Értékeld a legutóbbi meccset
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nagyon jó volt a Liverpool ma. Teljesen megérdemelt győzelmet arattak. Szerintem Xabi sem meccselt jól ma.
- Galacticos
Ma szinte mindenki arnyeka volt onmaganak. Ugy tunik nekem a camavinga jobbszel az egyszer jol sult el, guler borzalmas volt, cama is, de bappeek is.
Courtois volt az egyetlen tenyleg le a kalappal, negativ iranyba mef nalam huijsen logott ki leginkabb.. hat ennyi eladott labdat.
Ha valahol kikellett kapni en nem feltetlen banom hogy ez a pool ellen volt. Itt jobban belefer a botlas mint a bajnoksagba mert valszeg a top8 ugyanugy meglesz.
Xabi tanuljon a mai hibakbol ez a lenyeg.
Courtois volt az egyetlen tenyleg le a kalappal, negativ iranyba mef nalam huijsen logott ki leginkabb.. hat ennyi eladott labdat.
Ha valahol kikellett kapni en nem feltetlen banom hogy ez a pool ellen volt. Itt jobban belefer a botlas mint a bajnoksagba mert valszeg a top8 ugyanugy meglesz.
Xabi tanuljon a mai hibakbol ez a lenyeg.
Sajnos a Poolnak meg az Atleticonak is mi vagyunk a szezon legnagyobb meccse, nem tudtunk felpörögni egyikre se.
Egyetlen esélyünk volt ma, ha befújják a Carreras tizit...
Vérszegény a mai sajnos, Xabi se nyúlt bele ma jól, Camát már a gól előtt le kellett volna venni, de már ott is én Trentet hoztam volna és Fede feljebb, de a meccs nélküli Rodrygot butaság volt felhozni.
Egyetlen esélyünk volt ma, ha befújják a Carreras tizit...
Vérszegény a mai sajnos, Xabi se nyúlt bele ma jól, Camát már a gól előtt le kellett volna venni, de már ott is én Trentet hoztam volna és Fede feljebb, de a meccs nélküli Rodrygot butaság volt felhozni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szerintem fontosabb a presztízs most, mint a matek.dzsi91 írta: Best starts to a season in club history (after 14 games):
•J.A. Berraondo — 13W, 1D (1928/29)
•Xabi Alonso — 13W, 1L (2025/26)
•Miguel Muñoz — 13W, 1L (1961/62)
Szép.
Nyilván presztízs a pool meccs de ha idén még tervezünk botlani azt a bl-ben kéne. Ligában most lenne lehetőség egy kényelmes előnyt kialakítani tavaszra.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Best starts to a season in club history (after 14 games):
•
J.A. Berraondo — 13W, 1D (1928/29)
•
Xabi Alonso — 13W, 1L (2025/26)
•
Miguel Muñoz — 13W, 1L (1961/62)
Szép.
Nyilván presztízs a pool meccs de ha idén még tervezünk botlani azt a bl-ben kéne. Ligában most lenne lehetőség egy kényelmes előnyt kialakítani tavaszra.
•
•
•
Szép.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Miben?lestat írta:Valverde>>>Szobohehetheoriginal írta:
Valverde jhv ezentúl örökre, meg is van oldva a dolog
Szoboszlainak meg hatszor tobb agya van a futballhoz, mint az urugvajnak, az kell a kpra
Sztem semmiben
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Valverde>>>Szobohehetheoriginal írta:Valverde jhv ezentúl örökre, meg is van oldva a dologwZoLee7 írta:
Es kit aldoznal be erte? Valverdet vagy Camavingat? Igazabol Fede ugyan az a szerep itt, mint Szoboszlai ott, csak mivel nekik nincs ertelmes tkp feljebb is jatszik sokszor, Fede elott meg vannak boven. Nem lenne helye nalunk.
Szoboszlainak meg hatszor tobb agya van a futballhoz, mint az urugvajnak, az kell a kpra
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
Atleti elleni bukó óta 6/6, összesen 2 kapott gól. Úgy látszik kellett az a pofon. Továbbra is a legtöbb labdát szerezzük a támadóharmadban a top 5 ligában. Azért ezt valaki tavaly mondja nem hisszük el. Élesek vagyunk és egyre precízebbek taktikailag.
Liverpoolból is elhozunk egy jó eredményt akkor kijelenthetjük, hogy megérkeztünk, szépen fejlődünk. Tchouameni, Valverde, Militao, Bellingham, Vini, Mbappé, Carreras mind remek formában.
Valverde ott a szélen Xabi rendszerében durván baszó, igazából top azon a poszton. Elönyből indul a támadó kontrára és hátrányból lefut bárkit, hosszú labdáit meg tűpontosan bombázza bárhova. Beteg. Egy Trent × Valverde szél szerintem fasza lenne, de a Fede × Cama is ott jobb oldalon. Masztinak egyelőre nincs keresnivalója a kezdőben.
Carreras első gólja erősen megidézte RC-t
Liverpoolból is elhozunk egy jó eredményt akkor kijelenthetjük, hogy megérkeztünk, szépen fejlődünk. Tchouameni, Valverde, Militao, Bellingham, Vini, Mbappé, Carreras mind remek formában.
Valverde ott a szélen Xabi rendszerében durván baszó, igazából top azon a poszton. Elönyből indul a támadó kontrára és hátrányból lefut bárkit, hosszú labdáit meg tűpontosan bombázza bárhova. Beteg. Egy Trent × Valverde szél szerintem fasza lenne, de a Fede × Cama is ott jobb oldalon. Masztinak egyelőre nincs keresnivalója a kezdőben.
Carreras első gólja erősen megidézte RC-t
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Valverde jhv ezentúl örökre, meg is van oldva a dologwZoLee7 írta:Es kit aldoznal be erte? Valverdet vagy Camavingat? Igazabol Fede ugyan az a szerep itt, mint Szoboszlai ott, csak mivel nekik nincs ertelmes tkp feljebb is jatszik sokszor, Fede elott meg vannak boven. Nem lenne helye nalunk.ferni írta: Verjük őket 4-2re, de mellé a Szobó dupla reppen, pont ahogy ő fog jövő nyáron Madridba...![]()
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Azert ha valverde igy folytatja ertem en hogy nem szereti, de ez a szerepkor rohadt jol all neki, lehet elkene gondolkodni hosszabb tavon hogy fix kezdo jobbhatved lesz e 10evig.
Amugy az egesz meccs sima volt, jude vegre kezdd visszaterni, arda assist, mbappe szokasos. Vini kihagyta a tizit mindegy is de szerintem a jatekkapcsolat kezdd egyre jobb lenni kozte es mbappe kozott.
Amugy az egesz meccs sima volt, jude vegre kezdd visszaterni, arda assist, mbappe szokasos. Vini kihagyta a tizit mindegy is de szerintem a jatekkapcsolat kezdd egyre jobb lenni kozte es mbappe kozott.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Es kit aldoznal be erte? Valverdet vagy Camavingat? Igazabol Fede ugyan az a szerep itt, mint Szoboszlai ott, csak mivel nekik nincs ertelmes tkp feljebb is jatszik sokszor, Fede elott meg vannak boven. Nem lenne helye nalunk.ferni írta: Verjük őket 4-2re, de mellé a Szobó dupla reppen, pont ahogy ő fog jövő nyáron Madridba...![]()
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Verjük őket 4-2re, de mellé a Szobó dupla reppen, pont ahogy ő fog jövő nyáron Madridba...
En nem felek a pooltól se, bőven foghatok. Nem tudom mennyire akarunk majd pressingelni de ott eder meg huijsennek esznel kell lennie, mert pikpak a kapunkhoz fognak erni
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Örülök, hogy végre mi is kényelmesen megcsaptuk ezt a hulladék Valenciát, és nem egy ideggörcsös, bírózós, verekedős 1-0 vagy 2-1 lett
Lehetett volna ez több is, de a lényeg a 3 pont, plusz néhány ember tudott pihenni. Jár a keksz mindenkinek
Lehetett volna ez több is, de a lényeg a 3 pont, plusz néhány ember tudott pihenni. Jár a keksz mindenkinek
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Jo hogy hamar lezartuk es lehetett pihentetni, mert kedden a szerintem a szezon eddigi legnehezebb meccset fogjuk jatszani az enfielden. Ott Mastantuonot nem szabad majd kezdetni, mert normalis ellenfel ellen nem fer bele, hogy ennyire sulytalan ember legyen a palyan. Erthetetlen miert kap ennyi lehetoseget. Bar a Valencia elkepesztoen gyenge, azert biztato hogy ennyire dominalni tudtunk az elso felidoben. Nyilvan a Pool ellen ez nem igy fog kinezni, de remelhetoleg ott is sikerul majd erot demonstralni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kényelmes edzőmeccs 2-ik fokozaton. borzasztó gyenge ez a valencia. talán idén végre tényleg kiesnek. az első perctől nem volt kérdés a végeredmény. ezért kár volt üzemanyagot égetniük, hogy idejöjjenek. sima 3-0 ha feladják. a második félidő már csak arról szólt hogy lepörögjön az óra. jó hogy a Liverpool előtt nem kellett strapálni magukat.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nagyon kellett végre, hogy eldöntsünk egy meccset az első félidőben. Lehetett pihenni. Rengeteget számít. Remélem, szokássá válik.
Érzem végre a csapatban az erőt, amit tavaly egyáltalán nem.
Érzem végre a csapatban az erőt, amit tavaly egyáltalán nem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ide én is kommenteltem kivételesen
Nevetséges az egész, Yamal sokat pofázott, kapott kicsit ő is.
Erre rögtön, hogy "támadják"