Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Faust
El director de fotografía

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. október 6., hétfő 17:28

wZoLee7 írta:
Faust írta:

Edes jo istenem.
és ezekután akkor gólpaszt meg szabadrúgás gólt ver hogy csak pislogunk :mrgreen:
Aztan kapunk rola harmat, mert utoljara a cooperen sprintelt altalanosban, ott is csak az utolso percekben. :kalapos:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 6., hétfő 17:01

Faust írta:
Pad'em írta:, Barca meccsre akarjuk 100%-osnak.
Edes jo istenem.
és ezekután akkor gólpaszt meg szabadrúgás gólt ver hogy csak pislogunk :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. október 6., hétfő 12:34

Pad'em írta:, Barca meccsre akarjuk 100%-osnak.
Edes jo istenem.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 6., hétfő 12:28

Valverde pihenőt kapott Uruguaytól, marad Madridban. Mellette Lunin, Fran, Carreras, Asencio, Bellingham, Ceballos, Tchouameni és Endrick nem utazott el.

Trent felépülése jól halad, válogatott szünet után térhet vissza, Barca meccsre akarjuk 100%-osnak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. október 5., vasárnap 22:18

Sierra írta: Sztem szimplan bundesliga huszar a tag. Hany ilyen jatekos volt az elmult 20 evben, aki Nemetorszagban hatalmas kiraly volt, aztan eligazolt masik orszagba es dupla nulla lett. Szerintem o is ez a kaszt. Azert 7 meccsen 0 gol 0 golpassz 6.6-os ertekeles baromi gyenge egy 140 millios jatekostol. Persze tenyleg foloslegesen ilyen koran palcat torni felette de nem lennek meglepve, ha full bukta lenne a Liverpoolnak.

Mbappe meg nagyon rossz pelda, hozta o folyamatosan a golokat tavaly. Talan a november-december volt a leggyengebb idoszaka, akkor sorra hibazta a tizenegyeseket is, de amugy a csapat legjobbja volt szinte vegig.
es mennyi ziccert hagyott ki te jo eg, nehezen indult be a szekér de beindult
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. október 5., vasárnap 22:14

Sztem szimplan bundesliga huszar a tag. Hany ilyen jatekos volt az elmult 20 evben, aki Nemetorszagban hatalmas kiraly volt, aztan eligazolt masik orszagba es dupla nulla lett. Szerintem o is ez a kaszt. Azert 7 meccsen 0 gol 0 golpassz 6.6-os ertekeles baromi gyenge egy 140 millios jatekostol. Persze tenyleg foloslegesen ilyen koran palcat torni felette de nem lennek meglepve, ha full bukta lenne a Liverpoolnak.

Mbappe meg nagyon rossz pelda, hozta o folyamatosan a golokat tavaly. Talan a november-december volt a leggyengebb idoszaka, akkor sorra hibazta a tizenegyeseket is, de amugy a csapat legjobbja volt szinte vegig.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 5., vasárnap 18:16

Bappe is nagyon rosszul nézett ki tavaly nálunk
ez faszsag, volt osszel masfel rossz honapja, par rossz meccse.
Elotte, es utana siman stabil volt. Edzoba es a tobbiek neztek ki szarul.
thereisonly1ronaldo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. október 5., vasárnap 16:43

wZoLee7 írta: Bappe is nagyon rosszul nézett ki tavaly nálunk. Nem lesz ott gond, csak felejtsék el Salahot. Az egyiptomi a legnagyobb probléma náluk. Nekik nagyon megérné a szélen a felfutó védőket használni és inkább tolni 2 tizessel vagy 2 centerrel.
az új igazolásaiknak nagy mákjuk van, hogy Wirtz elviszi a fókuszt. Isak,Kerkez,Frimpong mind nagyon gyenge eddig. egyedül Ekitike startolt jól. eddig Ekitikével volt meg bármiféle kémia a többiek eddig flopok. majd belejönnek de ilyen gyenge kezdésre senki sem számított tőlük.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 5., vasárnap 16:43

Két hónap után azért nem vonnek le ilyen komoly következtetéseket mint itt páran.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. október 5., vasárnap 16:42

wZoLee7 írta:
realmadrid95 írta:

En nagyon szeretem Wirtz jatekat, de ertetlenul alltam azelott, hogy Plbe akar igazolni.

Sejtettem, hogy nem fog neki fekudni az angol liga, de azt egyaltalan nem, hogy ekkora 0 teljesitmenyt pakol le hetrol hetre. Szerintem hamarabb igazol a Bayernbe, mint mashova, ha tenyleg valtani akar. Foleg, hogy nagyon felerosodtek a pletykak, hogy Oliseben latjak Salah utodjat, igy egy csereuzlet konnyen letrejohet. Szerintem ezzel mind a 4 en jol jarnanak.
Bappe is nagyon rosszul nézett ki tavaly nálunk. Nem lesz ott gond, csak felejtsék el Salahot. Az egyiptomi a legnagyobb probléma náluk. Nekik nagyon megérné a szélen a felfutó védőket használni és inkább tolni 2 tizessel vagy 2 centerrel.

Azért ennyire rosszul nem.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 5., vasárnap 16:35

realmadrid95 írta:
Pad'em írta: JUST IN: Xabi Alonso has asked Real Madrid to keep an eye on Florian Wirtz. The player is currently unhappy at Liverpool. — @defcentral
En nagyon szeretem Wirtz jatekat, de ertetlenul alltam azelott, hogy Plbe akar igazolni.

Sejtettem, hogy nem fog neki fekudni az angol liga, de azt egyaltalan nem, hogy ekkora 0 teljesitmenyt pakol le hetrol hetre. Szerintem hamarabb igazol a Bayernbe, mint mashova, ha tenyleg valtani akar. Foleg, hogy nagyon felerosodtek a pletykak, hogy Oliseben latjak Salah utodjat, igy egy csereuzlet konnyen letrejohet. Szerintem ezzel mind a 4 en jol jarnanak.
Bappe is nagyon rosszul nézett ki tavaly nálunk. Nem lesz ott gond, csak felejtsék el Salahot. Az egyiptomi a legnagyobb probléma náluk. Nekik nagyon megérné a szélen a felfutó védőket használni és inkább tolni 2 tizessel vagy 2 centerrel.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. október 5., vasárnap 15:50

Pad'em írta: JUST IN: Xabi Alonso has asked Real Madrid to keep an eye on Florian Wirtz. The player is currently unhappy at Liverpool. — @defcentral

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. október 5., vasárnap 13:14

Tényleg totál formán kívül a pali, télen el is cserélhetjük Rodrygóra. :mrgreen: :shifty:
Ha valaki tudja, hogyan kell használni, akkor az Xabi.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 5., vasárnap 12:04

Hat unhappy a dragam, mert annyira szarul jatszik, hogy hihetetlen
Teljesen felesleges ide, tobben vannak a posztjan, akik jobbak itt.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 5., vasárnap 11:56

DC :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 5., vasárnap 11:36

JUST IN: Xabi Alonso has asked Real Madrid to keep an eye on Florian Wirtz. The player is currently unhappy at Liverpool. — @defcentral
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. október 5., vasárnap 9:06

Xabi Alonso: "Mbappé has discomfort in his ankle, Mastantuono has an overload”.

“We will see, we will keep monitoring them. They go with their national teams now…”.

Reméljük nem lesz rásérülés senkinél....

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. október 3., péntek 18:54

Pad'em írta: Carreras sem kapott meghívót spanyoloktól.
eddig sem kapott :kalapos:

szerencsére Asencio mellett ő is hanyagolva van a többet játszó spanyoljainkból, így tudnak pihenni

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 3., péntek 13:31

De, a nyilvánvalókat nem írtam, Mbappe, Huijsen, Güler etc.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 3., péntek 13:16

Papi nem megy a franciaba?
thereisonly1ronaldo

Vissza: