéztem, és szinte végig pengeélen táncolt a dolog, szóval ha ez élesbe megy, akkor biztos nem feküdtem volna le 6.30-ig és fogytam volna 2 kilót.
nagyon jól jött így is, csak egy 7/7-es, 1.9x-es oddsokból álló tippsorból sokkal többet ki lehetett volna hozni, mint 10x-es pénz.
mehetett volna inkább 5/7-be, vagy ha bátrabb vagyok, akkor benne hagyhattam volna.
mondjuk az is igaz, hogy néha telóról ránéztem, és szinte végig pengeélen táncolt a dolog, szóval ha ez élesbe megy, akkor biztos nem feküdtem volna le 6.30-ig és fogytam volna 2 kilót.
nagyon jól jött így is, csak egy 7/7-es, 1.9x-es oddsokból álló tippsorból sokkal többet ki lehetett volna hozni, mint 10x-es pénz.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szerintem meg Remy kezdett el aktivabban fogadninmate írta:Jaj Sátor, remélem nem azért bukok 3 napja, mert te is pakolod a tippjeimet

- nmate
Ezt már szeretem niggerek, 7-0

Mert nagyon muszáj dobálni atomnagy garbage time-ban pontokat, 3-mal ment el az Indi under, bravó. Azért rohadtul el tudja cseszni az ember hangulatát egy ilyen.PEEtör írta:Spurs hiányzók:Manu, Duncan, Parker, Mills, Splitter.Na végső kártyák:
Ind under
Port ML
Cle ML
Bost ML
és egy buli:
Bost -5
Ind under
Atl under
Port -8
Clip -12.5
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- 'shutterisland
csak nem jinxeltem el annyira.
1750 -> 17000
7/4-es kötésbe tettem, és 6-ból 6 meccs jött, ennyit ajánlott fel a 7. esemény kezdése előtt, elfogadtam.
ha megvártam volna a spurs meccset, és elmegy, akkor 10000 körül nyertem volna, ha bejön, akkor 24000, inkább nem kockáztattam, visszaigényeltem 17000-t.
tanár vagy máté, gracías !

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a felajánlósdi a bet részéről tisztára olyan, mint amikor az igazgató ajánlatot küld a játékosnak az "áll az alku"-ban.
mindig elgondolkoztatnak.

1750 -> 17000
7/4-es kötésbe tettem, és 6-ból 6 meccs jött, ennyit ajánlott fel a 7. esemény kezdése előtt, elfogadtam.
ha megvártam volna a spurs meccset, és elmegy, akkor 10000 körül nyertem volna, ha bejön, akkor 24000, inkább nem kockáztattam, visszaigényeltem 17000-t.
tanár vagy máté, gracías !

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a felajánlósdi a bet részéről tisztára olyan, mint amikor az igazgató ajánlatot küld a játékosnak az "áll az alku"-ban.

mindig elgondolkoztatnak.
2-1Zsombor írta:Boston -4.5 @ 1.9
Magic +7 @ 1.9
Hawks -2.5 @ 1.9
- 'shutterisland
az normális, hogy 8 perc alatt 20 pontot vertek az ellenfélre, vagy ez a fogadás jól áll ?IND Pacers -5.0 @ 1.90

Bulls b2b során idén 3-3. Kikaptak a Bostontól, Portlandtől, Denvertől. Megverték a Hornetset, Timbert, meg a Bucksot. Ez nem túl acélos. Nincs Noah, ez elég nagy előny Millsapnek és Horfordnak.PEEtör írta:Hwaks-ot miért szertitek annyira? Buzzerbeaterrel szakad meg a sorozatuk, ezután a morális-mentális pofon után kapják a Bullst, akik elég egyben vannak, és rendre hozzák magukat az Atlanta ellen.
Hawks otthon 11-2. 1 nap pihenővel 8-1 a mérlegük. Legutóbbi buzzer vereségük után 4 meccses győzelmi széria következett, az NBA-ben nincs idő gondolkozni azon, hogy mi volt 2 nappal ezelőtt, hanem koncentrálnak az aznapi feladatra.
Én így gondolkodtam.
Spurs hiányzók:Manu, Duncan, Parker, Mills, Splitter.
Na végső kártyák:
Port -2.5 első negyed
Bulls +2.5
Magic +7
Ind under
Port ML
Cle ML
Bost ML
és egy buli:
Bost -5
Ind under
Atl under
Port -8
Clip -12.5

