Edző és vezetőség
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Edző és vezetőség
Lehet, hogy Xabi nem az új Carlo/ZZ de a fél keretet is ugyanúgy ki lehet baszni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Aztan meglepodnenk h Carlo es Xabi utan Kloppnal is ugyan ez menne, keves futas, a brazilok vannak nyomatva...maga a vezetoseg nem engedi az odabaszast amit hianyoltok. A jatekosok diktalnak
Nem futunk, kellene valaki aki odabasz az asztalra azt menne a munka.BlancoMark írta: Tudom hogy szar szezonunk lesz amikor a szokasos Mourinhot romantizalo kommentek megerkeznek.![]()
Persze ez ne Mou legyen, de hogy ki az más kérdés
-
nuevo_ericco
Ezzel a kerettel ő sem menne sokra. Esetleg ha itt is kapna legalább 3 évet, hogy saját képére alakítsa a keretet. Kettőt Xabinak is megadnék legalább.hunmadridista írta: Kloppot kell valahogy meggyőzni majd, hogy jöjjön.
- ___Samy___
Szerintem meg uljon le Arbeloa nyarig. ZZ most ugyse ide koncentralna, hanem a valogatottra.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kloppot kell valahogy meggyőzni majd, hogy jöjjön.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nyárig jöhet ZZ addig kitalálhatják merre tovább.
- BlancoMark
Barki, Zsoze mindenhol megbukott a United ota.realistahuni írta:Mondj jobbat, figyelekBlancoMark írta: Tudom hogy szar szezonunk lesz amikor a szokasos Mourinhot romantizalo kommentek megerkeznek.![]()
- wZoLee7
Inkabb ne terjen vissza a top fociba. Mi is es a top foci is jobban jar. Lejart mar az ideje regrealistahuni írta: Zsozét hoznám vissza, utolsó esélye hogy visszatérjen a topfociba talán odabaszna még egyet utoljára + nála biztos lenne fizikális center.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondj jobbat, figyelekBlancoMark írta: Tudom hogy szar szezonunk lesz amikor a szokasos Mourinhot romantizalo kommentek megerkeznek.![]()
- ___Samy___
Amint engedett a Vinicius cirkusznak, na ott vesztette el az allasat es az identitasat Xabi. Az egy dolog, hogy a barca elleni boost kihasznalatlanul maradt, de hogy ennyire osszezihanjon az egesz, mint egy kartyavar, az mar tudomany. Ket honapja gyakorlatilag azt se tudja mit akar jatszani a csapat. Mindenki forman kivul, vagy serult, vagy nem a posztjan jatszik. Rosszabbnal rosszabb kezdok es cserek. Ez jellemzi Xabit nalunk.
Szerintem innentol kezdve minden olyan nap, ahol nem rakjak ki a spanyolt, netto idohuzas.
Szerintem innentol kezdve minden olyan nap, ahol nem rakjak ki a spanyolt, netto idohuzas.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- BlancoMark
Tudom hogy szar szezonunk lesz amikor a szokasos Mourinhot romantizalo kommentek megerkeznek.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én szeretem de semmi szükség rá a top fociban.realistahuni írta: Zsozét hoznám vissza, utolsó esélye hogy visszatérjen a topfociba talán odabaszna még egyet utoljára + nála biztos lenne fizikális center.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Zsozét hoznám vissza, utolsó esélye hogy visszatérjen a topfociba talán odabaszna még egyet utoljára + nála biztos lenne fizikális center.
Na tetszik látni? Ott a hibaRealista24 írta:Szarabbul oltozkodik, ha jol hallottam.kiserik írta:
Mégis, Xabi milyen stílusú edző? Én nem tudom pontosan, azért kérdezem. Amiről voltak hírek, hogy nem bratyizós típus.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szarabbul oltozkodik, ha jol hallottam.kiserik írta:Mégis, Xabi milyen stílusú edző? Én nem tudom pontosan, azért kérdezem. Amiről voltak hírek, hogy nem bratyizós típus.gólvonal írta:
Azért ne hasonlítsuk Xabit a másik két spanyolhoz. Teljesen más stílus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mégis, Xabi milyen stílusú edző? Én nem tudom pontosan, azért kérdezem. Amiről voltak hírek, hogy nem bratyizós típus.gólvonal írta:Azért ne hasonlítsuk Xabit a másik két spanyolhoz. Teljesen más stílus.kiserik írta:
Azért ugyan ezeknél a játékosoknál bukott meg Lope meg Benitez.
Nekem ez az egyik legfontosabb mondat: "He’s honest and direct like Mourinho."
Carlo apa figura volt. Mou és ZZ közvetlen. Ők voltak a siker edzőink. Talán nem véletlenül hasonló jellemek, akik hasonlóan állnak a játékosokhoz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Igy van. Ha mar Yamalt is probalta bekussoltatni, Vinit is kézbe vehetné.hehetheoriginal írta: ramosnak is volt 1-2 szava a dolgokhoz.
es azert modric, kroos neha megszolal, akkor figyelsz, csendben ulsz es hallgatod.
kiveve ha egy ostoba balfasz vagy.
de most van carvajal, neki kellene odabaszni, mogotte rudi testor/veroember scope of work
- wZoLee7
Ja persze, ez egyertelmu, de elkell kezdeni a folyamatot, sot mar kellett volna. Viszont a lista jelentos reszet 2-3 even belul le kell cserelni ha tetszik ha nem. En is viniciusnal kezdenem, de Rodrygot sem tartanam itt. Tovabba en Trentet is lecserelnem meg nyaron, mert nincs stabil emberunk oda aki nem folyamat serult, es igy maris hatranyba hozzuk magunkat. Ezen felul az mehet aki szeretne, Ceba es Fran akiket irnak. Sajna Fran menti majd meg Mendy seggetcugy erzem, de nem vagyunk eladasi kenyszerben Mendyvel sem annyira mint a vedelem jobb oldalavalrealmadrid95 írta:Azert azt ne vard, hogy 8-10 jatekos fog egy nyar alatt tavozni. Ez egyszeruen lehetetlen tobb okbol is. De azert en is tudnek szelektalni.wZoLee7 írta:
Szerintem ha a vezetőség nem áll be a volt játékosunk mögé aki a leverrel nem is akárhogy bajnok lett, akkor jöhet ide bárki, mindenki hátrányban indul vinicius és sleppje ellen. Klopp meg kb a 2. alkalommal amikor beleszólnak közölné h kabbe gyíkok leléptem. Nem az edző csere a megoldás a mi helyzetünkre. Ki kell baszni a két brazil szélsőnket végre, Bappet ki kell rakni a szélre, Brahim is mehet, Mastantuonoból sem lesz szerintem semmi, Güler lehet csere ha nem tud szintet lépni, Trent ha márt passzolni sem tud Ő is mehet, ahogy Rüdiger, Alaba és Mendy is követhetik, Cama és Valverde meg döntsék el h akarnak e dolgozni vagy csak tessék lássék módon ellötyögni mert előbbi évek óta stagnál utóbbi meg idénre úgy visszaesett hogy az nem igaz. Amíg bratyizás lesz velük Ők meg nyugiban felveszik a fizetést nem fogunk kupákat nyerni.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Azért ne hasonlítsuk Xabit a másik két spanyolhoz. Teljesen más stílus.kiserik írta:Azért ugyan ezeknél a játékosoknál bukott meg Lope meg Benitez.gólvonal írta: ZZ-nek azért volt akkora tekintélye, mert a játékosai is alázatosak voltak. Most ugyanaz lenne, mint Xabival 2 rosszul sikerült meccs után.
Nekem ez az egyik legfontosabb mondat: "He’s honest and direct like Mourinho."
Carlo apa figura volt. Mou és ZZ közvetlen. Ők voltak a siker edzőink. Talán nem véletlenül hasonló jellemek, akik hasonlóan állnak a játékosokhoz.