Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Abszolut kedvenc. Kb van 4 jatekos, aki tud ujat mutatni neha, Vini az egyik.
Ezt egyebkent fel kellene ismerni az Uefanak is, illetve minden donteshozonak, hogy nem a judobajnok favagok miatt lett a vilag egyik legnepszerubb sportja a foci, hanem a kreativ, technikas jatekosok végett.
Ha generacionkent a 4 klasszisbol 1-2 nek eltorod a lqbat, vagy leserul, akkor sokkal kevesebben, csak az elfogultabbak fogjak nezni a focit. Fel kell ismerniuk, hogy netflixel, nfl lel, youtubeokkal, konzol jatekokkal kuzdenek az emberek figyelmeert, ennek a legegyszerubb módja lenne, ha szabalyokat, illetve a biroi gyakorlatot ugy modositanak, hogy vedje a támadójatekosokat.
Azokon a meccseken, ahol megkapja a vedelmet, megallithatatlan, remelem elkezdunk araszolni ebbe az irányba, mert a fizikalitas olyan szinten kepes rombolni a jatek szépségét, ami nekem pl mar nezhetetlenne teszi a meccsek 90%- át (mas sportoknal is).
Ezt egyebkent fel kellene ismerni az Uefanak is, illetve minden donteshozonak, hogy nem a judobajnok favagok miatt lett a vilag egyik legnepszerubb sportja a foci, hanem a kreativ, technikas jatekosok végett.
Ha generacionkent a 4 klasszisbol 1-2 nek eltorod a lqbat, vagy leserul, akkor sokkal kevesebben, csak az elfogultabbak fogjak nezni a focit. Fel kell ismerniuk, hogy netflixel, nfl lel, youtubeokkal, konzol jatekokkal kuzdenek az emberek figyelmeert, ennek a legegyszerubb módja lenne, ha szabalyokat, illetve a biroi gyakorlatot ugy modositanak, hogy vedje a támadójatekosokat.
Azokon a meccseken, ahol megkapja a vedelmet, megallithatatlan, remelem elkezdunk araszolni ebbe az irányba, mert a fizikalitas olyan szinten kepes rombolni a jatek szépségét, ami nekem pl mar nezhetetlenne teszi a meccsek 90%- át (mas sportoknal is).
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
0.05-ös xA-ra (expected assists) egy gólpasszt sem adott. Alkalmatlan.Mickey írta: Mizus a Vini topicban?
Nem volt szar az ideggyengeiqfàjter? Az anyja kotsogit neki![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mizus a Vini topicban?
Nem volt szar az ideggyengeiqfàjter? Az anyja kotsogit neki
Nem volt szar az ideggyengeiqfàjter? Az anyja kotsogit neki

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

sztem pontosan tisztában van ezzel, tudja ezt ő is, csak olyan, mint a jó öreg RMCF aki egyszemélyes háborút vív az igazságtalanság ellen és abból nem enged.Kerlon írta: Vini pedig megerthetne, hogy ez celravezetobb hozzaallas, mint amit a spanyol kozegben muvel.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Jp hat valaki beirt valami eleg szelsoseges dolgot, amit Pipita kello szarkazmussal megidezett.Halfkey írta: Azon túl hogy azt sem értem minek basztatni, az legalább olyan fura hogy minden jó meccse (amibõl rengeteg van) jön a fórumozók hada magyarázni hogy na tessék. Mintha lett volna bárki is aki az elmúlt idõszakban a teljesítményét kritizálta![]()
Adnek is neki 2 hetet hergelesre.

Vini pedig megerthetne, hogy ez celravezetobb hozzaallas, mint amit a spanyol kozegben muvel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Csak tippelek, de mintha Pipita “hangjában” lenne némi szarkazmusTjacks írta:Jajj, már megint ez a teljesítmény vs viselkedés téma összemosása , a kettőt tessenek már külön választaniPipita írta: Kár hogy ez a bohóc a viselkedésével tönkretette az egész szezonunkat, tönkertette a koncentrációt, miatta vagyunk ilyen szarok. Belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha még focizni is tudna és hasznára is lenne a csapatunknak? Sokkal sikeresebbek lehetnénk...![]()
De mostantól megpróbálom befogni a pofám Vinivel kapcsolatban, öreg vagyok én már ehhez.

Azon túl hogy azt sem értem minek basztatni, az legalább olyan fura hogy minden jó meccse (amibõl rengeteg van) jön a fórumozók hada magyarázni hogy na tessék. Mintha lett volna bárki is aki az elmúlt idõszakban a teljesítményét kritizálta

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jajj, már megint ez a teljesítmény vs viselkedés téma összemosása , a kettőt tessenek már külön választaniPipita írta: Kár hogy ez a bohóc a viselkedésével tönkretette az egész szezonunkat, tönkertette a koncentrációt, miatta vagyunk ilyen szarok. Belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha még focizni is tudna és hasznára is lenne a csapatunknak? Sokkal sikeresebbek lehetnénk...

De mostantól megpróbálom befogni a pofám Vinivel kapcsolatban, öreg vagyok én már ehhez.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kár hogy ez a bohóc a viselkedésével tönkretette az egész szezonunkat, tönkertette a koncentrációt, miatta vagyunk ilyen szarok. Belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha még focizni is tudna és hasznára is lenne a csapatunknak? Sokkal sikeresebbek lehetnénk...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Világklasszis teljesítmény, nagyon mélyről jutott erre a szinte, bár látszott, hogy van benne kakaó már az elején is, ami a sebességét illeti, minden többi csak ajándék, sosem gondoltam volna...én emelem kalapom előtte, így tovább!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
Gyereknek azon áll vagy bukik a karrierje, hogy megtanul e angolul. Ha igen, akkor végünk. Ugyanaz lesz onnantól mint a bajnokságban
A mai meg WorldClass volt .

- ateeemadrid
Ennyi pénzért ingyen volt, ki gondolta volna. Most őt üldöznénk 200 millióért, jobb napjain jelenleg a világ legjobb támadója.
Kapom a lefelé nyilakat csak nemtudom hogy mire.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- BlancoMark
Brutalis hogy evrol-evre mennyire lepked felfele. Osszjatek, gol, golpasszok, oromfoci.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Vagy Benz helyett, ma is beigazolodott, hogy az egyik kedvencem sajnos egyre kevesebb mar a kezdobe.Sierra írta:Azé elférne.Faust írta: Kell a tosznak bappe. Na.
Mondjuk vmelyiknek akkor a jobboson kéne játszania.

Le...rom hogy milyen de imádom a kis dilit.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Fantasztikus
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha igy folytatja, akkor is aranylabda eselyes lesz, ha a laligaban hisztizik folyamat. Egyebkent az a kulonbseg, hogy spanyolban sokkal jobban es tobbszor odabasznak, mert tudjak, hogy ott a birok engedik. Nemzetkozi szinten mar kevesbe mernek ugy odalepni a tamadonak. Szerintem.Galacticos írta: Lehet h a laligaba fejben gyenge, de oriasi clutch lett a blben o is.
Ha nem lenne faszkalap siman aranylabda eselyes lehetne.

Azé elférne.Faust írta: Kell a tosznak bappe. Na.

Mondjuk vmelyiknek akkor a jobboson kéne játszania.