Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 29., vasárnap 10:31

realmadrid95 írta:
Pad'em írta:

Tudja mindenki hogy eligazol, szerintem érthető, hogy azt játszatják, aki 100%-ban oda tud koncentrálni fejben.
A Benfica egyik leggyengebb jatekosa a tornan, mivel 2 sarga utan eltiltottak, a Bayern ellen beugros Dahl leradirozta Sanet, Gnabryt(sokszor helyet csereltek) igy bent ragadt a kezdoben.

Auckland ellen is akkor indult be a Benfica henger, miutan felidoben lecsereltek a Spanyolt. Konkretan katasztrofa volt azon a meccsen.

En azt nem ertem, hogy akkor mi a feneert nem engedtek el, mikor ennyire latszik, hogy nincs ott fejben. Ez sem a Benficanak, sem Carreras nem jo, nekunk vegkepp.
Tipikus akkor, hogy barmit megteszünk, hogy leigazoljuk.

Mint ahogy az is tipikus balfaszsag, hogy erthetetlen minek jatszik akar egy percet is vaszkez vagy modric nálunk
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 29., vasárnap 10:28

nuevo_ericco írta:
realmadrid95 írta: En azt nem ertem, hogy akkor mi a feneert nem engedtek el, mikor ennyire latszik, hogy nincs ott fejben. Ez sem a Benficanak, sem Carreras nem jo, nekunk vegkepp.
Szerintem mint a legtöbb esetben, itt is a pénzt az ok. Nekik az az érdekük, hogy akár augusztus végéig elhúzzák a dolgok, hátha akkor Perezék hajlandóak lesznek kifizetni a kért összeget.
Igy is ugy is kivasarlasi arat fizetunk.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 29., vasárnap 10:23

A bolond rummenigge amúgy jól összefoglalta, hogy kollektív a felelősség. A játékosok meg a vérszívó ügynökeik is már annyi pénzt kérnek amit a klubok csak ilyen dolgokkal tudnak kitermelni. Az egész egy kirva nagy lufi ami egyszer csak felrobban olyan pénzek mozognak már a fociban és nem hiszem el, hogy a mai generációt jobban érdekli ez a szar mint minket 10-20 éve. Covid óta az egész sportág haldoklik több szempontból.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 29., vasárnap 10:19

realmadrid95 írta: En azt nem ertem, hogy akkor mi a feneert nem engedtek el, mikor ennyire latszik, hogy nincs ott fejben. Ez sem a Benficanak, sem Carreras nem jo, nekunk vegkepp.
Szerintem mint a legtöbb esetben, itt is a pénzt az ok. Nekik az az érdekük, hogy akár augusztus végéig elhúzzák a dolgok, hátha akkor Perezék hajlandóak lesznek kifizetni a kért összeget.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 29., vasárnap 10:16

Vicc az egész torna eddig de ma eldől legalább, hogy messiék mit keresnek itt. Én azért nem lepődnék meg 1-2 furcsa ítéleten és egy ‘meglepetés’miami továbbjutáson :D

Annyiból egyébként nekünk jól jön ez a torna, hogy az új edző sokkal korábban elkezdhetett dolgozni a kerettel talán így szezonkezdetkor már láthatunk valami elképzelést. Egyedül bellinghem műtétének halogatása a wtf már megint. Grat hozzá a játékosnak meg a klubnak is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 29., vasárnap 10:13

Pad'em írta:
reeed_ati írta: Carreras nem fér be a kezdőbe? :hmmm: :mrgreen:
Tudja mindenki hogy eligazol, szerintem érthető, hogy azt játszatják, aki 100%-ban oda tud koncentrálni fejben.
A Benfica egyik leggyengebb jatekosa a tornan, mivel 2 sarga utan eltiltottak, a Bayern ellen beugros Dahl leradirozta Sanet, Gnabryt(sokszor helyet csereltek) igy bent ragadt a kezdoben.

Auckland ellen is akkor indult be a Benfica henger, miutan felidoben lecsereltek a Spanyolt. Konkretan katasztrofa volt azon a meccsen.

En azt nem ertem, hogy akkor mi a feneert nem engedtek el, mikor ennyire latszik, hogy nincs ott fejben. Ez sem a Benficanak, sem Carreras nem jo, nekunk vegkepp.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 29., vasárnap 9:34

Nevetséges rendezés a fifa részéről. Egy ilyen előtt minimum összeülnek és átveszik a helyszín ötleteket, melyiknél mik az előnyök és mik a buktatók. Itt kb elértek ahhoz a részhez, hogy mennyi pénzt lehet zsebre tenni az amcsi rendezéssel és onnantól már senki nem hallotta meg, már ha valaki felhozta egyáltalán problémának az időjárást. Ki vonja majd őket felelősségre? Senki. A játékosok meg a nézők ültek ott 2 órát a semmiért. Abban lehet bízni, hogy valamit kitalálnak a vb-ig, de nem sok esélyt látok erre. Lehet ott jobb helyszíneket választottak, nem tudom ez mennyire segítene a dolgon.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 29., vasárnap 9:22

reeed_ati írta: Amennyire én tudom, amcsiknál azért nem gyenge viharok szoktak lenni, egy meccs sem ér annyit, hogy azért életeket kockáztassanak..

Oké, de akkor meg ne vigyék oda. Ha meg tudjak,hogy ilyen viharok vannak,es vbt akarok rendezni, csinálják meg azt a par stadiont fedettnek.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 29., vasárnap 9:20

Amennyire én tudom, amcsiknál azért nem gyenge viharok szoktak lenni, egy meccs sem ér annyit, hogy azért életeket kockáztassanak..

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 29., vasárnap 9:20

Majd mikor egy jo vb kiesési meccset függesztenek fel órákra,biztos örülni fog neki mindenki. A csapatok hagyjan,de majd mikor ez miatt a közvetítés is teljes kaosz lesz,es pl ket meccs ez miatt fedi egymast meg hasonlók. Mi ez? Tenisz? Majd lejátszák több részletben, jo az ugy.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 29., vasárnap 9:17

Arsene Wenger: "The storm stoppages? There's not much solution for that. From the moment FIFA decides to organise a World Cup in the United States, this country has its rules and the safety of the players is above all."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 29., vasárnap 9:04

"Ez egy vicc, ez egyáltalán nem lehetséges. Felfüggeszteni egy mérkőzést 2 órára... ez már nem futball. Ez elfogadhatatlan a mi játékunkban".

"Megértem a biztonsági okokból történő megszakítást, de valószínűleg nem ez a megfelelő hely egy ilyen torna megrendezésére. Srácok, az, aki úgy gondolja, hogy két órára felfüggeszthetnek egy mérkőzést, annak semmi köze ehhez a sporthoz.”

"Egyszerűen nem ugyanaz a meccs, amir két óra után újrakezdenek.”

"Amikor hat, hét meccs van felfüggesztve egy tornán, akkor az azt jelenti, hogy valami nem működik jól".

/Maresca kifakadása, miután 2 órára félbeszakdt csapata, a Chelsea meccse a Benfica ellen a klubvb-n

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 29., vasárnap 6:24

Pad'em írta:
Akkor megérte szívózni, meg nem elengedni. "Mi nevezzük, nem fog játszani ugyan nálunk, de legalább nálatok se." Görénység.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 29., vasárnap 2:01

majdnem 2 órás szünet után nekiálltak a fennmaradó utolsó 5 percnek meg a 6 perc ráadásnak és Di Maria tiziből egyenlít. van itt minden.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 29., vasárnap 0:21

megint leállított meccs az időjárás miatt. ez már a 6-ik meccs amit félbe kellett szakítani. ez az eddigi meccsek 12%-a. ez elég aggasztó a jövő évi vbre nézve.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 28., szombat 23:09

voltak azért meglepetések. az atma kiesett a csoportban. a brazil csapatok nagyon jól szerepeltek és ugyanitt az argentín csapatok botrány szarok voltak. az pl nekem meglepetés volt, hogy a Monterrey ment tovább a River helyett. a Boca ha nem is továbbjutó de 2 pontnál többet vártam. Dortmundnak is meleg volt a pite. Al Hilal is sokkal jobb focit tolt mint amire számítani lehetett és a Porto is mélyrepülésben van.

nem a legjobb torna de volt pár jó meccs és most fog besűrűsödni a dolog.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 28., szombat 23:07

babaking írta: Sokat elmond a nem európai csapatok színvonaláról, hogy ha mindenhol jön a papírforma (minket is beleértve) akkor a legjobb 8 között 7 európai csapat lesz. Ebből 5 a Bl legjobb 8 között is ott volt...
A brazilok sztem bőven elkaphatják a Bayernt vagy az Intert, a Monterrey se hinném hogy esélytelen a Dortmund ellen, de még a Hilal is azt gondolom simán harcban lehet a Cityvel.

Én pont nagyobb szakadékot vártam már a csoportmeccseken is. Ázsia és Afrika hozta a vártat, már a 16 közt sincs senki csak az Al Olaj.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 28., szombat 23:03

babaking írta: Sokat elmond a nem európai csapatok színvonaláról, hogy ha mindenhol jön a papírforma (minket is beleértve) akkor a legjobb 8 között 7 európai csapat lesz. Ebből 5 a Bl legjobb 8 között is ott volt...
Mondjuk ezzel azért még megvárnám a maradék 6 továbbjutót. :mrgreen:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. június 28., szombat 22:54

Sokat elmond a nem európai csapatok színvonaláról, hogy ha mindenhol jön a papírforma (minket is beleértve) akkor a legjobb 8 között 7 európai csapat lesz. Ebből 5 a Bl legjobb 8 között is ott volt...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 28., szombat 22:27

Vissza: