Nyilvan erosen toltak, hogy vegre megnyerje, de sikerult. Nem is jatszott rosszul a tornan. Legyen vele boldog. Maga a copa tenyleg nem egy veretes torna jelenleg, de az eb n is az angolok vannak a dobtoben, szoval...RealMadridFanatic írta: Nekem attol kisebb a szememben, hogy Copa. Miota focit kovetek, szerintem soha nem volt a megitelese, rangja EB szinten.
Messi meg biztosan kivette a reszet, megnyertek, ez kiraly. Csak szamomra ez semmit nem valtoztat a megitelesen. Oszinten irtam, hogy a valaha volt egyik legjobb. A valogatottban akkor is nulla. Voltak elotte is es lesznek utana is olyan spilerek, akik a legnagyobbak koze tartoznak, megsem nyertek semmit valogatott szinten.

Dél-amerikai foci
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Dél-amerikai foci
Nulla?RealMadridFanatic írta: Nekem attol kisebb a szememben, hogy Copa. Miota focit kovetek, szerintem soha nem volt a megitelese, rangja EB szinten.
Messi meg biztosan kivette a reszet, megnyertek, ez kiraly. Csak szamomra ez semmit nem valtoztat a megitelesen. Oszinten irtam, hogy a valaha volt egyik legjobb. A valogatottban akkor is nulla. Voltak elotte is es lesznek utana is olyan spilerek, akik a legnagyobbak koze tartoznak, megsem nyertek semmit valogatott szinten.

Dughatjuk a fejünket a földbe, de 10-15 év múlva senki se azt mondja erre, hogy nulla, hanem Maradona mögött a valaha volt legjobb argentin lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
Nekem attol kisebb a szememben, hogy Copa. Miota focit kovetek, szerintem soha nem volt a megitelese, rangja EB szinten.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Mondjuk ebben a gyozelemben elvitathatatlan erdemei vannak. Attol ne legyen mar kisebb a szemetekben, mert a del-amerikai szovetseg ennyore kaotikus.
Nem mondom, hogy raszolgalt arra, hogy vegre nyerjen valamit a korabbi hozzaallasai miatt, de ezert most biztosan tett eleget.
Aranylabdát mondjuk erre nem kéne adni. Eléggé lejtmenetben van az egész dél-amerikai foci.
Nem mondom, hogy raszolgalt arra, hogy vegre nyerjen valamit a korabbi hozzaallasai miatt, de ezert most biztosan tett eleget.
Aranylabdát mondjuk erre nem kéne adni. Eléggé lejtmenetben van az egész dél-amerikai foci.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
Csak kit erdekel? Rangtalan semmi volt korabban is, ezzel meg meg inkabb ertektelenne valt, hogy nevetseges modon rendezgettek evrol evre. Messi valogatott teljesitmenyenek megiteleseben nem ertekmero egy Copa-gyozelem. A valaha volt egyik legjobb, aki a valogatottban nulla.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na vegre csak megnyerte.
Erdemes volt minden evben rendezni...
Erdemes volt minden evben rendezni...

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymar milyen szomorú volt a döntő elvesztése után 
Kb. jobban örült Messi győzelmének, mintha ők nyertek volna. Nem baj, kivette így a részét a hetedikből.

Kb. jobban örült Messi győzelmének, mintha ők nyertek volna. Nem baj, kivette így a részét a hetedikből.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valahol mar olvasom,h 5eve visszavonult messi most meg megis megnyerte es h ez mekkora sztori
Hat azert takarodjunk mar, h őt mar azert is felemelik, mert par eve szart a valogatottjara meg pipa lett mert soha nem nyer semmit ezert inkabb visszavonult.. akkor jolvan akkor.
Amugymeg varhato volt h meglesz neki elobb utobb. Hanyadik copaja volt ez? 10.?

Hat azert takarodjunk mar, h őt mar azert is felemelik, mert par eve szart a valogatottjara meg pipa lett mert soha nem nyer semmit ezert inkabb visszavonult.. akkor jolvan akkor.
Amugymeg varhato volt h meglesz neki elobb utobb. Hanyadik copaja volt ez? 10.?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Sajna az a bfasz gól még sokba kerülhet a braziloknak, Neymar is már idegbeteg.
Ha ViniJR egyenlít egy hétig nem írok a fórumra
Ha ViniJR egyenlít egy hétig nem írok a fórumra

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
KösziRealfan9 írta:Egy pop-up után innen eddig ez egész stabilan fut.Halfkey írta: Nem szaggató stream link valakinél?![]()
http://givemenbastreams.com/nba/arsenal ... rt=soccer

- Realfan9
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ
Egy pop-up után innen eddig ez egész stabilan fut.Halfkey írta: Nem szaggató stream link valakinél?![]()
http://givemenbastreams.com/nba/arsenal ... rt=soccer
Nem szaggató stream link valakinél?

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azt sem ertem, hogy lehet a donto elott MVP cimet kiosztani, de azt, hogy ket embernek megosztva adjak mert nem tudnak donteni ?
nem tudom mit szivnak ott a fejesek de eleg eros cucc lehet.

nem tudom mit szivnak ott a fejesek de eleg eros cucc lehet.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Akkor be tudnánk népesíteni, és át tudnánk venni az uralmat... szerencse hogy kegyes istenek vagyunk.ferni írta:
Napi 5 komment érkezik kb oda, én se tudom mikor jártam utoljára ott.![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De hát inkább Vini pózoljon a kupával, mint Messi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A klasszikus, "menjetek szobára" idézettel élnék.ferni írta:Napi 5 komment érkezik kb oda, én se tudom mikor jártam utoljára ott.Realista24 írta:
Remélem az eurobarcán robog ez a vonat.![]()
Gondoltam öntök egy kis lelket shutterbe, mert csúnyát kapott ma tőled, de úgy látom felesleges volt....![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Napi 5 komment érkezik kb oda, én se tudom mikor jártam utoljára ott.Realista24 írta:Remélem az eurobarcán robog ez a vonat.ferni írta: Na, valaki felül mellém meg shutter mellé a Messi bandwagonra?![]()
Sztem most megcsinálja, tizipárbajnál is baszki bíztatta a társait, full meglepő volt, hogy nem magába roskadva depizik![]()
![]()

Gondoltam öntök egy kis lelket shutterbe, mert csúnyát kapott ma tőled, de úgy látom felesleges volt....

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remélem az eurobarcán robog ez a vonat.ferni írta: Na, valaki felül mellém meg shutter mellé a Messi bandwagonra?![]()
Sztem most megcsinálja, tizipárbajnál is baszki bíztatta a társait, full meglepő volt, hogy nem magába roskadva depizik![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na, valaki felül mellém meg shutter mellé a Messi bandwagonra?
Sztem most megcsinálja, tizipárbajnál is baszki bíztatta a társait, full meglepő volt, hogy nem magába roskadva depizik

Sztem most megcsinálja, tizipárbajnál is baszki bíztatta a társait, full meglepő volt, hogy nem magába roskadva depizik

- Sorrentino
Hát ha idén se húzza be, akkor az már iszonyú ciki lesz.Remy írta: Már a tizik is mennek nekik. Legnagyobb riválissal szemben jön a döntő.
Nagyon adja magát a Messi win.