HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. július 3., csütörtök 10:52
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 3., csütörtök 10:49
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. július 3., csütörtök 10:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 3., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 3., csütörtök 10:20
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 3., csütörtök 10:16
Bassz.meg...Realista24 írta: Jota meghalt balesetben![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 3., csütörtök 10:11
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 2., szerda 13:48
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 2., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 2., szerda 13:03
Mert az eppen PL bentmaradast elero tottenham menniyvel jobb?poronty írta: Azt hittem Frank kinevezése elég lehet, hogy ne abba a szaros MU-ba menjen, ahol ráadásul nemzetközi kupa indulás sincs.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 2., szerda 13:01
Talán még City gondolhat egyet, elférne kezdőként oda is.realmadrid95 írta:Pad'em írta: Arsenak közel Eberechi Ezéhez, meg Maduekéről is egyeztetnek. Rodrygónak lehet marad a Chelsea?
Az Arsenanal szerintem Rodrygo az a opcio, aztan Eze, majd Madueke.
Chelsea Gittens - Joao paros utan nem hiszem, hogy meg egy jatekost vesznek elore.
Vegul rajtunk fog maradni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 2., szerda 12:58
Pad'em írta: Arsenak közel Eberechi Ezéhez, meg Maduekéről is egyeztetnek. Rodrygónak lehet marad a Chelsea?
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 2., szerda 12:26
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 2., szerda 11:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 1., kedd 18:01
Azért kemény, hogy 3 év alatt elköltve másfél milliárd eurót még mindig itt tartanak.RaúlCF írta: majd kideül mit főznek ki. pl kp-ra is visszatért Lavia is. Caicedo-Lavia-Enzo/Joao előttük Gittens-Delap-Palmer én mondjuk inkább ezt tenném fel. Gittens,Palmer kettősnek lenne középen egy csatár akire játszhatnak, a kp-n Caicedo-Lavia dupla pivotban és a 10esben Joao Pedro vagy Enzo. aztán a vége úgyis valami 5 védős borzalom lesz
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 18:00
simán benne van. lehet üveg marad lehet kinövi. mindenesetre van annyi támadójuk, hogy ne kelljen 5 védőzni.realmadrid95 írta: Lavia szerintem sosem lesz igazan meghatarozo jatekos a Chelseaben, o szinten porcelan. Ket szezon alatt osszesen 17 bajnokit tudott lejatszani.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 1., kedd 17:52
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 1., kedd 17:51
Lavia szerintem sosem lesz igazan meghatarozo jatekos a Chelseaben, o szinten porcelan. Ket szezon alatt osszesen 17 bajnokit tudott lejatszani.RaúlCF írta: majd kideül mit főznek ki. pl kp-ra is visszatért Lavia is. Caicedo-Lavia-Enzo/Joao előttük Gittens-Delap-Palmer én mondjuk inkább ezt tenném fel. Gittens,Palmer kettősnek lenne középen egy csatár akire játszhatnak, a kp-n Caicedo-Lavia dupla pivotban és a 10esben Joao Pedro vagy Enzo. aztán a vége úgyis valami 5 védős borzalom lesz
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 1., kedd 17:44
Maresca ugye elvarja, hogy egy tamado visszazarjon sokszor majdnem felpalyaig es onnan osztogasson(Delap ennek az ellenkezoje, en ezt a transzfert nem ertettem) Jacksont is azert szereti ennyire, pedig ha van ugyetlen csatar, az o.RaúlCF írta: Joao Pedroért szerintem sok ez. nem pl szinten hanem azért amennyit sérült. iszonyat porcelán és nem is igazi csatár hanem inkább ilyen visszavont kicsit összjátékosabb emiatt nem is lő annyi gólt. eleve keveset lő de annak is nagy részét tiziből. ha Gittens jó vétel szerintem ez kicsit felesleges. ilyen Nkunku pótlás de hogy mennyire kell nekik ez az már más kérdés mert csatár mögött meg Palmer van. max akkor van értelme ha Palmer visszamegy a jobb szélre ahl szerintem jobb volt
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem