illene, hogy hozzák egyébként.
Szerencsejátékok
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Szerencsejátékok
most ezt úgy mondod, mintha amit én rakok, az elmenne. 
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nee pls én is ezt húztam'shutterisland írta:real hendi, bayern hendi, barca 2-es hendi.
2000 > 4500
a barca kicsit parásabb, mert elég tartalékosak leszünk, de ha a másik kettő jön, akkor addigra biztos lehet kivenni belőle 3000 körül, mert a barca meccs később kezdődik.
csak nekem a bm 2es hendi

- 'shutterisland
real hendi, bayern hendi, barca 2-es hendi.
2000 > 4500
a barca kicsit parásabb, mert elég tartalékosak leszünk, de ha a másik kettő jön, akkor addigra biztos lehet kivenni belőle 3000 körül, mert a barca meccs később kezdődik.
2000 > 4500
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
angliaban elek jelenleg.Sarabia írta: BWIN-re màr nem lehet Magyarországròl regisztrálni.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
Sarabia
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Luka,Benzema,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BWIN-re màr nem lehet Magyarországròl regisztrálni.hala real írta:bwinen regisztraciot koveto 72 oran belul nem hitelesitettem magam (szemelyazonossagot igazolo okmannyal), ezert felfuggesztettek a szamlam....delelott feltoltottem a kepeket, de azota semmi visszajelzes, egy email, vagy barmi, hogy hitelesites folyamatban....belepek, es keri, hogy hitelesitsem magam, mert kulonben addig fel van fuggesztve a szamlam..
mit g*cizik a bwin?!![]()
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
bwinen regisztraciot koveto 72 oran belul nem hitelesitettem magam (szemelyazonossagot igazolo okmannyal), ezert felfuggesztettek a szamlam....delelott feltoltottem a kepeket, de azota semmi visszajelzes, egy email, vagy barmi, hogy hitelesites folyamatban....belepek, es keri, hogy hitelesitsem magam, mert kulonben addig fel van fuggesztve a szamlam..
mit g*cizik a bwin?!
mit g*cizik a bwin?!
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
becsengetettnmate írta:Ezt már szeretem niggerek, 7-0
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Soha ne gondolkozz rajta, mi lehetett volna, örülj, hogy nyertél próbáld értelmesen megforgatni. Egyébként gondolkozok a Bookie Buster 5-ös stratégián (aki nem olvasta a könyvet sürgősen tessék), csak a bankom kevés hozzá jelenleg.
Mai foci kínálat természetesen ismét használhatatlan, lutri bundásliga, meg spanyol kupa ahol a kiscsapatok bármikor szarba léphetnek meccs előtt.
Mai foci kínálat természetesen ismét használhatatlan, lutri bundásliga, meg spanyol kupa ahol a kiscsapatok bármikor szarba léphetnek meccs előtt.
- 'shutterisland
így, hogy látom, hogy a végére a spurs meccs is jött volna, kicsit csalódott is vagyok.
mehetett volna inkább 5/7-be, vagy ha bátrabb vagyok, akkor benne hagyhattam volna.
mondjuk az is igaz, hogy néha telóról ránéztem, és szinte végig pengeélen táncolt a dolog, szóval ha ez élesbe megy, akkor biztos nem feküdtem volna le 6.30-ig és fogytam volna 2 kilót.
nagyon jól jött így is, csak egy 7/7-es, 1.9x-es oddsokból álló tippsorból sokkal többet ki lehetett volna hozni, mint 10x-es pénz.
mehetett volna inkább 5/7-be, vagy ha bátrabb vagyok, akkor benne hagyhattam volna.
mondjuk az is igaz, hogy néha telóról ránéztem, és szinte végig pengeélen táncolt a dolog, szóval ha ez élesbe megy, akkor biztos nem feküdtem volna le 6.30-ig és fogytam volna 2 kilót.
nagyon jól jött így is, csak egy 7/7-es, 1.9x-es oddsokból álló tippsorból sokkal többet ki lehetett volna hozni, mint 10x-es pénz.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szerintem meg Remy kezdett el aktivabban fogadninmate írta:Jaj Sátor, remélem nem azért bukok 3 napja, mert te is pakolod a tippjeimet
- nmate
Ezt már szeretem niggerek, 7-0
Mert nagyon muszáj dobálni atomnagy garbage time-ban pontokat, 3-mal ment el az Indi under, bravó. Azért rohadtul el tudja cseszni az ember hangulatát egy ilyen.PEEtör írta:Spurs hiányzók:Manu, Duncan, Parker, Mills, Splitter.Na végső kártyák:
Ind under
Port ML
Cle ML
Bost ML
és egy buli:
Bost -5
Ind under
Atl under
Port -8
Clip -12.5
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- 'shutterisland
csak nem jinxeltem el annyira.
