Premier League
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Premier League
Just argentin thingsMájusban elköszönt a faszi a Villa szurkolóktól is, abban a hitben volt,hogy ő érte majd sorba állnak a topcsapatok. Kiderült ,hogy mégsem. Múlthéten már visszasunyogott a kezdőbe is, erre a hétvégén megint kérte ,hogy rakják ki,mert menne a Mu-ba.
imadom a deadline dayt
jackson a chelseabol meg most ujra a bm celpontja mert az ugynoke nagyon nyomja a dealt
jackson a chelseabol meg most ujra a bm celpontja mert az ugynoke nagyon nyomja a dealt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Manchester United sign Senne Lammens as new goalkeeper 

Agreement done for €21m deal plus add-ons for the Belgian goalkeeper, deal collapsed for Dibu Martínez.
Lammens arrives now in Manchester to sign contract after medical tests, he’s gonna be the new keepe
Nesze neked Martinez...szeretem mikor az élet helyretesz
Májusban elköszönt a faszi a Villa szurkolóktól is, abban a hitben volt,hogy ő érte majd sorba állnak a topcsapatok. Kiderült ,hogy mégsem. Múlthéten már visszasunyogott a kezdőbe is, erre a hétvégén megint kérte ,hogy rakják ki,mert menne a Mu-ba..kíváncsi leszek ezek után visszarakják e. Normális világba nem kéne, de valszeg nem teszik ki.
Agreement done for €21m deal plus add-ons for the Belgian goalkeeper, deal collapsed for Dibu Martínez.
Lammens arrives now in Manchester to sign contract after medical tests, he’s gonna be the new keepe
Nesze neked Martinez...szeretem mikor az élet helyretesz
Májusban elköszönt a faszi a Villa szurkolóktól is, abban a hitben volt,hogy ő érte majd sorba állnak a topcsapatok. Kiderült ,hogy mégsem. Múlthéten már visszasunyogott a kezdőbe is, erre a hétvégén megint kérte ,hogy rakják ki,mert menne a Mu-ba..kíváncsi leszek ezek után visszarakják e. Normális világba nem kéne, de valszeg nem teszik ki.
- flori
Azonnal be is kussolt az összes pool szurkoló, eddig ment a nagy olajklubozás.
Remélem visszavágunk nekik.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Newcastle 55 millió fontért csak megvette Wissát miután ő is telesírta a médiát. Isak pénzből kb Woltemade + Wissa = £130m.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
valamelyik univerzumban:
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Guehi hatalmas igazolas a reszukrol. Kreativ, eros es stabil vedo volt a Palaceban.Pad'em írta: Isakról elvileg megegyezett a Castle meg a Pool. 130 millió fontos csomag, 80 milliót most fizetnek, 40-et jövőre + 10 millió bónusz.
Guehi is meglehet 35 millió körül ha rábólint a Palace.
Atomkerete lesz Slotnak. Bár kb dupláját költik az emberekre mint amit érnek.
Isakot tovabbra sem ertem, sem o, sem Ekitike nem jo szelen, pedig nekik egy olyan csatar kellett volna szerintem, aki mindket poszton bevetheto, igy Chiesat is elengedhettek volna. Nem latom magam elott, hogy fog megferni a ket csatar a keretben. Raadasul a francia kellemes meglepetes nekem eddig, iszonyat harcias, 4 tetmeccs, 3 gol, raadasul kb a semmibol szerezte a goljait. Nem hittem volna, hogy ennyire be fog illeszkedni mar az elejen. Anno Reimsben nagyon nagy tehetsegnek tartottam, de Frankfurtban rengeteg helyzetet elrontott, igy azert felhuztam a szemolodokom, hogy ekkora osszegek repkedtek erte, de egyelore nagyon ram cafol.
Bradleyben nagyon bizik a holland amugy, nem veletlenul kezdett sokszor tavaly sem, csak nem akarjak mar most a szezon elejen elvesziteni egy ujabb serules miatt.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sérülésből jön vissza. A múlt héten csereként kapott már perceket, de szerintem itt simán csak biztosra akart menni, ezért nem hozta be, főleg, hogy a fix belső védők közül, egyet már le kellett volna kapnia. De ez nem fix infó, csak én gondolom így.reeed_ati írta: Bradley is lesérült, vagy ennyire nem bízik benne Slot?
Amikor láttam játszani, sokkal jobb volt, mint Trent.
Csak mert tegnap ott volt a padon..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Bradley is lesérült, vagy ennyire nem bízik benne Slot?
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én rád hallgatnék, szerintem is azt kellene modania az edzőnek hogy baszódjon meg akkor inkább padhehetheoriginal írta: o tudja, en nem adnam fel a stabil kp pozit hatved miatt...
Kurva sokat profitálhat ebből hosszútávon, sokat elmond a karakteréről hogy beleállt ebbe, nem győzi dicsérni Slot, ezzel a góllal meg bizonyítja hogy fejben abszolút toppon van.
Szerintem igen. Nyilván nem egy Courtois, de Onanához és Bayindirhez képest nagy előrelépés.Realista24 írta:Jo kapus?mentamas írta:
Szerintem pont fordítva fog elsülni a sztori. Martínez karakteres, jó kapus, és a MU-nak éppen egy ilyenre van szüksége; vele az európai kupaszereplést érő hely is meglehet.
Az elmúlt 2 év miatt a szurkolókkal sem lesz nehéz dolga, akiknek már egy kiegyensúlyozott kapusteljesítmény is előrelépésnek fog számítani.
Írom mindezt úgy, hogy az argentínt az egyik legellenszenvesebb játékosnak tartom.
- flori
500 millió eurós nyár után érdekes lesz majd magyarázkodni.
A La Liga összes csapata költött 580-at.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo kapus?mentamas írta:Szerintem pont fordítva fog elsülni a sztori. Martínez karakteres, jó kapus, és a MU-nak éppen egy ilyenre van szüksége; vele az európai kupaszereplést érő hely is meglehet.dzsi91 írta:
Sose tudtam elképzelni milyen fájdalmat kívánok annak a gyökérnek de ez a mu úgygondolom pont megfelelő lesz a célnak.
Az elmúlt 2 év miatt a szurkolókkal sem lesz nehéz dolga, akiknek már egy kiegyensúlyozott kapusteljesítmény is előrelépésnek fog számítani.
Írom mindezt úgy, hogy az argentínt az egyik legellenszenvesebb játékosnak tartom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
minel tobb bakit es lepket kivanok neki. eddig is voltak boven, lesznek ismentamas írta:Szerintem pont fordítva fog elsülni a sztori. Martínez karakteres, jó kapus, és a MU-nak éppen egy ilyenre van szüksége; vele az európai kupaszereplést érő hely is meglehet.dzsi91 írta:
Sose tudtam elképzelni milyen fájdalmat kívánok annak a gyökérnek de ez a mu úgygondolom pont megfelelő lesz a célnak.
valamelyik univerzumban:
Szerintem pont fordítva fog elsülni a sztori. Martínez karakteres, jó kapus, és a MU-nak éppen egy ilyenre van szüksége; vele az európai kupaszereplést érő hely is meglehet.dzsi91 írta:Sose tudtam elképzelni milyen fájdalmat kívánok annak a gyökérnek de ez a mu úgygondolom pont megfelelő lesz a célnak.hehetheoriginal írta: telleg viszi a mu a faszmutogato taplogeci argentin kapust?![]()
![]()
60 meccs,sok serult.hehetheoriginal írta:Egy minimalisan upgradelt gakpo kb, ulnek majd egymas helyen a padon szepen, mert nem fer be ennyi ember a kezdobe, ggPad'em írta:
Here we go. PL rekord.
Melyebb keret kell,par ev es mindenki igy fog gondolkodni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Egy minimalisan upgradelt gakpo kb, ulnek majd egymas helyen a padon szepen, mert nem fer be ennyi ember a kezdobe, ggPad'em írta:Here we go. PL rekord.Pad'em írta: Isakról elvileg megegyezett a Castle meg a Pool. 130 millió fontos csomag, 80 milliót most fizetnek, 40-et jövőre + 10 millió bónusz.
thereisonly1ronaldo
elvagyodo jatekosert PL rekordot kapnak, szep
valamelyik univerzumban: