Es Suarez nem most jo csak. Tavaly is csak az az eltiltas akadalyozta meg a golkiralysagba,mert addig vezette a listat,es ha vegig jatszik,most nem beszelnenk Balerol ugy mint a tavalyi ideny legjobbjarol a PLben.

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 21., szombat 16:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 16:24
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 21., szombat 16:13
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. december 21., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 15:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 21., szombat 15:30
igen most kurva jó.Kerlon írta:Gala, szerintem előbb nézd meg, hogy játszik aztán mond azt, hogy jelenállás szerint nem üti meg a két nagy teljesítményét. Ráadásul a mögötte lévő csapatokat se lehet összemérni. Szerintem Bale se lett volna a tavaly év legjobbja, ha nem tiltják el és nem utálja érte a fél világ.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 15:21
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 21., szombat 15:13
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 21., szombat 15:09
hagyjad felesleges.tucsoki írta:Ez per pill így teljesen logikátlan összehasonlítás. Suarez eltiltott volt, ami azt jelenti, ugyan úgy edzett mint a többiek, most pedig világklasszis szinten játszik. Bale előszezon nélkül, többször lesérülve (per pillanat is az, kihagyja a Valencia elleni derbit), egy új csapatban, új országban nem fogja egyből a tudása maximumát hozni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 21., szombat 15:05
Ez per pill így teljesen logikátlan összehasonlítás. Suarez eltiltott volt, ami azt jelenti, ugyan úgy edzett mint a többiek, most pedig világklasszis szinten játszik. Bale előszezon nélkül, többször lesérülve (per pillanat is az, kihagyja a Valencia elleni derbit), egy új csapatban, új országban nem fogja egyből a tudása maximumát hozni.Casso írta:Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy biztos, hogy jó helyre ment az a 100 misi? Sőt még annyi se mert 40-50 körül volt a kivásárlási ára ennek az állatnak. Jobban jártunk volna vele. Én nyáron is szorgalmaztam a leigazolását.tucsoki írta:Rajtam kívül nincs senki, aki ne szorgalmazná ennyire Suarez leigazolását?
Félreértés ne essék, nem a játéktudásával van baj, world-class, ez nem vitás. Nálunk játszik CR, Bale - mondhatni, a világ legjobb szélső támadói -, nincs még egy olyan csapat aki ezt elmondhatná magáról, plusz, a többi poszton sem Wigan szintű spílerek szaladgálnak, de megint szükségünk van egy "aktuális" világ legjobbjára. Nem igaz, hogy mindig a legjobbat kell megvennünk ahhoz, hogy valamiféle kiugró eredményt/korszakot érhessünk el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 21., szombat 15:04
Nem volt kivásárlási ára.őt még annyi se mert 40-50 körül volt a kivásárlási ára ennek az állatnak.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 21., szombat 15:04
Meglepne, ha a Pool belemenne az árcsökkentős bizniszbe...ugyan mit kezdjenek Moratával meg Di Mariával? Esetleg Benzemát meg lehet próbálni.Mike írta:Moratával lehetne csökkenteni az árat, vagy Di Mariával.
A büdzsébe sztem mindenképp beleférne, hiszen az említett 2 játékoson kívül még Khedira is sanszos h távozik, a hosszabbítás ellenére. Ők hárman egy 80 milliót biztos érnek.
és igazából nekünk 2 emberre van csak szükségünk, Pogba és Suarez, megoldható.
Rajtam kívül nincs senki, aki ne szorgalmazná ennyire Suarez leigazolását?
Hát, szerintem ha ennyiért le lehetett volna igazolni, most nem Pool mezben feszítene...Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy biztos, hogy jó helyre ment az a 100 misi? Sőt még annyi se mert 40-50 körül volt a kivásárlási ára ennek az állatnak.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. december 21., szombat 15:02
Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy biztos, hogy jó helyre ment az a 100 misi? Sőt még annyi se mert 40-50 körül volt a kivásárlási ára ennek az állatnak. Jobban jártunk volna vele. Én nyáron is szorgalmaztam a leigazolását.tucsoki írta:Rajtam kívül nincs senki, aki ne szorgalmazná ennyire Suarez leigazolását?
Félreértés ne essék, nem a játéktudásával van baj, world-class, ez nem vitás. Nálunk játszik CR, Bale - mondhatni, a világ legjobb szélső támadói -, nincs még egy olyan csapat aki ezt elmondhatná magáról, plusz, a többi poszton sem Wigan szintű spílerek szaladgálnak, de megint szükségünk van egy "aktuális" világ legjobbjára. Nem igaz, hogy mindig a legjobbat kell megvennünk ahhoz, hogy valamiféle kiugró eredményt/korszakot érhessünk el.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 21., szombat 14:56
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 14:55
Kezdve velem.torjack írta:Mondjuk a CR-Bale-Suárez hármastól befosna az egész világ.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. december 21., szombat 14:55
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 21., szombat 14:50
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 14:50
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. december 21., szombat 14:44
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem