Raúl Asencio - 17

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

Re: Raúl Asencio - 35

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 22., szerda 19:03

Egy jó kis írás róla.
Én is remélem, hogy biznak benne.

Miguel González (Asencio első edzője a Las Palmas akadémiáján): "Lehet azt mondani, hogy igazságos vagy igazságtalan, amikor a kispadra ültetik. De még mindig a fejlődési szakaszban van. Türelmesnek kell lenni, nem szabad túlhajtani, és úgy gondolom, Ancelotti kiválóan menedzseli a játékost. A Real Madridnál minden fel van nagyítva, a negatív és a pozitív dolgok egyaránt. Ha a szívemre hallgatok, Raúlnak minden percben a pályán kellene lennie."

"Minden adott ahhoz, hogy tovább fejlődjön. Különböző fejlődési szakaszokon megy keresztül, viszont még van hová előre lépnie. Mindig jól helyezkedik, jól mozog. A játékstílusát Sergio Ramoséhoz tudnám hasonlítani. Időnként a túlzott bátorságával bajba sodorja magát, azonban idővel fejlődni fog."

A párhuzam Sergio Ramosszal: "Félek az összehasonlítástól, mert ha valakit Sergio Ramoshoz mérnek, arra nagy nyomás nehezedik, de tény, hogy ő az a profilú játékos, akire Asencio a leginkább hasonlít."

"Raúl egy temperamentumos srác, borzasztóan elhivatott, vezéralkat, és szerintem ő lehet majd a Real Madrid csapatkapitánya."

"Fiatal kora óta a Real Madridnak szurkolt. A csapattársai között voltak még remek adottságokkal rendelkező játékosok, ám Asenciónál teljesen világos volt, hogy messzire akar jutni. A Real Madrid már koránt elkezdett érdeklődni, és mind neki, mind pedig a családjának egyértelmű volt, hogy ha a Real Madrid akarja, akkor oda fog szerződni. Ezt elérte, így még mindig fejlődhet."

"Ha engem kérdeznek, szerintem Ancelotti és a klub bízik Raúlban. Nyugodt, két lábbal a földön jár. Tisztában van vele, hogy meg kell küzdenie az előtte lévő futballistákkal. Tudja ezt, ezért türelmes lesz. Úgy gondolom, megállja majd a helyét a Real Madridban" - mondta Raúl Asencio korábbi edzője a Buenas Noches y Buenos Goles című podcast műsorban.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 21., kedd 11:28

Ramos is rengeteget hibázott mire az lett aki.
Bayern ellen is fölé kellett vernie azt a tizit, majd nyelnie kövi évben egy négyest a Dortmundtól.
Már a visszavágón is ő adott reményt a csapatnak az utolsó percekben a Dortmund ellen, de ott még nem sikerült.

Aztán eljött 2014 tavasza, majd az Allianzban egy duplával kivégezte a Bayern Münchent, majd mikor minden veszve volt a döntőben, jött és elhozta a La Decimát az utolsó pillanatokban.

Azt utána az emberünk már tiziket panenkázgatott ha kellett.

Végig kell ezt járni, szopni kell a legfájdalmasabb módokon, ilyenek után lesz legenda az aki alkalmas erre.

Semmi értelme Alabát nyomtatni, max ha Asensio jobbhátvéd lesz.
Legyen pályán Asencio, tanuljon, hibázzon aztán majd eldől a sorsa, de esélyt kell neki adni, minél többet.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. január 21., kedd 3:59

ferni írta: Kincs ez a gyerek, ezt a mentalitást nem lehet megvenni, ezt a madridizmust, ezt a küzdést.
Hogy újoncként úgy megy fel, hogy megbaszok mindenkit is.

Oda kell neki adni a világ összes percét és megnézni mit mutat hosszabbtávon.

Nyáron úgyse fogunk KHt igazolni, nagyon kéne valaki fixen a kezdőbe még.

Alabától is félek, mert botrány volt mielőtt megsérült meg ő alapból se túl fizikális, ha tényleg lassult akkor félek mi lesz ebből, szerencsére a labdával még jóban van.
Kozephatved pozicioba nagyon ritkan jon ki olyan jatekos akademiarol, plane egy Real Madridban, aki helyt tud allni, sot, bizonyitani tud. Azon a poszton nem lehet hibazni, szinte rosszabb, mint egy kapus helyzete. Ha odakerulsz, azonnal magas szintet kell nyujtani, vizsgaznod kell becsuszasbol, szerelesbol, elfejelgetni a labdakat, tudnod kell helyezkedni, ha nalunk a labda, akkor jo helyre jo utemben passzolni, nyitni a tarsaknak, melyiteni a jatekot, kapusnak segiteni, elkerni a labdat, kihozni a labdat, lesre allitani, elkepeszto feladat, plane egy Real Madridban ilyen fiatalon. Van benne kraft, van benne kello kemenyseg, ugyanakkor alazat és onbizalom, hogy dafke megcsinalom, csak azert is letarolom a gcibe, elviszem a labdaval egyutt a labat is. Ide ez kell, Ramos mentalitasa, nagyon kellene egy ilyen jatekos ide, raadasul spanyol, a mi kutyank kolke. En nagyon orulnek neki, ha bevalna hosszabbtavon, igazabol nyomatni kell, bizalmat adni neki es mentoralni, a tapasztalatszerzessel tud egy vedo klasszisokat fejlodni rovid ido alatt. Ha jatekban van es segitenek a tobbiek, magatok fogja lepegetni a szinteket. Persze lesznek melypontok, rossz dontesek, pl. amikor nekifutott a tamadonak es kilokte a tizenhatosrol a gyereket a Celta ellen es tizi. Nyilvan az volt, de ott is az tortent, hogy hatarozottan, kemenen erkezett, egy hajszallal volt csak kemenyebb, mint kellett volna, es a tamado elpockolte a labdat. De ott is ellentmondast nem turoen cselekedett, es megfigyeltem, hogy tobbszor is szerelt mar eles szituacioban, tizenhatoson belul sem fel odacsuszni, szoval, tenyleg van benne kraft. Olyan Ramosos kemenyseg es hatarozottsag.
:goat:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 20., hétfő 22:39

ferni írta: Kincs ez a gyerek, ezt a mentalitást nem lehet megvenni, ezt a madridizmust, ezt a küzdést.

Alabától is félek, mert botrány volt mielőtt megsérült meg ő alapból se túl fizikális, ha tényleg lassult akkor félek mi lesz ebből, szerencsére a labdával még jóban van.
+1
Jó lenne kideriteni mit tud, mielött kiadunk 50-80m egy középhátvédért feleslegesen. Jövőre ott lesz Joao is akit még Asencio elött Ramos 2.0-nak hívtak, őt is lekell tesztelni. Van bőven tehetség az utánpótlásba, csak sose kapnak elég bizalmat.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 20., hétfő 22:31

Kincs ez a gyerek, ezt a mentalitást nem lehet megvenni, ezt a madridizmust, ezt a küzdést.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 20., hétfő 22:23

Ramos Jr. Az a tekintet..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. január 17., péntek 15:21

Én egy rövidtávon robbanékonyabb és alapvetően agilisebb védőt szeretnék hátra. Meg nekem a technikai tudásával is bajom van. Az indításai nagyon ülnek, de szereintem nem egy kifejezetten labdaügyes játékos.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 17., péntek 15:21

Plusz! Bar lehet tobbet latunk bele mint ami

de en ilyen teren kicsit konzervativ vagyok es jo eljatszani a gondolattal hogy hatul spanyol vezere legyen a csapatnak mint ramos vagy hierro annó. 22 eves legjobb korban van innen csak felfele ivelhet ha tenyleg megvan a tehetseg es a szorgalma, de ehhez jatekpercek kellenek

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 17., péntek 15:14

poronty írta:
Ertem amit mondasz, de itt fokepp arra utaltam, hogy az ifibol lett felrakva a legmagasabb szintre.
Ami ugye nem igaz. A kolléga arra utal, hogy őt nem az utánpótlásból raktuk a felnőtt csapatba (Juvenil A-B stb.) hanem a Castillaból, ami bár nem egy veretes bajnokság, de ettől függetlenül felnőtt játékosok ellen játszott a spanyol 3. ligában már másfél éve.

A teljesítménye eddig amúgy nagyon rendben van. Nem is kérdés, hogy végig kezdőként kéne játszania Rüdiger mellett, aztán lehet elemezni a stábnak, hogy 3. vagy 4. számú középhétvédnek tartsuk meg.
Vagy ha penge marad az idény végére is, nem kérdés hogy kezdőben a helye.
Jó lenne ha a teljesitmény döntene erről.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. január 17., péntek 14:19

Ertem amit mondasz, de itt fokepp arra utaltam, hogy az ifibol lett felrakva a legmagasabb szintre.
Ami ugye nem igaz. A kolléga arra utal, hogy őt nem az utánpótlásból raktuk a felnőtt csapatba (Juvenil A-B stb.) hanem a Castillaból, ami bár nem egy veretes bajnokság, de ettől függetlenül felnőtt játékosok ellen játszott a spanyol 3. ligában már másfél éve.

A teljesítménye eddig amúgy nagyon rendben van. Nem is kérdés, hogy végig kezdőként kéne játszania Rüdiger mellett, aztán lehet elemezni a stábnak, hogy 3. vagy 4. számú középhétvédnek tartsuk meg.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 17., péntek 13:54

MVPP írta:
Realista24 írta:

Vilagsztarok buktak el sorra, mert nem voltak kepesek megbirkozni a Real altal kepviselt nyomassal. Nincs ebben semmi tulzas.
Én az ifistára értettem, 3 hét múlva 22 éves a srác.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. január 17., péntek 13:33

Realista24 írta:
MVPP írta:

Nem kell eltúlozni, nem ifista a srác. Más dolog, hogy a B csapatban játszott eddig, és nem tűnt fel senkinek, hogy nem elveszett a srác.
Vilagsztarok buktak el sorra, mert nem voltak kepesek megbirkozni a Real altal kepviselt nyomassal. Nincs ebben semmi tulzas.
Én az ifistára értettem, 3 hét múlva 22 éves a srác.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 17., péntek 13:26

nem remegek amikor hozzakerul a labda mint sokszor Militaonal vagy Tchouameninel.
ptsd bazmeg, köszi neked is jó hétvégét :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 17., péntek 13:14

MVPP írta:
BlancoMark írta:

Ez nagyon nagyon ritka szemelyiseg, hogy ifistakent beugrik egy Real Madridba es mindenfele lampalaz nelkul nem csak meguszni akarja a meccset, hanem 'alkotni' is es tevekenyen hozzajarulni a sikerhez. Szerintem technikailag is eleg jo, nem remegek amikor hozzakerul a labda mint sokszor Militaonal vagy Tchouameninel.
Nem kell eltúlozni, nem ifista a srác. Más dolog, hogy a B csapatban játszott eddig, és nem tűnt fel senkinek, hogy nem elveszett a srác.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. január 17., péntek 13:10

BlancoMark írta:
lestat írta: https://x.com/YashRMFC/status/1879997135124611169

Ez nagyon patika volt.
Ez nagyon nagyon ritka szemelyiseg, hogy ifistakent beugrik egy Real Madridba es mindenfele lampalaz nelkul nem csak meguszni akarja a meccset, hanem 'alkotni' is es tevekenyen hozzajarulni a sikerhez. Szerintem technikailag is eleg jo, nem remegek amikor hozzakerul a labda mint sokszor Militaonal vagy Tchouameninel.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 17., péntek 12:41

lestat írta: https://x.com/YashRMFC/status/1879997135124611169

Ez nagyon patika volt.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. január 17., péntek 10:51

Dupla D írta: Egy dolgot még eltanulhat Ramostól. Ramosnak számtalan ilyen belépője volt, mint amit tegnap befújtak tizinek, de ő ilyenkor egyből megfordult és mutogatott a támadónak, hogy kelljen fel, mert csak eldobta magát. És talán emiatt többször megúszta ezeket. :lol:
Ramost szerintem ha almabol ebresztetted, mar ugy kelt, hogy meltatlankodva mutogatott a legkozelebbi labdara :D imadtam

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 17., péntek 10:16

https://x.com/YashRMFC/status/1879997135124611169

Ez nagyon patika volt.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 17., péntek 10:10

Feleslegesen védeni, meg nem játszatni is hülyeség :mrgreen:

Tizi volt, de ettől eltekintve nagyon jó teljesítményt rakott le. Ennek a gyereknek játszania KELL, viszont ha még ilyeneket csinál, akkor ki fog kerülni a kezdőből és jogosan.

A vasárnap amúgy nekem vízválasztó Alabával is, egy las palmas ellen tán már be lehet tenni valamikor, kicsit puhatolózni, hogy mit bír, milyen a forma a sérülés/hosszú kihagyás után. A sérülés előttire emlékszünk..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 17., péntek 9:40

Mondjuk ez csak a Lunin szitu miatt volt tizi, amúgy rohadtul nem volt jogos az ítélet.

Vissza: