Madridom Filmklub
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Madridom Filmklub
Come and see
Huhh, vegyes érzelmeim vannak. Látom a zsenialitását, ugyanakkor baromi kemény. Úgy, ahogy említve volt, örülök, hogy láttam, de soha többet nem szeretném végigülni. Feleségem félidőben le is lépett, ő nem bírta.
Abszolút átadta a háború borzalmait. Ésszel felfogni nem lehet azt a szörnyűséget. A film mindent megtett, hogy átadja mindenesetre. Egyrészt nagyon hosszú, szinte mozdulatlan, közeli arcfelvételekkel, ahol a szenvedés, a félelem, a harag, az elkeseredettség, reménytelenség nagyon jól meg lett elevenítve. A főszereplő kisfiú abszolút hozta. Másrészt hosszú, szüntelen hanghatásokkal. Lövések, sikoltozás. Hosszú, hosszú perceken át. Idegörlő volt.
Jó volt kiszakadni a modern filmekből egy olyan alkotáshoz, ami a régi filmművészet értékeit hozta. Már a szinkron is felüdülés volt a mai, sokszor normálisan beszélni nem tudó szinkronistákhoz képest. A film tényleg mert még művészet lenni. Sokszor emiatt kifejezetten lassú folyású volt, ami a feszültségnek, a gyötrelemnek jót tett, de azért, ha őszinte leszek, a végére már sok volt. Egyszerre mindezt megemészteni, bevallom, kihívás volt.
Remekül összerakott, művészi, nagyon nehéz, nagy hatású film:
8/10
Huhh, vegyes érzelmeim vannak. Látom a zsenialitását, ugyanakkor baromi kemény. Úgy, ahogy említve volt, örülök, hogy láttam, de soha többet nem szeretném végigülni. Feleségem félidőben le is lépett, ő nem bírta.
Abszolút átadta a háború borzalmait. Ésszel felfogni nem lehet azt a szörnyűséget. A film mindent megtett, hogy átadja mindenesetre. Egyrészt nagyon hosszú, szinte mozdulatlan, közeli arcfelvételekkel, ahol a szenvedés, a félelem, a harag, az elkeseredettség, reménytelenség nagyon jól meg lett elevenítve. A főszereplő kisfiú abszolút hozta. Másrészt hosszú, szüntelen hanghatásokkal. Lövések, sikoltozás. Hosszú, hosszú perceken át. Idegörlő volt.
Jó volt kiszakadni a modern filmekből egy olyan alkotáshoz, ami a régi filmművészet értékeit hozta. Már a szinkron is felüdülés volt a mai, sokszor normálisan beszélni nem tudó szinkronistákhoz képest. A film tényleg mert még művészet lenni. Sokszor emiatt kifejezetten lassú folyású volt, ami a feszültségnek, a gyötrelemnek jót tett, de azért, ha őszinte leszek, a végére már sok volt. Egyszerre mindezt megemészteni, bevallom, kihívás volt.
Remekül összerakott, művészi, nagyon nehéz, nagy hatású film:
8/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Most szopatol, ugye? 
Vicceltem
I.

Vicceltem
I.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Bevallom, be sem néztem ide. Gondoltam elutaztál és a Szuperkupa is lefoglalja a közösséget.Faust írta: Valamelyik ajanlo toljon egyet amit gondolt, lehet Pistaeknal para van, majd jon, ha tud. Remeljuk nincs baj.![]()
Én is a kupa napján tértem vissza nagyjából (=gyerekekkel vagyok otthon). Az önálló startból legalább látszik, hogy van igény a Filmklubra.
Az első ajánlás határideje legyen 25.01.2025.
Következő ajánlás: 26.01.2025
A többit már megoldottátok

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elvileg láttam már, mert 8 ponton áll nálam IMDb-n, de biztosan újra lesz nézve, mert semmire nem emlékszem belőle, aztán meglássuk, hogy mennyit is ért valójában.
Köszi az ajánlást!

Köszi az ajánlást!
RealRaúl77 írta:Hogy van a határidő?
Elvileg 10 nap, de majd Isti véglegesíti.istimester írta: Mini filmklubra valaki?
- 4 ajánló + 4 nem ajánló részvevő
- 1 film/10 nap
- aki késik, azonnal viszlát
- ősszel a tavasszal nem ajánlók hoznák a filmeket
2 hónap alatt lezavarhatnánk megerőltetés nélkül.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- RealRaúl77
Hogy van a határidő?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Hu az igen bazmeg.
Oriasi film, kb 12 eve ha lattam. Foldhozvagott rendesen, nagyon regota ujrazni akarom mar, remelem lesz ra idom mert nem rovid.

Delutan lehet egyeb elfoglaltsagaim lesznek, ezert jonnek most az ajanlassal.
Az ajanlasom egy olyan film, amirol az emberek nagy resze ugy nyilatkozik, hogy egyik legjobb valaha volt film amit lattak, de soha nem fogjak ujrazni. A film rendezoje abbahagyta a munkajat utana, mert ugy velte, hogy elerte azt, amit el lehetett. Elore is pardon, hogy "kemenyebb" filmmel indul az egesz tema, de szerintem ez egy olyan alkotas, ami tokeletes egy filmklubba, illetve szerintem mindenkinek erdemes legalabb egyszer latnia.
Come and See
Az ajanlasom egy olyan film, amirol az emberek nagy resze ugy nyilatkozik, hogy egyik legjobb valaha volt film amit lattak, de soha nem fogjak ujrazni. A film rendezoje abbahagyta a munkajat utana, mert ugy velte, hogy elerte azt, amit el lehetett. Elore is pardon, hogy "kemenyebb" filmmel indul az egesz tema, de szerintem ez egy olyan alkotas, ami tokeletes egy filmklubba, illetve szerintem mindenkinek erdemes legalabb egyszer latnia.
Come and See
Gyerijj.géza írta: Ha megfelel mindenkinek, akkor vasarnap delutan jonnek egy ajanlassal.
Ha megfelel mindenkinek, akkor vasarnap delutan jonnek egy ajanlassal.
Valamelyik ajanlo toljon egyet amit gondolt, lehet Pistaeknal para van, majd jon, ha tud. Remeljuk nincs baj.

- RealRaúl77
Lesz valami?
Konkretan itt.Remy írta:Menjen!istimester írta: Oké, eddig:
- Ajánlók:
1. István
2. Gabi
3. Raúlito
4....
- Nem ajánlók:
1. Faust
2. RealRaúl77
3. Remy
4....

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gyorsan bedőlt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Tizpertiz.

Ne is mondd, de nem akarok negativ lenni…realmadrid95 írta:Kijar nektek a pihenes!Faust írta: Dobd mar be elobb, pont 6-an utazunk el egy kicsit vegre.![]()
![]()

Jól becoptátok hogy Remy nem ajánl, nem lesz jó film

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kijar nektek a pihenes!Faust írta: Dobd mar be elobb, pont 6-an utazunk el egy kicsit vegre.![]()

Dobd mar be elobb, pont 6-an utazunk el egy kicsit vegre.