Itt a full meccs. Ez mekkora fight volt, te jó ég, érdemes visszanézni.reeed_ati írta: PROCHAZKA vs ROUNTREE is nagy meccs lehetett, de arra még nem keltem fel..
Megkapja harmadszorra is az esélyt Pereira ellen?
Látványos, meg izgalmas, ahogy belemegy az adok kapokba Prochazka, de ez szerintem sokkal jobban fekszik Pereirának és kiütés lenne belőle megint.
Egyéb sportok
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Egyéb sportok
- reeed_ati
PROCHAZKA vs ROUNTREE is nagy meccs lehetett, de arra még nem keltem fel..
Látványos, meg izgalmas, ahogy belemegy az adok kapokba Prochazka, de ez szerintem sokkal jobban fekszik Pereirának és kiütés lenne belőle megint.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Engem pl. kicsit sem erdekelne ebbol egy harmadik meccs, mind a ketto dogunalom volt szamomrareeed_ati írta:Nekem sem tiszta, mert ugyan volt ott 6 könyökös kb., de mindegyiket védekezte, fenn volt az orosz keze a fejénél..Realista24 írta:
Nem is értem, bár látszik mennyire ertek hozzade én egy tiszta ütést sem láttam ebből szinte, nyilván az első jobboson kívül.
Az is igaz, hogy viszont nem tudott rá reagálni semmit.
Fene tudja, én még engedtem volna, hogy átüti-e a fedezéket, viszont ha ezekből egy betalál, háát, lehet jobb döntés volt ez így..
Dana is örülhet, a nézettséget a brazil hozza, őt nyomatják mindenhol és nagy pénzért jöhet is a 3. felvonás, én nem szaroznék, decemberi gála fő meccse lehetne.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Nekem sem tiszta, mert ugyan volt ott 6 könyökös kb., de mindegyiket védekezte, fenn volt az orosz keze a fejénél..Realista24 írta:Nem is értem, bár látszik mennyire ertek hozzareeed_ati írta:
Hát ez el sem kezdődött és már vége is lett..![]()
Nem volt korai ott megállítani?, bár sokadikra visszanézve, talán nem..
Amúgy mi volt az oka alex részéről, a disrespect ünneplésének ott a végén??, volt valami zrika, az oroszok részéről??![]()
de én egy tiszta ütést sem láttam ebből szinte, nyilván az első jobboson kívül.
Az is igaz, hogy viszont nem tudott rá reagálni semmit.
Fene tudja, én még engedtem volna, hogy átüti-e a fedezéket, viszont ha ezekből egy betalál, háát, lehet jobb döntés volt ez így..
Dana is örülhet, a nézettséget a brazil hozza, őt nyomatják mindenhol és nagy pénzért jöhet is a 3. felvonás, én nem szaroznék, decemberi gála fő meccse lehetne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem is értem, bár látszik mennyire ertek hozzareeed_ati írta:Hát ez el sem kezdődött és már vége is lett..Realista24 írta:
Nekem ez a Pereira mindig is olyan furcsa volt. Lassú is szerintem, sima Ankalaev a tippem.![]()
Nem volt korai ott megállítani?, bár sokadikra visszanézve, talán nem..
Amúgy mi volt az oka alex részéről, a disrespect ünneplésének ott a végén??, volt valami zrika, az oroszok részéről??![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Hát ez el sem kezdődött és már vége is lett..Realista24 írta:Nekem ez a Pereira mindig is olyan furcsa volt. Lassú is szerintem, sima Ankalaev a tippem.reeed_ati írta: UFC 320
Ankalaev vs Pereira 2![]()
Mit tippeltek?
Nálam tippre Ankalaev, de Pereirának szurkolok, kemény csata lesz, az tuti.
5kor fel kéne kelni, mert baromi jó meccsek lesznek már a main card előtt is.. áá![]()
![]()
Nem volt korai ott megállítani?
Amúgy mi volt az oka alex részéről, a disrespect ünneplésének ott a végén??, volt valami zrika, az oroszok részéről??
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem ez a Pereira mindig is olyan furcsa volt. Lassú is szerintem, sima Ankalaev a tippem.reeed_ati írta: UFC 320
Ankalaev vs Pereira 2![]()
Mit tippeltek?
5kor fel kéne kelni, mert baromi jó meccsek lesznek már a main card előtt is.. áá![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
UFC 320
Ankalaev vs Pereira 2
Mit tippeltek?
5kor fel kéne kelni, mert baromi jó meccsek lesznek már a main card előtt is.. áá
Ankalaev vs Pereira 2
Mit tippeltek?
5kor fel kéne kelni, mert baromi jó meccsek lesznek már a main card előtt is.. áá
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Előzetesen Pogi, Del Toro, Ayuso sorrendet tippeltem, volt egy rész amikor úgy nézett ki még be is jönferni írta:Megy már amúgy akit érdekel, 200 km van még hátra.nmate írta: Komoly ez a ruandai outi vb pálya (ffi) és itt nem lesz egymásra nézegetés, mint a csajoknál. Kár, hogy Ati nincs nagy formában, szerintem passzolna hozzá a pálya.
Most láttam.Brutális ne nagyon nézzétek meg.ferni írta: Sajnos kukára szakadt Tyreek Hill térde, kiment a helyéről is, elég érdekes pozíciókban állt...![]()
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Sajnos kukára szakadt Tyreek Hill térde, kiment a helyéről is, elég érdekes pozíciókban állt...
Megy már amúgy akit érdekel, 200 km van még hátra.nmate írta: Komoly ez a ruandai outi vb pálya (ffi) és itt nem lesz egymásra nézegetés, mint a csajoknál. Kár, hogy Ati nincs nagy formában, szerintem passzolna hozzá a pálya.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Komoly ez a ruandai outi vb pálya (ffi) és itt nem lesz egymásra nézegetés, mint a csajoknál. Kár, hogy Ati nincs nagy formában, szerintem passzolna hozzá a pálya.
3 magyar jutott a kalapácsvetés férfi VB döntőjébe, ami holnap 14:00kor kezdődik.
Halász Bence
Szabados Ármin
Rába Dániel
Halász Bence
Szabados Ármin
Rába Dániel
World Series of Darts Finals
Gerwen tönkreverte ma a mezőnyt
10-5 VS Humphries
11-6 VS Josh Rock
11-7 VS Littler
Littler még 6-3ról visszajött 6-6ra, de utána rákapcsolt még egyet a holland.
A tegnapi volt még szoros egyedül Cross ellen, de hát ott is az utolsó két legben is brutál volt, 4-5 volt Crossnak majd Cross 60on az utolsó előttiben, majd 40en maradt az utolsó legben, erre Gerwen dobott egy 122es kiszállót, majd egy 111es kiszállót és nyert 6-5re..
Gerwen tönkreverte ma a mezőnyt
10-5 VS Humphries
11-6 VS Josh Rock
11-7 VS Littler
Littler még 6-3ról visszajött 6-6ra, de utána rákapcsolt még egyet a holland.
A tegnapi volt még szoros egyedül Cross ellen, de hát ott is az utolsó két legben is brutál volt, 4-5 volt Crossnak majd Cross 60on az utolsó előttiben, majd 40en maradt az utolsó legben, erre Gerwen dobott egy 122es kiszállót, majd egy 111es kiszállót és nyert 6-5re..
- wZoLee7
így is nehéz volt kedvet találni ehhez az egészhez mert nagyon free Vingegaardnak, de így még inkább nézhetetlen az egész.nmate írta:TT szakasz lerövidítve. Csicska gyász amit a szervezők művelnek, most akkor minden kerékpárversenyen ez lesz? Mindenfelé dologgal tüntetők bármikor szabotálhatják a szakaszokat?nmate írta: Free Palestine. Most ezt kösd össze azzal, hogy Bilbaoban volt a verseny.
Average baszk experience.
Mindegy, nem érdekel, csak amúgy legjobb szakaszok rendre azon a környéken vannak a Vueltán, szóval sajnálom.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
minek rendezik meg egyaltalan?
pofatlan banda. szegyelljek magukat
pofatlan banda. szegyelljek magukat
thereisonly1ronaldo
- nmate
TT szakasz lerövidítve. Csicska gyász amit a szervezők művelnek, most akkor minden kerékpárversenyen ez lesz? Mindenfelé dologgal tüntetők bármikor szabotálhatják a szakaszokat?nmate írta: Free Palestine. Most ezt kösd össze azzal, hogy Bilbaoban volt a verseny.
Average baszk experience.
Mindegy, nem érdekel, csak amúgy legjobb szakaszok rendre azon a környéken vannak a Vueltán, szóval sajnálom.
- nmate
Llano de Las Animas from Puerto de PuntagordaAnthony írta:Azt írja egy adott ponton: 21 toughest climb of Spain![]()
Mi lehet a viszonyítási alap?
Gondolom nehézségbe meredekségen kívül az út minősége is beletartozik.
- wZoLee7
Sajnos ez Sima Jonas lesz, nincs a mezőnyben senki aki kicsit is tudna vele versenyezni. Az UAE minden csak nem csapat ezen a vueltan, Almeida meg szép és jó, hogy ott van, de nem fog tudni átvenni megindulást.