Joselu Mata.Realista24 írta: Játékosok első insta bejegyzései.
https://x.com/siimbaria/status/17487036 ... sxT-_X3liw
Van pár remek![]()

HozzászólásSzerző: kodo » 2024. január 21., vasárnap 10:37
Joselu Mata.Realista24 írta: Játékosok első insta bejegyzései.
https://x.com/siimbaria/status/17487036 ... sxT-_X3liw
Van pár remek![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 21., vasárnap 8:13
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 14., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 14., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. január 6., szombat 23:24
Gyakorlatilag a tokeletes sajatneveles palyafutas az ove. Minden la fabrica jatekosnak peldakepkent kene ra tekinteni. Fogadjak el, hogy nem lesznek mindig kezdok hacsak nem ok a kovetkezo Raul vagy Casillas, de ha megutik a szintet akkor valami egeszen kulonleges dolog reszesei lehetnek. Jatszott vb-n es nyert kupat a valogatottal es a vilag legnagyobb klubjanak egyik legtobb cimet nyero jatekosa. Egyertelmuen Real Madrid legenda a gyerekRemy írta: Nacho szerintem simán lehet legenda. És pont a klubhűség miatt (és itt szerintem fontos lenne az is, hogy innen vonul vissza). Egész életét itt töltötte. Az, hogy milyen szerepe van/volt, az más kérdés.
300+ meccse van a felnőtt keretben.
Legenda szerintem nem csak az lehet, aki elit játékos. Ha az idő, hozzáállás extra statot mutat, akkor egy Nacho is lehet legenda.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 6., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. január 6., szombat 21:23
Az valami parádé hogy 2000 és 2006 között milyen védőink voltak: Pavón, Raul Bravo, Ivan Campo, Mejia, Woodgate, Diogo, Samuel (ő sajnos nem jött be), Minambresrealbeckham írta: Bár mára homályos a storyja, de azt hiszem eszre se vetted, ha pályán volt. A fizimiskajan rohogtunk régen altalanosban. Mai napig előkerül, mint hajszerkezet.
Fogalmazzunk ugy, hogy khedira hozzá képest Gullit volt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. január 6., szombat 20:24
így vanPad'em írta: Nacho egy 5 BLt nyert klublegenda, bámikor szükségünk volt rá beugrott és stabilan lehozott bármilyen meccset, plusz a klubhűség mintapéldánya, ne említsük már Ivan Campóval egy lapon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 6., szombat 20:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 6., szombat 20:04
Az komoly volt, 1 év Espanyol után a 2. felnőtt szezonjában odaáll elsőnek a BL Döntőben tizit rúgni, azt mikor középről odasétált a tizihez olyan volt a tag mintha leugrana a grundra passzolgatni páratRealista24 írta:
De neki legalább van legendás pillanata BL döntőben.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 6., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 6., szombat 19:50
De neki legalább van legendás pillanata BL döntőben.hehetheoriginal írta: vaszkez is nemtomhányszoros beellgyőztes, de ugye nem fogjuk legendaként emlegetni?.....![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 6., szombat 19:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 6., szombat 19:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. január 6., szombat 19:18
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 6., szombat 19:14
Ez azért erős. Mintha azt mondanád, hogy Gago ugyanaz volt a Realnak mint Guti. Vagy hogy Kepa = Casillas. Nacho egy 5 BLt nyert klublegenda, bámikor szükségünk volt rá beugrott és stabilan lehozott bármilyen meccset, plusz a klubhűség mintapéldánya, ne említsük már Ivan Campóval egy lapon.hehetheoriginal írta: Mint most kb nachos.
Semmi
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 6., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 6., szombat 18:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 6., szombat 14:47
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 5., péntek 12:26
hehetheoriginal írta:Kispöcs voltam meg akkor, elso emlekeim beellbol megvannak azert, ha jol emlekszem redondoval nem voltak kompatibilisek edzoba szerint, aztan akkor meg sanz volt az elnok, nem ment olyan jol penzugyileg, es mint egyik legertekesebb jatekost eladtuk az internek. Amugy manapsag ő olyan vilagklasszis kp-s lenne, hogy beszarsz, én mindig azt vartam, hogy a hollandoknal osszeall davids-seedorf kp, de nem jatszottak tul sokat vmiert egyutt, az az ajax generacio is el lett baszva, sokkal tobb volt bennuk.realmadrid95 írta: Sziasztok! Regi motorosokhoz szeretnek fordulni. Mivel 2003 ota kovetem a focit, illetve azota vagyok Realos is, Seedorfrol csak par montazst lathattam Real mezben.
Ezeken a felveteleken nagyon brutalis modon tolta. Tobbek kozott az Atm elleni bombaja majdnem felpalyarol, sok szereles, fineszes labdai vannak. Nekem Milanban az egyik kedvenc jatekosom volt egyebkent. Tudnatok rola par mondatot irni, hogy megis milyen volt nalunk? Vartatok, hogy jojjon? Sajnaltatok, hogy eligazolt?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem