Amúgy fasza volt.gólvonal írta: Nem láttam a meccset, de a hibáját csekkoltam X‐en. Az sajna jogos tizi volt. Amúgy milyen volt?
De jobb lesz ha a 80 millás, gyári vkp megy hátra hibázni, azt jobban szeretjük

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 17., péntek 0:34
Amúgy fasza volt.gólvonal írta: Nem láttam a meccset, de a hibáját csekkoltam X‐en. Az sajna jogos tizi volt. Amúgy milyen volt?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 17., péntek 0:33
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. január 17., péntek 0:32
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 17., péntek 0:30
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 17., péntek 0:25
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 17., péntek 0:19
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 17., péntek 0:17
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 17., péntek 0:14
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 17., péntek 0:13
Nagyokat hibázni Tchouameni is tud, mert ő sem jó azon a poszton. Akkor játsszon ő is nyugodtan, majd tanul.ferni írta: Pontosan ezért kéne játszatni, ezekből fog tanulni.
Esélyt se kell megadni hogy fújhassák.
Padról nem fog tapasztalatot szerezni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 16., csütörtök 23:26
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 11., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. január 11., szombat 13:47
Főleg, hogy 18 évesen még itt se volt Ramos.nzooli93 írta: Meg a 22 évével úgy mondják sokan ,mintha még nem fejlődhetne. Nem emlékszem már pontosan, de Ramos se volt 22 évesen azért olyan nagyon kiforrott védő, voltak meredek meccsei bőven. Annyi, hogy ő 18 évesen már berobbant a tudatba,meg kezdő volt,de hát ilyen Metzelderek voltak mellette, nem csoda![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 11., szombat 10:14
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 11., szombat 10:12
Mondjuk pont ezt csinálta jól. Azt a gyökeret meccsek óta nem tudja Vini felbaszni, mert nincs agya hozzá, fordítva bezzeg a nem túl okos sztárunk kiborul és már nem a játékra koncentrál. Asencio meg két mozdulattal kiborította a patkányt. Amellett, hogy láthatóan szint még okosan is csinálja a dolgokat.mexes írta: Szenzációs, hogy a padon és - főleg - a castillában olyan aranylabdások rohangálnak, ami kiszúrja mindenki szemét csak Ancelotti egy gyökér és nem látja. Perez meg nem fogja pusholni, hát lehet venni is és mindig is a négereket preferálta.![]()
Tök szimpi játékos, ha egy Nacho karriert befut az már kurvajó, ha még többet akkor parádé.![]()
Azt meg hagyjuk is hogy 200 percet játszott első osztályban, de egy megnyert meccsen úgy ugat az ellenfélnek és generál tömegjelenetet, mintha peakRamos lenne. Dehát ez ilyen, ő ettől hős.
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. január 11., szombat 8:31
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 11., szombat 7:04
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 11., szombat 5:15
Ohh ezzel a tekintettel és mentalitással én nem féltem ettől. Fejben nagyon egyben van, fogja tudni kezelni.realbeckham írta:+ Egesz pályafutása alatt rajta lesz a cimke a botrány miatt. Mindig megkapja majd a nyakaba a pályán es azon kívül is.BLevi96 írta:
Asencionak pedig Ancelotti miatt nehéz dolga lesz berobbani, kevés játék lehetőség miatt.
Ahogy pepen is rajta volt casquero miatt a gyilkos vadállat
bélyeg, annak ellenére, hogy emlékszem több szezonjában mennyire sportszerű volt.
Nehéz dolga lesz asencionak megragadni. En nagyon szurkolok neki
Ettől sem féltem, szépen fel lesz építve. Nem hülyék ülnek ott, tudják, mit csinálnak. Kapja a perceit, néha kezdeni fog, rendben lesz. Azt is fogja tudni kezelni, hogy nem ő az elsőszámú, ahogy eddig is kezelte.BLevi96 írta: Asencionak pedig Ancelotti miatt nehéz dolga lesz berobbani, kevés játék lehetőség miatt. Eredmény kényszerbe van 0-24, nem fog kockáztatni. A szét hypolt Endrickünknek 250perce van![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 11., szombat 0:12
kolléga úr hozta szóba Varanet, arra reagáltamRealista24 írta: 18 évesen inasba tette a Barcat, golt szerzett.
Majd szólj, ha Asencio megtette.
Miért úgy kell dicsérni a srácot, hogy más parades teljesítményét akarod lehúzni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 10., péntek 22:45
Őszintén nagyon egyik se, Varane volt talán az utolsó azon a poszton.realmadrid95 írta:
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 10., péntek 22:30
+ Egesz pályafutása alatt rajta lesz a cimke a botrány miatt. Mindig megkapja majd a nyakaba a pályán es azon kívül is.BLevi96 írta:
Asencionak pedig Ancelotti miatt nehéz dolga lesz berobbani, kevés játék lehetőség miatt.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem