Premier League

Foci a Real Madridon túl...
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 26., csütörtök 16:04

'shutterisland írta:most is 4 támadó szellemű középpályással és 2 csatárral kezd a spurs.
Jaja, ez még az előzőnél is durvább.
Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Rose; Chadli, Eriksen, Holtby, Sigurdsson; Adebayor, Soldado

COYS!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 26., csütörtök 15:31

Amúgy elképesztő, hogy a PL-ben nincs pihenő, holott ők vannak a legjobban megterhelve. FA kupa, Liga kupa, Bajnokság (pláne, hogy több nagy csapat is van...) + BL.

Arsenal hétfőn játszott, és ma megint meccs, aztán ugye hétvége...majd kövi hét szerdán ismét meccs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 26., csütörtök 15:28

Amùgy tuti megnézem a Spurst, mert mintha Sherwoodal támadóbb focit tolnának a srácok, ami meg jobb mint az eddigi szenvedés
most is 4 támadó szellemű középpályással és 2 csatárral kezd a spurs.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 26., csütörtök 15:25

Érdekes, mert amúgy a hullnak semmi köze nincs a meccshez az első gólon kívül. Egyre jobb ez a Manchester, bár helyzetekben ez nem látszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 26., csütörtök 15:23

Nyáron annyira érzem, hogy ebből Rooney lesz :mrgreen:... Pedig 1 napja tettek fel Suarezről Welcome to Real Madrid vidit :D!

Amùgy tuti megnézem a Spurst, mert mintha Sherwoodal támadóbb focit tolnának a srácok, ami meg jobb mint az eddigi szenvedés....

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 26., csütörtök 15:14

Géci írta:Hùùù, de várom már a City - Pool meccset!!!!!
Előtte jön még egy Spurs-West Brom is többek között. :coffee: Jó kis délután ez. :agree:

A Hull meg bekotorhatna még egyet, jó lenne, ha ponto(ka)t veszítenének Rooney-ék.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 26., csütörtök 15:10

Érik a Hul City gólja a MU ellen... Kicsit sem lepne meg, ha az Olympiakosz kiejtené őket... Közben öngóllal vezet a MU :mrgreen:
Hùùù, de várom már a City - Pool meccset!!!!!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 25., szerda 19:33

Karácsony van, úgyhogy nem szállok vitába egy meg nem adott tizenegyesről. :D
Ezek szerint én nem vagyok normális ember. :( :mrgreen:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 25., szerda 19:27

Lehet, hogy büntető volt, de Walcott már alapból úgy állt oda, hogy el akar esni. Ha én vagyok a játékvezető, akkor lehet, hogy én sem fújtam volna be.
MyStiQ írása a jó hozzáállás sztem,.... tudom GT hogy erre az esetre gondoltál, de KÖZE nem volt a 11-eshez. Walcott már az érintkezés előtt sem volt kiegyenesedve, szóval ez nagyon szigorú lett volna.
GT37 írta:Ez még Angliában is büntető. Vagy nem?
nem. max szigorúan nézve. de az inkább nem kategória.
MyStiQ írta:A következő 2 hazai meccset hozniuk kell a Swansea és a Liverpool ellen, aztán akár az élre is állhatnak.
A Swanseat mindenképp verni kell. Michu kidőlt. A Pool már nagyon nehéz kategória lesz, de Suarezt ki kell venni és akkor megoldható. persze ez idén nem könnyű feladat. egy hasonló felállásra gondolok a Pool ellen, Lamp-MIkel-Ramires. Míg a Swansea ellen Lampot pihentetni kéne.
pheco írta:Az a baja a Chelseanek, hogy Mou kb ugyanazt szeretné játszani velük, mint a Reallal csak nincs egy CR a csapatban és nélküle nem egyszerű. Pedig tényleg minőségi kerete van, főleg a támadó szellemű középpályásoknál tudna bőven válogatni. Szerintem egyébként a City behúzza a bajnokságot, utána az Arsenal, Pool, Chelsea elosztják egymás közt a BL helyeket.
Nem feltétlenül egy CR hiányzik, hanem inkább egy minőségi csatár. Mert a támadó középpályosokból féltucatnyi van, de csatár kb semmi. de ez 14-15-ben talán megváltozik. Eto'o lehet USA, Torrest vagy pad vagy eladnám, Ba dettó. ÉS kell venni egy minőségi csatárt, vagypedig Lukakunak odaadna egy évet hogy megmutathassa hogy nem csak a Bayern elleni 11-es kihagyásból kell kiindulni.

Volt is egy költői kérdés valahol, hogy a Chelsea most vajon hány ponttal vezetné a Pl-bet, ha lenne egy normális csatára. Mert Cityben ott van Kun-Negredo páros 21 góllal, Suarez maga majdnem ennyinél, Lukaku is 8nál jár, Rooney is 8nál. Míg például a 3 Chelsea csatár együtt 5 gólt lőtt.
Anthony írta:Azért a City gurított egy hatost ennek az Arsenalnak, ahhoz képest a nagy José telifosott gatyával szenvedett ki egy kövér 0-0-át. Teccikérteni.
Chelsea az Emiratesben játszott, City pedig otthon.
nmate írta:ugyanis az Arsenal látszólag nem készült különösebben erre meccsre, csak nyomatta (volna) az irányítóra felpasszolós focit.
Amúgy elég elgondolkodtató, hogy valahol igazat adva ahol olvastam: Arsenalban túl sok passzer játékos van: Özil, Ramsey, Arteta, Cazorla is, Walcott is-is, Giroud meg nem mindig a legjobb befejező. Egyszerűen kevés volt a kapu felé tartó lövésük is. egy pillanatban 0-7 volt a lövés a chelsea javára.
GT37 írta:1. City
2. Liverpool
3. Arsenal
4. Chelsea
5. Spurs
6. Everton
A top4 szerintem is ez lesz, de az Everton lesz az 5. kizárt hogy a T'ham beelőzze a kékeket. Arsenal meg tuti hogy nem lesz a Chelsea előtt - szerintem. Chelsea v City lesz a bajnok.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 25., szerda 17:25

Minden normális ember reakciója egy ajándék sp?rs mezre! :lol: :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 15:29

Még mi is bajnokok lehetünk
Annyira azért nem kiengyensúkyozott a PL.... :lol: :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 25., szerda 14:48

Sandro boldog ünnepeket kíván:
http://www.youtube.com/watch?v=BjVHTid5wcc

David Luiz szintén:
http://www.101greatgoals.com/gvideos/da ... s-geezers/ :lol:
morientes írta:Az a helyzet hogy nemhiába a PL a világ legkiegyensúlyozottabb bajnoksága...itt kis túlzással még minden lehet...
Még mi is bajnokok lehetünk. :D Egyébként tényleg hihetetlenül szoros megint a mezőny, ezért imádom a PL-t. :cheers:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 12:54

GT37 írta:Ha tippelni kellene:
1. City
2. Liverpool
3. Arsenal
4. Chelsea
5. Spurs
6. Everton
7. United
8. Newcastle
9. Soton

(A Spurs-t elfogultság nélkül tettem az ötödik helyre, bízom Sherwoodban.)
Nagyon nehéz megtippelni a sorrendet asszem...De egy biztos:Ha a city bajnok.akar lenni akkor indegenbe nem szabad ennyit betlizni.Ha meg az arsenal,akkor még egy citytől sem lehet kapni egy hatost.Még idegenben sem.A pool,ahogy említettem nem a legkreativabb angol csapat,de Suarez-el lehet nyerő.A chelsea-nek van talán a letaktikusabb trénere,de a futball szégyene lenne ha Mourinhoek egy ilyen bika kerettel,de egy olyan antifocival érnének fel a csúcsra...aztán a MU is feljöhet a négybe,még most sincs késő,bár a bajnokság az oda...ahhoz valami csoda kellene.Aztán talány a spurs,volt ugye új edzővel egy szenzációs meccs,de annak előtte meg...mindenesetre van bennük potencial,már ha csak a keretet nézzük...
Az a helyzet hogy nemhiába a PL a világ legkiegyensúlyozottabb bajnoksága...itt kis túlzással még minden lehet...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 25., szerda 12:10

Ha tippelni kellene:
1. City
2. Liverpool
3. Arsenal
4. Chelsea
5. Spurs
6. Everton
7. United
8. Newcastle
9. Soton

(A Spurs-t elfogultság nélkül tettem az ötödik helyre, bízom Sherwoodban.)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 25., szerda 11:57

Úgy csináltok, mintha a City nem ugyan olyan ütemben játszott volna(+-1 nap a különbség). Az a helyzet, hogy most van egy normális edzőjük és egyre jobbak. Én bennük érzem a legtöbbet és rájuk is nyomtam év elején. Az Arsenal meg továbbra sem meggyőző. Év elején még nagyon döcögött a szekér Ramseynak most már erről sem lehet beszélni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 11:49

Amikor szavazásra bocsájtották a kérdést,márhogy ki nyeri a PL-t,jómagam a liverpoolt jelöltem meg.Ez csak a megérzés,amit azóta is tartok,Suarezzel meg lehet nekik,kicsit emlékeztet engem arra,mikor Ronaldora kihegyezve mi lettünk bajnokok.Cé mellett ott volt egy nagyon jó formában lévő Özil,aki nyomta passzokkal.Én itt Suarez mellett Coutinhot látom annak,aki kreativitást visz a pool játékába,ha meg felépül Sturridge,akkor brutál lehet a támadójáték.A védelmük viszont sebezhető,Skrtel a keggyengébb láncszem,a szlovák asszem túljututt a teljesítő képessége határán.A másik:ha Suarez lesérül,akkor annyi.Akkor ez a jómunkás,ámde közepes kreacio nem lesz képes bajnokságot nyerni.
Amúgy a manchestert se írnám le,jönnek fel,Januzaj állandósitani látszik a helyét a csapatba,Rooney nagyon stabil,kezd összeálni Moyse csapata...
Egyébként nagy harc lesz a BL helyekért,Az arsenal,city,pool,chelsea adott,aztán beleszólhat simán a MU,a spursnek sincs még lefutva,valamint az everton is elég stabil...nagy harc lesz ez.Ahogy az is,hogy ki lesz a bajnok.Mert simán 4 csapat esélyes,valószinű a rangadók döntik majd el...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 25., szerda 10:56

Wertz írta:Milyen érdekes, hogy Wengert már senki nem szidja miközben ő is partner volt ebben az unalmas 0-0-ban!
Max. annyiban, hogy nem tudott mit tenni, Mourinho ellen. A portugál most taktikai harcban bőven győzött, az hogy milyen formában, most nálam kurvára nem számít, mert amíg ezt a focit nem az én csapatommal csinálja, addig nem is zavar. Szóval szerintem a Chelsea ha talál egy gólt, senkinek nem lehetne szava se, mert nem lett volna nem megérdemelt a győzelmük. Márpedig ha pl. a kapufa beakad, onnan behúzzák, ugyanis az Arsenal látszólag nem készült különösebben erre meccsre, csak nyomatta (volna) az irányítóra felpasszolós focit.
Ez a Chelsea amúgy ismét tipikusan az a csapat lesz, akik a nagyok közül bárkit el tudnak kenni, de a kicsit ellen a bekkelős kontrafoci szenvedés lesz igen sokszor...

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 25., szerda 8:37

tucsoki írta:
Anthony írta:Azért a City gurított egy hatost ennek az Arsenalnak, ahhoz képest a nagy José telifosott gatyával szenvedett ki egy kövér 0-0-át. Teccikérteni.
Mondjuk ez elég lesarkított összehasonlítás, egy bombaformában lévő hazai pályán játszó City, az előtte 3 nappal idegenben BL-ező (City is, de ők fogadtak) Arsenal ellen azért nem ugyan az, mint amikor egy csapat félévig nyilvánosan küszköd, majd idegenben ikszelnek az 1 hete még verhetetlen, totális bajnoknak kikiáltott, ezer éve ugyan azon edzőjű (Mou fél éve dolgozik ezzel a fiatal kerettel) csapattal...
és még ehhez hozzá lehet tenni, hogy a Citynek a 6-3 után nem 3 naponta jöttek a meccsek

Amúgy megint a megszokott Mourinho köpködés megy.
Milyen érdekes, hogy Wengert már senki nem szidja miközben ő is partner volt ebben az unalmas 0-0-ban! :hmmm:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 24., kedd 16:01

Nem az élen fogjuk várni az új évet, de sebaj. Asszem mindenféleképpen elégedettek lehetünk ezzel a félévvel, bár kissé van keserű szájízem a rangadók miatt, de soha rosszabbat. Bízok egy jó tavaszban és egy csatár érkezésében! Mert még mindig Victoria Concordia Crescit.
"And my heart will leave you never."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 24., kedd 15:55

Mondjuk ez elég lesarkított összehasonlítás, egy bombaformában lévő hazai pályán játszó City, az előtte 3 nappal idegenben BL-ező (City is, de ők fogadtak) Arsenal ellen azért nem ugyan az, mint amikor egy csapat félévig nyilvánosan küszköd, majd idegenben ikszelnek az 1 hete még verhetetlen, totális bajnoknak kikiáltott, ezer éve ugyan azon edzőjű (Mou fél éve dolgozik ezzel a fiatal kerettel) csapattal...

Abszolút érdekességként írom, hogy a City hazai pályán átlagosan 1 góllal többet rúg mint mi (~4,5 - ~3,5).

Vissza: