Itt semilyen egyeni vagy csapat teljesitmeny nem szamit. Max kis reszben. Az szamit hogy kinek ki szimpatikus...2010ben megváltozott az Aranylabda... ha nincs változás, akkor ott Sneijder vagy valamelyik spanyol kapja... de ott megváltoztak a dolgok és csak az egyéni teljesítmény számít, az hogy ez jó-e vagy sem az más kérdés, de így nem is kérdés, hogy kinek kell kapnia, a sok kupára ott van az év Uefa játékosa díj, vagy mi annak a neve, azt kapta meg Ribéry is.
Aranylabda - 2013
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Aranylabda - 2013
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
mia san mia
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Egész pontosan felfut beadja/eladja és a helyéről kapják a gólt, mert 10 méter hátrányban lohol visszafelé. Tavaly 3 gólt kaptak tőlünk az ő helyéről. De vitathatatlanul ott a helye. Sőt emiatt Lahm is csak balra fér be Alves annyira kiemelkedő volt.Úszómester írta:alves is nem tudom mit keres ott, 2 éve annyiból áll a játéka hogy felfut beadja,és bedobással jön az ellenfél
szerintem simán mehetett volna alaba
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
alves is nem tudom mit keres ott, 2 éve annyiból áll a játéka hogy felfut beadja,és bedobással jön az ellenfél
-
mia san mia
De. Ezért mondtam, hogy nem tudom nevessek-e vagy sírjak.Dupla D írta:ezt a csapatot nem a neten lehetett megszavazni?
Ugyanolyan szimpátia szavazás mint amilyenné sajna az Aranylaszti is kezd válni. :S
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ezt a csapatot nem a neten lehetett megszavazni?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
mia san mia
Azért szoktam nézni a Bundesligát, de igaz ott inkább a Schalke meccseit követem.
[/quote]
Elvégre Száláj Madridban "nevelkedett". :P
Elvégre Száláj Madridban "nevelkedett". :P
-
mia san mia
4-en abból a Barcából amely megnyert egy kemény bajnoki címet, és hárman abból a Bayernből amely 6 lehetségesből 5 trófeát begyűjtött és talán a legjelentéktelenebbet bukta el. Röhej ha ez igaz. De nem lepődnék meg annyira őszintén szólva.
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Azért szoktam nézni a Bundesligát, de igaz ott inkább a Schalke meccseit követem.mia san mia írta:Messze van Zidane-tól. Ezt Bayernesként mondom. De hidd el több olyan meccset láttam ahol Ribéry hiányzott a pályáról.MorataMartin írta:Én mint hatalmas francia válogatott szurkoló mondom, hogy Ribéry nem több egy jó játékosnál. Hiába mondod a Bayern nélküle is tökéletesen működő gépezet. Ronaldo pedig a hátán viszi a Real Madrid és a válogatottat is. Amit a nagyszájú Ribéry csinál a válogatottban az több, mint gyalázat. És azt az embert nevezték az új Zidane-nak
Nem követitek heti szinten a Bayernt. (legalábbis gondolom már csak a két klub csodás viszonya miatt is)
Ha kivesszük Ribéry-t vele együtt "hal" Alaba is. Magyarán a komplett baloldal. Félkarú óriás nélküle a csapat.
Persze ez a BuLiban belefér, de mondjuk a BL-ben marhára nem.
Xavi, Iniesta
Hihetetlen, hogy őket mindig be lehet tolni ezekbe a csapatokba, szerintem játszaniuk sem kellene, itt már automatizáltan futnak a folyamatok.
Hihetetlen, hogy őket mindig be lehet tolni ezekbe a csapatokba, szerintem játszaniuk sem kellene, itt már automatizáltan futnak a folyamatok.
-
mia san mia
Messze van Zidane-tól. Ezt Bayernesként mondom. De hidd el több olyan meccset láttam ahol Ribéry hiányzott a pályáról.MorataMartin írta:Én mint hatalmas francia válogatott szurkoló mondom, hogy Ribéry nem több egy jó játékosnál. Hiába mondod a Bayern nélküle is tökéletesen működő gépezet. Ronaldo pedig a hátán viszi a Real Madrid és a válogatottat is. Amit a nagyszájú Ribéry csinál a válogatottban az több, mint gyalázat. És azt az embert nevezték az új Zidane-nak
Nem követitek heti szinten a Bayernt. (legalábbis gondolom már csak a két klub csodás viszonya miatt is)
Ha kivesszük Ribéry-t vele együtt "hal" Alaba is. Magyarán a komplett baloldal. Félkarú óriás nélküle a csapat.
Persze ez a BuLiban belefér, de mondjuk a BL-ben marhára nem.
-
mia san mia
Neuer - Alves, Silva, Ramos, Lahm - Ribéry, Xavi, Iniesta - Messi, Ibrahimovic, Ronaldo...
Elvileg ez lesz az év csapata. Hát nem tudom sírjak-e vagy nevessek.
Elvileg ez lesz az év csapata. Hát nem tudom sírjak-e vagy nevessek.
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Én mint hatalmas francia válogatott szurkoló mondom, hogy Ribéry nem több egy jó játékosnál. Hiába mondod a Bayern nélküle is tökéletesen működő gépezet. Ronaldo pedig a hátán viszi a Real Madrid és a válogatottat is. Amit a nagyszájú Ribéry csinál a válogatottban az több, mint gyalázat. És azt az embert nevezték az új Zidane-nak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az egész egy színjáték, úgyhogy nagyjából igenAztán lehet, hogy hazudnak.....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én úgy emlékszem, hogy módosíthatott, de kétlem, hogy sorba jöttek a Fifához az emberek, hogy így meg úgy változtassák megR.M.C.F írta:Aki már szavazott az már nem módosíthat,i.
2010ben megváltozott az Aranylabda... ha nincs változás, akkor ott Sneijder vagy valamelyik spanyol kapja... de ott megváltoztak a dolgok és csak az egyéni teljesítmény számít, az hogy ez jó-e vagy sem az más kérdés, de így nem is kérdés, hogy kinek kell kapnia, a sok kupára ott van az év Uefa játékosa díj, vagy mi annak a neve, azt kapta meg Ribéry is.Persze ezzel sem fogtok egyetérteni. De nekem ez a véleményem.
menj bele az Élő közvetítésbe a főoldalon.A gond azzal van, hogy aki szavazott az is módosíthatta.
"15:40 – A szabályok és a szavazás menete ismertetve van. A konferáló elmondja, hogy a meghosszabbított szavazás nem befolyásolta a végeredményt! Csak több szavazat érkezett! (további szabályzat ismertetés, a tavalyi blamák elkerülése miatt)"
Aztán lehet, hogy hazudnak.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. január 13., hétfő 16:38-kor.
-
mia san mia
A gond azzal van, hogy aki szavazott az is módosíthatta.R.M.C.F írta:ezt azóta sem értem hogy mitől baj sok embernek. Kevés volt a szavazat az állítólagos közlemény szerint. Aki már szavazott az már nem módosíthat, aki még nem szavazott annak a jó része biztos tudta előtte is egy héttel kire akar, vagy ki szimpatikus vagy kitől van autógramja, ki like-olta azon az idióta fészbúkon.
Ronaldo a pótselejtezőn jó volt? Mi az hogy...és?? Erre apellált a csaló fifa mert addig ribery vezetett? Honnan tudták hogy majd a még nem szavazók most majd a jó meccset hozó ronaldora szavaznak? Egyáltalán jó meccset fog-e lehozni vagy égni fog??
Senki sem.
Hülyeség ez az egész.
Ronaldo a király idén. Aki mást mond,az menjen kapálni.
-
mia san mia
Ebben van igazság. De Ribéry messze a legfontosabb a Bayern támadógépezetében. Hiába tennénk a helyére mondjuk Götzét, teljesen más a játék nélküle.Kerlon írta:Na konkrétan ebben van az igazság. Ronaldo sokkal nagyobb fogaskerék a csapata számára, mint Ribery. Arról nem is beszélve, hogy szerintem a francia a BL-ben nem volt nagyobb vezéregyéniség, mint Robben.logikusan nézve céronaldo többet jelent, a jelenléte, teljesítménye többet számít a madridnak, mint ribéry a bayernnek. ribéry nélkül is behúzzák a kupákat, korántsem volt annyira nélkülözhetetlen. az mvp-díj ez az aranylabda, tehát a legértékesebb játékos, az pedig céronaldo. ha messi nem lett volna ennyiszer sérült, akkor az idei is az övé kellene legyen, pont a fentiekért (természetesen a korábbi években legalább kétszer nem neki kellett volna győznie). szerintem ezekkel nem igazán lehet vitatkozni.
Ebbe a témába bele lehetne menni mélyebben de sokan megsértődnének a véleményemet olvasva.
Talán pont az a Real legnagyobb baja, hogy Ronaldoról szól minden. Ezért nevezhetjük jogosan nagyobb fogaskeréknek.
Azért nem mindegy, hogy egyénileg kiemelkedő vagy, vagy egyénileg kiváló teljesítménnyel segíted a csapatodat trófeákhoz.
Persze ezzel sem fogtok egyetérteni. De nekem ez a véleményem.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:JujjA szabályok és a szavazás menete ismertetve van. A konferáló elmondja, hogy a meghosszabbított szavazás nem befolyásolta a végeredményt! Csak több szavazat érkezett!![]()
ezt azóta sem értem hogy mitől baj sok embernek. Kevés volt a szavazat az állítólagos közlemény szerint. Aki már szavazott az már nem módosíthat, aki még nem szavazott annak a jó része biztos tudta előtte is egy héttel kire akar, vagy ki szimpatikus vagy kitől van autógramja, ki like-olta azon az idióta fészbúkon.
Ronaldo a pótselejtezőn jó volt? Mi az hogy...és?? Erre apellált a csaló fifa mert addig ribery vezetett? Honnan tudták hogy majd a még nem szavazók most majd a jó meccset hozó ronaldora szavaznak? Egyáltalán jó meccset fog-e lehozni vagy égni fog??
Senki sem.
Hülyeség ez az egész.
Ronaldo a király idén. Aki mást mond,az menjen kapálni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
"Orbán Viktor adja át a Puskás-díjat"
Eddig is ő adta, vagy ez egyedi eset?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots