na, most van időm megírni egy kis beszámolót a vecsési karrierről. viszont majd otthon lesz képküldés, egyelőre elégedjetek meg - ha vkit érdekel

- az olvasható formátummal. most lett vége a 2017-18-as szezonnak, sorozatban 4. éve vagyok bajnok. a bajnokság gyakorlatilag edzőmeccsek sorozata, 30 meccsen bőven 90 feletti rúgott góllal állunk úgy, hogy gyakran a tartalékok játszanak, mert félek, h levadásszák a jobb játékosokat, akikre szükség van a nemzetközi szinten. bizony, hiszen tavasszal is ott voltunk európában. a bl kiesés után az európa ligában kaptunk egy szpartak moszkvát (8-5 összesítésben), majd s04 (3-3, idegenbeli góllal), anderlecht (fejből nem emlékszem az arányokra), és ripsz-ropsz az elődöntőben találtam magam, és drága káposztaművelő csapatom. sevilla... a másik ágon inter-cardiff, ahol az első meccsen a másodosztályú cardiff 3-0-ra verte az olaszokat, gyakorlatilag eldöntve a finálé egyik résztvevőjének kilétét. mondanom se kell, hogy mit műveltünk volna a döntőben egy angol 2-ben játszó csapattal, felvillant előttem egy EL-siker a poros Magyarországról, ahol a válogatotthoz (88. hely a világranglistán) nem engem vesznek fel, hanem egy détárit... első meccs, andalúzia, 91. percben egyenlítenek: 2-2. anyáztam, szidtam őket, mint a bokrot, de! jött tóth tomi, csapatunk legnagyobb sztárja, és a 94. minutumban felrobbantotta az 50 fős vecsés TÁBORT.

3-2-re nyertünk, amit én kevésnek éreztem...
nem tudom az okát, és lusta vagyok megfejteni, a taktikám idegenben kurvajó, otthon olykor döcögős. nizzával, reallal, vecséssel, bármelyik csapatomra jellemző (volt) ez a kettősség. szóval annyira nem örültem ennek a győzelemnek, mert nagyon közel voltunk egymáshoz. otthon, 1. félidő, 0-3...

sajnos ennyi volt az EL részünkről, a végére feljöttünk 2-4-re, de az kevésnek bizonyult. akkor jött meg az étvágyam, amikor már zabáltunk, úgyhogy pici hiányérzet maradt bennem, de hát egy szavam se legyen. jövőre a bl csoportból szeretnék továbbjutni, remélem most már azért a 3. kalapból leszek kisorsolva...
épp a minap beszélgettem egy haverommal, aki vevő arra, h ezzel a szarral traktáljam, h 6-7 év alatt semmilyen befektető se jött az országba, csak a magyar mutyi megy, egymás kezébe adják át a csapatokat, természetesen rajtam kívül mindenki vastagon mínuszban tengődve-vergődve. erre fel tegnap este jött a bomba, hogy egy kuwaiti bizniszman beszállna az mtk-ba és 42 milliót adna igazolni.

az mtk-ba, az istenit.

namindegy, deal is deal, kíváncsian várom, h lesz-e még egy legény a gáton. én örülnék neki, viccen kívül, mert a vecsést leszámítva a többi csapat ennyi idő alatt összesen 0 alkalommal jutott be bármelyik csoportkörbe. általában már a playoff is elérhetetlen. viszont a munkásságomnak hála a magyar bajnokság színvonala/reputációja emelkedett. az a baj, h a többi csapat nem tud egy konstans teljesítményt letenni az asztalra. 2. évben a fradi nyert, azóta általában a kiesőhelyek elől menekül, videoton egyszer 13., következő évben 2. talán a debrecen, a kecskemét és a
cegléd mondható stabilabb csapatnak. én se bánnék egy kicsit ambiciózusabb elnököt, tulajdonost, mert évek óta rágom a fejüket, h stadiont építsünk, vagy bővítsünk, a pénz természetesen megvan rá, de nem. pedig most már néha a bajnokságban is beüt egy teltház (4800 fő), nemzetközi porondon már a selejtezőkben is fullon vagyunk.
túl sok magyar játékosom nincs, most arra megyek, hogy a 2 brazil játékosom lassan eléri a honosítást, hátha vmelyiknek tetszene a magyar válogatott, csak hát a béka segge alatt vagyunk. détári...

a vb-re 3 spílerem megy, 1 román, 1 norvég és 1 német, bizony.

bár a dajcs 6 millió euroért megy az Alkmaarba. sajnos a lejáró szerződéses emberek nem igazán akarnak hosszabbítani, úgyhogy mindenkivel 4-5 éves kontraktust íratok alá, amikor megjönnek, aztán ha van sansz, akkor hosszabbítok velük az első év után, még vevők voltak rá. most már a fél csapat menne, de annyira jelenleg nem vagyok rászorulva a pénzre, h eladjam őket, mondom, hátha bevállalják a magyar válogatottat, mert egyébként botrányosan gyenge játékosokból áll a nemzeti tizenegy. juji lassan kiöregszik, a generáltak közül meg 3-4 talán, aki megüti a szintet. estefelé meg majd tolom a képeket, szasztok
ja, mióta nyerem a bajnokságot és a kupát is évek óta, nincs szuperkupa.

úgyhogy idén már kiestem a kupából, hátha.