Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Mit nem lehet erteni? (valasz nem kell, csak az egyutterzo hallgatas).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt nem az iphone mondja.Be akartam írni mit mond az ájfón
arra pont nem kerdeztel ra.igaza van-e a filmkritikus Hehének
mas fail nincs amugy, csak ugy alapbol az egesz tema
a filmhez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem ertettem - biztos mert épp a popcornvödör alján kerestem az utolsó szemet - de miert kellett eltenie 16 evnek, mire megint elkezdtek keresni oket?
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Pedig csak követtem a segítőkész utasításokat?
Be akartam írni mit mond az ájfón, igaza van-e a filmkritikus Hehének.. de akkor nem teszem be mert R24 a legmenőbb a Vackor csoportban, neki piros színe is van és kitesz engem.
Amúgy megnézem inkább én is a filmet majd.
Be akartam írni mit mond az ájfón, igaza van-e a filmkritikus Hehének.. de akkor nem teszem be mert R24 a legmenőbb a Vackor csoportban, neki piros színe is van és kitesz engem.
Amúgy megnézem inkább én is a filmet majd.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
De ki az a Leo.
Leonardo DiCaprio (teljes nevén Leonardo Wilhelm DiCaprio) egy amerikai színész és filmproducer, aki a világ egyik legismertebb és legsikeresebb filmsztárja. 1974. november 11-én született Los Angelesben, Kaliforniában.
Miért híres?
DiCaprio pályafutása gyerekszínészként indult a ’90-es évek elején, de világhírnévre a „Titanic” (1997) című filmben nyújtott Jack Dawson szerepével tett szert. Azóta számos nagy sikerű és kritikailag elismert filmben játszott.
Néhány híresebb filmje:
• Titanic (1997)
• The Aviator – A pilóta (2004)
• The Departed – A tégla (2006)
• Inception – Eredet (2010)
• The Wolf of Wall Street – A Wall Street farkasa (2013)
• The Revenant – A visszatérő (2015)
• Once Upon a Time in Hollywood – Volt egyszer egy… Hollywood (2019)
Díjai:
• 2016-ban Oscar-díjat nyert a The Revenant főszerepéért.
• Több Golden Globe-díjat is kapott, és számos más díjra jelölték pályafutása során.
Egyéb érdekességek:
• Leonardo DiCaprio elkötelezett környezetvédő, saját alapítványt is létrehozott (Leonardo DiCaprio Foundation), amely a klímaváltozás, a biodiverzitás és a fenntarthatóság kérdéseivel foglalkozik.
• Az egyik legismertebb „Oscar nélkül maradt” színész volt hosszú ideig, míg végül megkapta a díjat.
Ha szeretnél többet tudni egy adott filmjéről vagy életének valamelyik részéről, szívesen segítek!
Köszi Iphone19
Leonardo DiCaprio (teljes nevén Leonardo Wilhelm DiCaprio) egy amerikai színész és filmproducer, aki a világ egyik legismertebb és legsikeresebb filmsztárja. 1974. november 11-én született Los Angelesben, Kaliforniában.
Miért híres?
DiCaprio pályafutása gyerekszínészként indult a ’90-es évek elején, de világhírnévre a „Titanic” (1997) című filmben nyújtott Jack Dawson szerepével tett szert. Azóta számos nagy sikerű és kritikailag elismert filmben játszott.
Néhány híresebb filmje:
• Titanic (1997)
• The Aviator – A pilóta (2004)
• The Departed – A tégla (2006)
• Inception – Eredet (2010)
• The Wolf of Wall Street – A Wall Street farkasa (2013)
• The Revenant – A visszatérő (2015)
• Once Upon a Time in Hollywood – Volt egyszer egy… Hollywood (2019)
Díjai:
• 2016-ban Oscar-díjat nyert a The Revenant főszerepéért.
• Több Golden Globe-díjat is kapott, és számos más díjra jelölték pályafutása során.
Egyéb érdekességek:
• Leonardo DiCaprio elkötelezett környezetvédő, saját alapítványt is létrehozott (Leonardo DiCaprio Foundation), amely a klímaváltozás, a biodiverzitás és a fenntarthatóság kérdéseivel foglalkozik.
• Az egyik legismertebb „Oscar nélkül maradt” színész volt hosszú ideig, míg végül megkapta a díjat.
Ha szeretnél többet tudni egy adott filmjéről vagy életének valamelyik részéről, szívesen segítek!
Köszi Iphone19
- hehetheoriginal
megneztem en is, hat nem tudom, erre leo nem kap oscart, maga a film sem egy nagy eresztes, egyszernezos, kb 2-szer kuncogtam fel, ha mar itt emlitve lettek a poenok....
jo film, de semmi extra, az autosuldozes hangulata a zenevel az utott egyedul, illetve sean penn sokkal jobbat jatszott, mint leo sztem.
jo film, de semmi extra, az autosuldozes hangulata a zenevel az utott egyedul, illetve sean penn sokkal jobbat jatszott, mint leo sztem.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Menjetek, nézzétek meg Leo új filmjét a moziban! Egyik csata a másik után vagy mi a szösz.
Di Caprio, Sean Penn, Benicio del Toro.
Paul Thomas Anderson rendező, Thomas Pynchon mint író.
Rég láttam ilyen egyedi filmet. A trailer alapján valami teljesen más sztorira számítottam, de igazából sok minden nem derült ki belőle, és így volt jó, elmenni egy olyan filmre ahol fogalmad sincs miről fog szólni, mi fog történni.
Rendező bá nagyon szabad kezet kapott, van itt minden, Tarantinos jelenetek, humor, olyan "autós üldözés" hogy beszarsz, 160 perces játékidő de észre sem veszed.
Ez a film mindenképpen moziban nézős, a hangok fel vannak tekerve, amikor lőnek egyet szinte felugrasz, az autók hangja valami brutál, stb.
Di Caprio, Sean Penn, Benicio del Toro.
Paul Thomas Anderson rendező, Thomas Pynchon mint író.
Rég láttam ilyen egyedi filmet. A trailer alapján valami teljesen más sztorira számítottam, de igazából sok minden nem derült ki belőle, és így volt jó, elmenni egy olyan filmre ahol fogalmad sincs miről fog szólni, mi fog történni.
Rendező bá nagyon szabad kezet kapott, van itt minden, Tarantinos jelenetek, humor, olyan "autós üldözés" hogy beszarsz, 160 perces játékidő de észre sem veszed.
Ez a film mindenképpen moziban nézős, a hangok fel vannak tekerve, amikor lőnek egyet szinte felugrasz, az autók hangja valami brutál, stb.
- Steve
hehetheoriginal írta: Te vagy a legmenobb Steve.
Te vagy a legmenobb.
![]()
![]()
Köszi, hogy növeled az önbizalmam.
Most már magamra merem húzni a strandon vett eredi rolexemet, jugóboss nájlon izompólómat és a susigatyót.
Majd az ájfon 19-el lóbálva berontok a helyi diszkóba.
Köszönöm Hehe, hogy felemelsz!
- hehetheoriginal
- Steve
Csak státusszimbólum, hogy én legyek a legmenőbb a faluban.hehetheoriginal írta: Steve még nem tudja kezelni az iphone 19-et, hagyjátok már![]()
- Steve
Nyilván ki tudom egyedül googlizni a dolgokat, gondoltam megkérdezem nektek mi a kedvencetek a témában, mert bízok a fórum ízlésében..Anthony írta: Letmegooglethatforyou helyett most akkor van a letmechatgptthatforyou?
Amúgy nagy irodalma van a dél-koreai filmeknek, elég könnyen megtalálhatóak a neten a legelismertebb filmek listája..
Napjában mennek retardált, értelmetlen kommentek, gondoltam ez csak elfér és nem zaklatja fel a lelkivilágotokat.
Mindenesetre kösz a hasznos tanácsot, inkább dolgozok tovább.
- hehetheoriginal
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Letmegooglethatforyou helyett most akkor van a letmechatgptthatforyou?
Amúgy nagy irodalma van a dél-koreai filmeknek, elég könnyen megtalálhatóak a neten a legelismertebb filmek listája..
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szia!Steve írta: Hello,
Tudna valaki ajánlani japán, vagy dél-kòreai filmet hasonlót, mint a ’Parasite’?
Köszi előre is
Ha a Parasite (Bong Joon-ho, 2019) hangulatához, társadalomkritikájához vagy műfaji keveréséhez hasonlót keresel, akkor itt van néhány dél-koreai és japán film, ami tetszhet:
• Burning (2018, Lee Chang-dong) – lassabb, művészibb film, de szintén a társadalmi különbségeket, az ürességet és az irigységet dolgozza fel thrillerbe hajló történettel.
• The Handmaiden (2016, Park Chan-wook) – kosztümös, de hasonlóan rétegzett, szatirikus és manipulatív történet, sok csavarral.
• Memories of Murder (2003, Bong Joon-ho) – nem ugyanaz a téma, de Bong Joon-ho saját korábbi mesterműve, ahol a társadalom működését és hibáit egy sorozatgyilkosság történetén keresztül vizsgálja.
• A Taxi Driver (2017, Jang Hoon) – politikai dráma és társadalomkritika, igaz történeten alapulva.
• Shoplifters (2018, Kore-eda Hirokazu) – talán a legközelebbi japán párhuzam: egy szegény család túlélési stratégiájáról szól, sokkal intimebb, de hasonló kérdéseket vet fel a társadalmi igazságtalanságról.
• Nobody Knows (2004, Kore-eda Hirokazu) – elhagyott gyerekek túlélése egy kegyetlen társadalmi közegben.
• Confessions (2010, Tetsuya Nakashima) – sötétebb, bosszúdrámásabb hangvétel, de a társadalom árnyoldalait és a felszín alatti erőszakot mutatja meg.
Szeretnéd, hogy ajánljak kevésbé ismert, rejtettebb gyöngyszemeket is, amiket általában nem szoktak említeni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doncsontos 2025. szeptember 30., kedd 9:15-kor.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Steve
Hello,
Tudna valaki ajánlani japán, vagy dél-kòreai filmet hasonlót, mint a ’Parasite’?
Köszi előre is
Köszi előre is
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
A dohányzóasztal
fú azanyámkurvaistenit
... nem tudom láttam-e már ilyen kényelmetlen és nyomasztó filmet. pedig előtte hallottam a morbid alapsztorit, de még így is lesokkolt. aki hasonló élményre vágyik, ne olvassa el miről szól, úgy talán mégjobban beüt.
nem is tudom kinek ajánlanám, talán Hehének
Újdonsült apukák-anyukák kerüljék messziről.
filmklubban biztos nagy siker lett volna
fú azanyámkurvaistenit
nem is tudom kinek ajánlanám, talán Hehének
filmklubban biztos nagy siker lett volna

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem ez az első film amit idén láttam és potenciálisan jelölve lesz ilyenekre. Az alapján igenferni írta:Di Caprio Oscarra van újra esély?sebydani írta: One Battle After Another: WowMenjetek nézzétek meg, parádés lett
![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa