Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Kit adnák el inkább?

A szavazás 2025. február 16., vasárnap 11:41-kor befejeződött.

Rodrygot
14
20%
Viniciust
56
80%

Szavazatok száma: 70

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 31., péntek 14:32

Impostor írta:
Sierra írta: Sztem amugy osztonosebb jatekos Rodrygo mint Vini. Cselei is sokkal termeszetesebbek, nem ugrabugral mint Binicius
Szokott cselezni? :hmmm:
Első gólja a héten megvolt?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. január 31., péntek 13:41

Sierra írta: Sztem amugy osztonosebb jatekos Rodrygo mint Vini. Cselei is sokkal termeszetesebbek, nem ugrabugral mint Binicius
Szokott cselezni? :hmmm:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 31., péntek 13:33

Sztem amugy osztonosebb jatekos Rodrygo mint Vini. Cselei is sokkal termeszetesebbek, nem ugrabugral mint Binicius

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 31., péntek 13:29

Pad'em írta:
realmadrid95 írta: Miota a Realban van, balszelsokent:

37 meccs, 12 gol, 10 golpassz.

Tuloldalt:
125 meccs, 32 gol, 28 golpassz

Termeszetes a mozgasa balszelsokent, azt alairom, de nala tenyleg a legnagyobb gond, hogy hoz 3-4 vilagklasszis meccset, utana 5-8 meccsen eszrevehetetlen, sulytalan.
Soha nem játszott még 5-8 meccset egyhuzamban a helyén, úgyhogy ezt nem tudjuk milyen lenne ott hosszútávon de azért sejthető, hogy sokkal jobb mint jobbszélen.
Egy kiforrott rendszerben szerintem ős jobban érvényesülne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 31., péntek 13:07

Realista24 írta:
Pad'em írta:
Sokkal többet kéne cserélgetni az oldalakat, ha a V M R van fenn egyszerre.
Ezt amugy nem is ertem. Amikor volt egy BBC elol, mindenki azt csinalt amit akart, mentek ossze-vissza, ha kellett. Nyilvan a BBC mas szint, de bovitsuk akkor a kort Jude-dal.

Megneznem oket is egyfajta kotetlenebb felfogasban.
Náluk is szokott ilyen lenni, gondolom akkor van ez amikor mind a 4en balszélen vannak egymást zavarva. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 31., péntek 11:04

Pad'em írta:
Sokkal többet kéne cserélgetni az oldalakat, ha a V M R van fenn egyszerre.
Ezt amugy nem is ertem. Amikor volt egy BBC elol, mindenki azt csinalt amit akart, mentek ossze-vissza, ha kellett. Nyilvan a BBC mas szint, de bovitsuk akkor a kort Jude-dal.

Megneznem oket is egyfajta kotetlenebb felfogasban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 31., péntek 10:58

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: Nem kellene Viniciusnak sem minden meccsen kezdeni, főleg akkor nem amikor agyatlanul játszik. A keretben a legjobb támadónk a jobb oldalra Brahim, én hagynám Rodrygot mint első csere, bármelyik szélre vagy akár középre. Ha valamilyen csoda folytán Vinicius lépne, akkor is Bappe kerülne balra szerintem szóval teljesen kár arról beszélni, mit tudna csak a baloson.
Most, hogy Vini eltiltott volt se Mbappé került ki balra és egyre jobb is középen.
Persze, mert nem volt az eltiltás előtt egy nyarunk megoldani hogy ki legyen a kezdő csatárunk, meg nem pár meccs miatt szedjük ki onnan MBappet aki kezd belejönni. Egy eligazolás azért egészen más történet.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 31., péntek 10:52

Saudi Arabia’s offer for Rodrygo has been revealed by Edu Aguirre!

• €300M fee to Real Madrid.
• €140M salary to Rodrygo.

“Both parties have REJECTED”.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 31., péntek 10:32

wZoLee7 írta: Nem kellene Viniciusnak sem minden meccsen kezdeni, főleg akkor nem amikor agyatlanul játszik. A keretben a legjobb támadónk a jobb oldalra Brahim, én hagynám Rodrygot mint első csere, bármelyik szélre vagy akár középre. Ha valamilyen csoda folytán Vinicius lépne, akkor is Bappe kerülne balra szerintem szóval teljesen kár arról beszélni, mit tudna csak a baloson.
Most, hogy Vini eltiltott volt se Mbappé került ki balra és egyre jobb is középen.

Sokkal többet kéne cserélgetni az oldalakat, ha a V M R van fenn egyszerre. Mert Rodrygo átszokott nézni balra, de olyankor vagy az van hogy ketten vannak ott egyszerre, vagy Mbappé és Vini zavarja egymást középen. Jobbra senki nem húzódik ki, Mbappé ritkán de ezt sokkal sűrűbben kéne csinálniuk. Csak ugye szabadság van ott nekik elől, arra mennek amerre akarnak :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 31., péntek 10:24

Nem kellene Viniciusnak sem minden meccsen kezdeni, főleg akkor nem amikor agyatlanul játszik. A keretben a legjobb támadónk a jobb oldalra Brahim, én hagynám Rodrygot mint első csere, bármelyik szélre vagy akár középre. Ha valamilyen csoda folytán Vinicius lépne, akkor is Bappe kerülne balra szerintem szóval teljesen kár arról beszélni, mit tudna csak a baloson.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 31., péntek 10:01

realmadrid95 írta: Miota a Realban van, balszelsokent:

Tuloldalt:

Termeszetes a mozgasa balszelsokent, azt alairom, de nala tenyleg a legnagyobb gond, hogy hoz 3-4 vilagklasszis meccset, utana 5-8 meccsen eszrevehetetlen, sulytalan.
Soha nem játszott még 5-8 meccset egyhuzamban a helyén, úgyhogy ezt nem tudjuk milyen lenne ott hosszútávon de azért sejthető, hogy sokkal jobb mint jobbszélen.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 31., péntek 9:58

realmadrid95 írta:utana 5-8 meccsen eszrevehetetlen, sulytalan
Én annyiban árnyalnám, vagyis inkább kiegészíteném ezt, hogy ezeken a meccseken nem csinál látványos dolgokat, viszont csapat szinten sokat segít, hogy ilyenkor is visszajár védekezni, vagy támadásépítésnél visszalép a KP-ra elkérni a labdákat.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 31., péntek 9:52

Miota a Realban van, balszelsokent:

Tuloldalt:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 30., csütörtök 12:48

Most azért tett hozzá annyit Rodrygo, hogy legaláb pár helycsere beleférjen meccs közben.. B-)

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 30., csütörtök 12:42

Realista24 írta: Szerintem Vini mar jatszott a masik oldalon, es nem volt jo. De lehet rosszul emlekszem.
Néha feltűnt ott, mikor Rodrygoval helyet cseréltek, de ez is inkább a szezon elején volt jellemző.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 30., csütörtök 12:26

Realista24 írta: Szerintem Vini mar jatszott a masik oldalon, es nem volt jo. De lehet rosszul emlekszem.
Így van, még nagyon az elején tesztelgették és gyenge volt, de azóta eltelt 5-6 év, újra ki lehetne próbálni.
Hala Madrid y nada más 🤍

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 30., csütörtök 12:23

Szerintem Vini mar jatszott a masik oldalon, es nem volt jo. De lehet rosszul emlekszem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 30., csütörtök 12:18

Tjacks írta:
Pad'em írta:
Sorry a dupláért.

Rodrygo stats by position this season:
• LW: 6 starts, 6 goals, 5 assists
• RW: 14 starts, 6 goals, 2 assists
• ST: 5 starts, 0 G/A

Feel the difference.
Akkor most rakjuk át Vinit a jobbosra 6 meccsre, és csekkoljuk mi sül ki belőle. :D Vini egyébként sokszor szereti az alapvonal felé tolni a bogyót, a túloldalon így befele tudna cselezni ami jobb lövőhelyzetet is teremthetne, who knows? :) A végén kiderül hogy ő mindkét oldalon atom veszélyes tudna lenni.
Áh, Carlotól ne várj logikus dolgokat, minek próbálgatni egy alsóházi csapat ellen pl, még lehet működne :lol:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 30., csütörtök 9:32

Pad'em írta:
Pad'em írta: Rodrygo is living his best moments since arriving at Real Madrid. Since returning from his last muscle injury on December 10, he has 10 goals and 4 assists in 12 games. He is involved in a goal every 62 minutes.

— @relevo

Szebbnél szebb gólokkal :agree:
Sorry a dupláért.

Feel the difference.
Akkor most rakjuk át Vinit a jobbosra 6 meccsre, és csekkoljuk mi sül ki belőle. :D Vini egyébként sokszor szereti az alapvonal felé tolni a bogyót, a túloldalon így befele tudna cselezni ami jobb lövőhelyzetet is teremthetne, who knows? :) A végén kiderül hogy ő mindkét oldalon atom veszélyes tudna lenni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 30., csütörtök 9:11

Pad'em írta: Rodrygo is living his best moments since arriving at Real Madrid. Since returning from his last muscle injury on December 10, he has 10 goals and 4 assists in 12 games. He is involved in a goal every 62 minutes.

— @relevo

Szebbnél szebb gólokkal :agree:
Sorry a dupláért.

Feel the difference.

Vissza: