HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. január 16., hétfő 10:52
Én takarítással kezdenék. Sok esetben azt a játékost adnám el, akiért komolyabb összeget tennének le. Aki érinthetetlen az Courtois, Valverde + az öregek, akikért nem is kapnánk már semmit.
Bárki másért bejön egy piaci árnál magasabb ajánlat, elengedném. Ennek megfelelően, ha elmegy mondjuk Alaba/Rüdiger/Militao 25-60-ért, akkor hoznék egy középhátvédet. Gvardiol szerintem piszok jó. Ha 50-ért tudunk eladni kh-t, akkor hoznám Gvardiolt 100-ért. De akár egy Alaba+Rüdigert duót is eladnák, ha kapnánk értük kb. 70-et. Elég lenne nekem helyükre Gvardiol. Vallejo 4. kh-nek megfelelő. Nachoval hosszabbítanék mindenképp.
Szélsővédő poszton nálam visszajönne Fran Garcia. Mendyért, ha jön egy 50+-os ajánlat, akkor elengedném. Daviest szerintem nem engedné a Bayern semmi pénzért, de nyilván ő lenne a legjobb. Ha Mendyért menne, akkor ettől függetlenül hoznék valakit Fran Garcia mellé. Legalább valami tehetséget.
Jobbhátvédbe esetleg Pedro Porro, de a Ligából is szóba hoztak valakivel minket. Carvajal cserének maradhatna. Vini Jr Jr akkor hoznám fel, ha második számű jhv kell. Kapna elég percet vélhetően. Ha Porrot hoznánk, meg Carvajal is marad, akkor inkább menjen egy évre kölcsönbe.
Középpályán csak akkor hoznám Bellinghamet, ha marad pénz. Nem ő lenne a prioritás. Amit szeretnék látni, hogy átalakítjuk az egész játékunkat. Sokkal lendületesebb, gyorsabb játékot szeretnék látni, amihez Kroos/Modricból én csak egyiket tartanám maximum a kezdőben. Camavingát fejben össze kell rakni.
Támadásban rá kell próbálni most már valami jobbszélsőre. Volt itt egy Nkunku, akiről lemaradtunk vagy Gakpo. Esetleg Kvaradonát is, Osimhent is megnézhetnék a Napoliból. Mindenképp olyan kell, aki rúgdossa a gólokat a mostani csapatában is, mert tele a padlás olyanokkal, akik az előkészítésben jobbak inkább. Arribast felhoznám kiegészítőnek mindenképp. Egy-két év múlva meg Haaland vagy Mbappé, amikor reálissá válhatnak.
Összefoglalva, ha tudunk jól eladni, akkor menjünk rá egy nagyobb vérfrissítésre. Szélsővédőket és támadót muszáj igazolni. A többi csak ráadás.
És ami az igazolásoknál is fontosabb, hogy a játékfelfogáson változtassunk. Sokkal direktebb, gyorsabb játékot szeretnék látni, mert ami most van az nézhetetlen. A tavalyi szezon is a BL-en kívül nehezen volt nézhető, ez az idei katasztrófa. Ha ehhez kell az edzőváltás, és elérhető Klopp, akkor hozzuk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.