1750 -> 17000
7/4-es kötésbe tettem, és 6-ból 6 meccs jött, ennyit ajánlott fel a 7. esemény kezdése előtt, elfogadtam.
ha megvártam volna a spurs meccset, és elmegy, akkor 10000 körül nyertem volna, ha bejön, akkor 24000, inkább nem kockáztattam, visszaigényeltem 17000-t.
tanár vagy máté, gracías !

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a felajánlósdi a bet részéről tisztára olyan, mint amikor az igazgató ajánlatot küld a játékosnak az "áll az alku"-ban.
mindig elgondolkoztatnak.
1750 -> 17000
7/4-es kötésbe tettem, és 6-ból 6 meccs jött, ennyit ajánlott fel a 7. esemény kezdése előtt, elfogadtam.
ha megvártam volna a spurs meccset, és elmegy, akkor 10000 körül nyertem volna, ha bejön, akkor 24000, inkább nem kockáztattam, visszaigényeltem 17000-t.
tanár vagy máté, gracías !
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a felajánlósdi a bet részéről tisztára olyan, mint amikor az igazgató ajánlatot küld a játékosnak az "áll az alku"-ban.
mindig elgondolkoztatnak.
2-1Zsombor írta:Boston -4.5 @ 1.9
Magic +7 @ 1.9
Hawks -2.5 @ 1.9
- 'shutterisland
az normális, hogy 8 perc alatt 20 pontot vertek az ellenfélre, vagy ez a fogadás jól áll ?IND Pacers -5.0 @ 1.90
Bulls b2b során idén 3-3. Kikaptak a Bostontól, Portlandtől, Denvertől. Megverték a Hornetset, Timbert, meg a Bucksot. Ez nem túl acélos. Nincs Noah, ez elég nagy előny Millsapnek és Horfordnak.PEEtör írta:Hwaks-ot miért szertitek annyira? Buzzerbeaterrel szakad meg a sorozatuk, ezután a morális-mentális pofon után kapják a Bullst, akik elég egyben vannak, és rendre hozzák magukat az Atlanta ellen.
Hawks otthon 11-2. 1 nap pihenővel 8-1 a mérlegük. Legutóbbi buzzer vereségük után 4 meccses győzelmi széria következett, az NBA-ben nincs idő gondolkozni azon, hogy mi volt 2 nappal ezelőtt, hanem koncentrálnak az aznapi feladatra.
Én így gondolkodtam.
Spurs hiányzók:Manu, Duncan, Parker, Mills, Splitter.
Na végső kártyák:
Port -2.5 első negyed
Bulls +2.5
Magic +7
Ind under
Port ML
Cle ML
Bost ML
és egy buli:
Bost -5
Ind under
Atl under
Port -8
Clip -12.5
Port -2.5 első negyed
Bulls +2.5
Magic +7
Ind under
Port ML
Cle ML
Bost ML
és egy buli:
Bost -5
Ind under
Atl under
Port -8
Clip -12.5
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
3W 13L arányommal inkább nem jönnék semmivel
Focit vágom nagyrészt, csak ott meg túl élesek a határok, az a baj. Mindig átnézem a kínálatot, nagyon ritkán találok csak értelmeset sajnos.
Focit vágom nagyrészt, csak ott meg túl élesek a határok, az a baj. Mindig átnézem a kínálatot, nagyon ritkán találok csak értelmeset sajnos.
Hawks sem tűnik nekem elveszett bandának, 2 napja nem volt szerencséjük, majd most lesz. Az UNDER-t erre a meccsre erősebbnek érzem, mindkettő keményen védekezik, lassú tempóban nyomják - már ahogy eddig megfigyeltem.PEEtör írta:Hwaks-ot miért szertitek annyira? Buzzerbeaterrel szakad meg a sorozatuk, ezután a morális-mentális pofon után kapják a Bullst, akik elég egyben vannak, és rendre hozzák magukat az Atlanta ellen.
Hwaks-ot miért szertitek annyira? Buzzerbeaterrel szakad meg a sorozatuk, ezután a morális-mentális pofon után kapják a Bullst, akik elég egyben vannak, és rendre hozzák magukat az Atlanta ellen.
- 'shutterisland
alakítani kell egy teamet, drake hozza a háromesélyes fogadásokat, ti az amcsi sportokat, én a foci under/overeket, remy bedobja a megérzéseit, és ki is lesz fosztva a bet.