alexoxladjackoxi írta:
Ha olvastad a fórumot már egy héttel ezelőtt is, akkor láthattad, hogy néhány napja dicsértem meg De Pault. De ha nem, akkor is egyértelműen fogalmaztam az előbb. Nem fogom neked felsorolni a fél keretet, hogy ki a középszer, pontosan érti, aki érteni akarja, hogy mire gondolok. Azt is leírtam, hogy Copákat valóban nyerhettek volna szinte bármikor, én ezt alá is írom, csak megakadt a szemem kicsit azon, hogy kb. úgy kezeled a keretüket, mintha mondjuk a franciákéval lennének egyszinten. Stones pedig hatalmas bohóc volt Dias érkezésééig, a hibáim röhögött egész Anglia, szóval nem, nem mérvadó. Otamendi sosem volt egy klasszis védő. Mielőtt kiforgatnál, és folytatnád a szőrszálhasogatást, kutyaütő sem természetesen, de a klasszis, az qrva erős kifejezés rá (is), főleg így 33 évesen, de korábban sem tartottam annak. De be is fejeztem, nem fogunk egyetérteni.
Most meg a vilag egyik legjobb vedoje Stones.2018 ban is az alomcsapatban kapott helyet az angol. Aki Otamendi mogott padozott, ha o nem volt serult… Szerintem nem is erdemes veled vitaba szallni, mivel nagyon furcsan kozelited meg a labdarugast. Otamendi sosem volt klasszis.. Persze, 17-18 as idenyben o lett a pl legjobb vedoje, emellett o is volt alomcsapat tagja. 14-15 os idenyben meg a legjobb la liga vedo volt, szinten alomcsapatba bekerulve. De te megallapitottad, hogy sosem volt klasszis. Konkretan innentol komolytalanna valik az osszes hozzaszolasod. Minek kellene a fel keretet amugy felsorolnod? En hoztam fel peldanak par jatekost, Gomezt, Romerot, De Pault, Acunat, Correat es Gonzalezt. Erre te irtad, hogy kozepszeru jatekosokbol akarok jokat kihozni. Ezek kozul egyik sem kozepszer. Summa summarum, semmivel sem volt gyengebb az argentin keret 15 ben es 16 ban, amikor Chile duplazni tudott a Copa american. Az argentin keret mindig Braziliaval karoltve a legjobb ketetet tudta magaenak. Senki meg csak nem is hasonlitotta a Puyol, Ramos es Casillassal femjelezte Spanyol valogatotthoz, ahogyan a Franciakhoz sem, ezeket mar csak te latod bele. De, mint irtam is, inkabb radhagyom az Otamendis megjegyzeseid utan. Egy tobb orszagban is legjobb vedonek valasztott, alomcsapatokba is megvalasztott jatekosra azt irni, hogy sosem volt klasszis vedo…