Port -2.5 első negyed
Bulls +2.5
Magic +7
Ind under
Port ML
Cle ML
Bost ML
és egy buli:
Bost -5
Ind under
Atl under
Port -8
Clip -12.5
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
3W 13L arányommal inkább nem jönnék semmivel
Focit vágom nagyrészt, csak ott meg túl élesek a határok, az a baj. Mindig átnézem a kínálatot, nagyon ritkán találok csak értelmeset sajnos.

Focit vágom nagyrészt, csak ott meg túl élesek a határok, az a baj. Mindig átnézem a kínálatot, nagyon ritkán találok csak értelmeset sajnos.
Hawks sem tűnik nekem elveszett bandának, 2 napja nem volt szerencséjük, majd most lesz. Az UNDER-t erre a meccsre erősebbnek érzem, mindkettő keményen védekezik, lassú tempóban nyomják - már ahogy eddig megfigyeltem.PEEtör írta:Hwaks-ot miért szertitek annyira? Buzzerbeaterrel szakad meg a sorozatuk, ezután a morális-mentális pofon után kapják a Bullst, akik elég egyben vannak, és rendre hozzák magukat az Atlanta ellen.
Hwaks-ot miért szertitek annyira? Buzzerbeaterrel szakad meg a sorozatuk, ezután a morális-mentális pofon után kapják a Bullst, akik elég egyben vannak, és rendre hozzák magukat az Atlanta ellen.
- 'shutterisland
alakítani kell egy teamet, drake hozza a háromesélyes fogadásokat, ti az amcsi sportokat, én a foci under/overeket, remy bedobja a megérzéseit, és ki is lesz fosztva a bet.

Boston -4.5 @ 1.9
Magic +7 @ 1.9
Hawks -2.5 @ 1.9
Bazd meg, ezek után be nem rakom ha itt mindenki eljinxeli. Remy, pakold te is.
A múlt hetem mínusz fél unit volt.
Magic +7 @ 1.9
Hawks -2.5 @ 1.9
Bazd meg, ezek után be nem rakom ha itt mindenki eljinxeli. Remy, pakold te is.

A múlt hetem mínusz fél unit volt.
- 'shutterisland
ja, mondjuk zsombornak sem annyira megy mostanában, lehet közre játszik.
néhányat randomra ki szoktam innen venni meg más fórumokról, blogokról, és azokból szoktam egy szelót, így általában ha nem is jön plusz, de szépen forog a bónusz.

néhányat randomra ki szoktam innen venni meg más fórumokról, blogokról, és azokból szoktam egy szelót, így általában ha nem is jön plusz, de szépen forog a bónusz.
- nmate
Jaj Sátor, remélem nem azért bukok 3 napja, mert te is pakolod a tippjeimet

- 'shutterisland
remélem sikerrel jársz, húztam 4/7-be, és nincs rossz napom, hátha.SA Spurs @ POR Trail Blazers Felett 193.5 @ 1.90
ORL Magic @ TOR Raptors Alatt 197.0 @ 1.90
IND Pacers -5.0 @ 1.90
BOS Celtics @ PHI 76ers Alatt 205.5 @ 1.90
CHI Bulls @ ATL Hawks Alatt 197.0 @ 1.90
ATL Hawks -2.5 @ 1.90
BOS Celtics -5.0 @ 1.90
bár ezek ugye már holnap lesznek.

az innen szemezgetett nba tippekkel szoktam forgatgatni a bónuszt.